Terug

Lebbis

De Bovengrens

za 28 apr 2018 20:30 tot 22:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

“Lebbis is een man die zijn publiek graag wat te denken meegeeft”, aldus NRC. De ondergrens kennen we allemaal, maar nu gaat Lebbis – met ons – op zoek naar De Bovengrens. Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, onderdak.

Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom, en waar het heen gaat. Meanderend over wat vragen, waarbij hij veel zelf aan het woord zal zijn, maar dat kent u wel van hem. Hield hij maar nooit op. www.lebbis.nl

regie: Koos Terpstra

genre: cabaret

4,44 sterren

Gemiddelde waardering: 4,44 sterren

Veerle Fr.

30-04-2018

5 sterren

Het was net wat we ervan verwacht hadden: een verhaal met diepgang, inhoud en wat maatschappijkritiek overgoten met een heerlijke laag sarcasme en positief cynisme (ja, dat bestaat :)

Jan

29-04-2018

5 sterren

Wij hebben ons zo vermaakt dat de voorstelling voorbij was voordat wij er erg in hadden. Hans houdt de theaterbezoeker op subtiele trefzekere wijze een spiegel voor die soms zo waar is dat het ongemakkelijk wordt.

Paul

29-04-2018

5 sterren

Heerlijke voorstelling van Lebbis over grote en kleine ergernissen. Als vanouds een humoristiche mix van wetenschappelijke feitjes, persoonlijke ontboezemingen en een boodschap die niet opgedrongen wordt maar je wel over bepaalde punten doet nadenken. Top show. Slechts één puntje van kritiek wat ik ook al eerder in deze zaal heb meegemaakt, het geluid was, zeker in het begin, niet geweldig op de tweede rij waar ik zat.

G. Remmers

29-04-2018

5 sterren

D. Roelands

29-04-2018

5 sterren

Lebbis zet je aan het denken, dit doet hij heel goed. Zeer geslaagde voorstelling. We hebben een leuke avond gehad.

Sonja

29-04-2018

5 sterren

Maatschappelijk geëngageerd en herkenbaar, mooi aannelkaar gevlochten in 1 verhaal. Er had misschien nog meer in gezeten. Decor was niet duidelijk.

Jessurun

29-04-2018

5 sterren

Lebbis grijpt doeltreffend en erg grappig uit zijn en ons leven. Aanrader !

Maureen

29-04-2018

5 sterren

Het tempo was goed, het verhaal goed te volgen en mooie scherpe grappen tussendoor. Knap hoe hij een zal zo 1,5uur geboeid kan houden. Weer veel actuele thema’s sterk belicht!

Vermeulen

29-04-2018

5 sterren

bekijk reacties (9)

Recensies

NRC

- >4,0 sterren
"Het is verfrissend dat Lebbis altijd zegt waar het op staat en zijn progressieve overtuigingen niet kapot relativeert."

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Lebbis weet zijn bekende boodschap op haarscherpe wijze te verwoorden, vol humor en wijsheid"

Telegraaf

- >4,0 sterren
"Een interessante, intelligente boodschap die het waard is om te beluisteren."

bekijk recensies (3)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu