Terug

De Kleine Zeemeermin de musical 4+

Van Hoorne Entertainment

di 30 apr 2019 15:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien? www.vanhoorne.com 

regie: Bas Groenenberg – spel: Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen e.a.

genre: musical en show, kinderen en familie

2,00 sterren

Gemiddelde waardering: 2,00 sterren

Cora Bos

05-11-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

als deze musical net zo'n succes is als 'Hans & Grietje', dan heb ik daar nu al zin in... al schaar ik mijzelf in de categorie 'volwassenen'. Als ik terug kijk op het succes van de musical 'Hans & Grietje, zal ook deze musical, wat mij betreft voor jong en Oud geschikt zijn, want stikum willen we toch allemaal wel ff weer kind zijn (zo lekker zorgeloos en genieten voor een paar uurtjjes)

Nooshin

11-10-2018

Beste heer/mevrouw, Is er nog plek om te komen die dag ? Groet, Nooshin

Andries Jellema

04-10-2018 in Schouwburg de Lawei

De Kleine zeemermin de Musical is meer Voor Kinderen.ik ben tenslote wel en echte Sita Fan hier hoef ik er Niet Heen Groetjes Andries

Dinah Hagedoorn

13-09-2018 in De Klinker

Waarom refereren jullie niet aan het succes van Van Hoorne Entertainment? Sita e.a., dat zegt veel mensen helemaal niets. Er is ook altijd een verkleedwedstrijd. Summiere informatie die jullie geven. Ik heb heel lang brochures geschreven voor een theater en vind dit echt een gemiste kans.

bekijk reacties (4)

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

onderwaterbal

Trek je dansschoenen aan en swing na afloop van de voorstelling mee op het Onderwaterbal.

 

ontmoet & groet

Na afloop van de voorstelling komen alle acteurs uit De kleine zeemeermin naar de foyer en kun je met ze op de foto

kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. 

Arrangementen

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Eet voor of na de voorstelling de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren wordt aanbevolen.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.