Terug Nog 7 dagen tot voorstelling

Lebbis

De Bovengrens

za 28 apr 2018 20:30 tot 22:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

“Lebbis is een man die zijn publiek graag wat te denken meegeeft”, aldus NRC. De ondergrens kennen we allemaal, maar nu gaat Lebbis – met ons – op zoek naar De Bovengrens. Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, onderdak.

Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom, en waar het heen gaat. Meanderend over wat vragen, waarbij hij veel zelf aan het woord zal zijn, maar dat kent u wel van hem. Hield hij maar nooit op. www.lebbis.nl

regie: Koos Terpstra

genre: cabaret

Recensies

NRC

- >4,0 sterren
"Het is verfrissend dat Lebbis altijd zegt waar het op staat en zijn progressieve overtuigingen niet kapot relativeert."

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Lebbis weet zijn bekende boodschap op haarscherpe wijze te verwoorden, vol humor en wijsheid"

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu