Terug

Christel de Laat

Christel de Laat

wo 17 jan 2018 20:30 tot 22:10  |  MK2zaal (theaterzaal)

Christel de Laat is er klaar voor. Misschien kent u haar van De Jopie Parlevlietshow waarin ze schitterde als Mini, de assistent van Jopie. Of uit Toren C, waarin ze al jaren een vaste gastrol heeft. Ook is ze ieder jaar vier dagen live te volgen via Omroep Brabant in Het Fijnfisjeniecafé en presenteert ze de zoektocht naar het lekkerste Brabantse worstenbroodje.

Materiaal voor haar show, vijftig jaar lief en leed, heeft ze voldoende. Ze benoemt ongemakken en zet haar leven op komische wijze in de etalage. Is de bitterheid van het leven immers vaak niet de basis voor de lach? www.christeldelaat.nl

genre: cabaret

4,89 sterren

Gemiddelde waardering: 4,89 sterren

W.H.C. Van den Berg

5 sterren

Ik vond het een geweldige show. Ik heb hartelijke moeten lachen. Knap dat je een show kan maken met zoveel zelf spot maar vooral de laatste stukje dat je jezelf moet omarmen, want het is zoals het is! Kan niet wachten tot er nieuwe show komt!

Vervoort

5 sterren

Geweldig genoten wat hebben we gelachen

H.A. Michielsen

5 sterren

KLASSE HOE ZIJ HAAR LEVENSLOOP VERTELT OP HUMORISTISCHE WIJZE

M.C. Brand

5 sterren

heerlijke voorstelling, zeer geestig, naturel een lust om naar te kijken, bewondering voor een bijna 2 uur durende show zonder pauze en hakkelen, de vaart zit erin.Dit is voor mij het ultieme avondje uit.

C.A. Kaptein-Van Dijk

5 sterren

Heel leuk ,en ik was nog nooit in deze zaal geweest ,ook gezellig ,Ben wel bekend met de grote zaal en de andere zaal .

B. Van der Zouwen

5 sterren

Geweldige voorstelling, van het begin tot het einde vreselijk gelachen. Wat een humor heeft ze zeg, nogmaals in 1 woord Geweldig !

C. Smit

5 sterren

Was avondje lachen. Wat is zij goed. Zeker aan te raden. Geweldig.

D.C.M. Van Nassau

5 sterren

Super leuk. Ongelofelijk wat een energie bijna 2 uur lang

Klaasen

5 sterren

Super eerste voorstelling van Christel! Knap gedaan, goede opbouw en heel erg grappig met ook een goede boodschap er in!

bekijk reacties (9)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.