Terug

Sprookjesmusical De gelaarsde kat 5+

De Efteling Theaterproducties

Muziek
Grappig
Dans
zo 18 mrt 2018 14:00  |  Jupilerzaal

In de nieuwste Efteling sprookjesmusical De gelaarsde kat belooft een slimme kat een arme molenaarszoon alles wat hij zich wensen kan. Het enige wat de kat daarvoor terug wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou de gelaarsde kat van plan zijn? Komt hij zijn belofte na? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Na Klaas Vaak en Pinokkio is het nu de beurt aan De gelaarsde kat om de harten van het publiek te veroveren. Geniet van een swingende en aanstekelijke familievoorstelling vol kattenkwaad! www.efteling.com

Winnaar Musicalworld award voor beste jeugdproductie! 

toneelbewerking & liedteksten: Allard Blom - regie: Mark van Haasteren - muziek: René Merkelbach - spel: Marcel Visscher e.a.  

genre: musical en show, kinderen en familie

Bekijk voorstelling op andere dag

za 17 mrt 2018 15:00  |  Jupilerzaal
zo 18 mrt 2018 11:00  |  Jupilerzaal

Speel mee in de Efteling Sprookjesmusical De gelaarsde kat!

De inschrijving voor De gelaarsde kat is gesloten. De selectie is reeds gemaakt. 

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. 
Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

kleur- en doeplaten

Download de kleur- en doeplaten van De gelaarsde kat! Meer kleurplaten vind je op onze kleurplatenpagina

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek inclusief ranja.