Terug

Eric van Sauers

De lief en leed Tour

do 31 mei 2018 20:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Eric van Sauers heeft zich ontpopt tot een van de beste vertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, schuren en ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Zijn stijl is rauw en recht voor zijn raap, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij mag natuurlijk graag een beetje sarren en zuigen, maar telkens laat de macho met het imposante fysiek ook een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid, maar zuur wordt het nooit. www.ericvansauers.nl

genre: cabaret

Recensies

Elsevier

-
"Eric mag graag een beetje sarren en zuigen. Maar telkens laat de macho met het imposante fysiek een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere ve"

Telegraaf

- >3,5 sterren
"Met zijn sterke mimiek en een geweldig gevoel voor timing is het nog altijd zijn grote kracht om alledaags leed te verheffen tot iets enorm grappigs."

Volkskrant

- >3,0 sterren
"Boeiende vraagstukken die Van Sauers aansnijdt en zoals we gewend zijn, weet hij het beeldend en geanimeerd te vertellen."

NRC

- >3,0 sterren
"Van Sauers onderzoekt in deze voorstelling het menselijk vermogen om groot leed te verwerken, van terroristische aanslagen tot ziekte en ouderdom."

Trouw

- >3,0 sterren
"Met dit keer de mooie conclusie dat wij mensen altijd doorgaan, welk leed er ook op ons pad komt. Van Sauers heeft dat met liefde gedeeld."

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu