Terug

Chassé Comedy Club

di 16 jan 2018 20:00 tot 21:30  |  MK2zaal (theaterzaal)

Komend seizoen is het Artiestencafé weer dé place to be om kennis te maken met diverse line-ups waarin professionele comedians worden afgewisseld met aanstormende talenten. Dit alles onder leiding van een MC die ervoor zorgt dat u met pijn in uw buik en tranen in uw ogen van het lachen naar buiten rolt op het einde van de avond.

Let op: het artiestencafé biedt slechts ruimte aan een exclusief gezelschap, dus reserveer op tijd. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, kaarten kosten slechts € 15,00. En zoals in elk goed café zijn hapjes en consumpties gedurende de hele avond binnen handbereik.

Wie er het podium bestijgen wordt kort van tevoren bekend gemaakt, zodat u de nieuwste ontdekkingen krijgt voorgeschoteld en er altijd plaats is voor gevestigde namen om nieuw materiaal uit te proberen.

genre: cabaret

3,67 sterren

Gemiddelde waardering: 3,67 sterren

Anneke

17-01-2018

5 sterren

Vermakelijke avond, gezellige sfeer. Prima naar verwachting.

Nathalie

17-01-2018

5 sterren

De setting in de kleine zaal was informeel en gezellig. Het is altijd leuk om verrast te worden en blijf verrast waren wij met twee bekende namen op deze avond. Erg gelachen.

Van der Putten

17-01-2018

5 sterren

Stoelen zijn te glad. Waardeloos. Voorstelling was erg leuk en interactief

bekijk reacties (3)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Stand up pauze arrangement

Stand up pauze arrangement

Het artiestencafé is dé plek voor de Chassé Comedy Club. Maar wat is een café zonder bitterballen, nootjes en nacho’s? Te bestellen vanaf 2 personen voor € 6,00 p.p. inclusief een consumptie.