Terug

Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan

De Notenkraker

ma 25 dec 2017 14:30 tot 16:35  |  Jupilerzaal


Geen ballet dat het kerstgevoel zo in zich draagt als De Notenkraker. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan brengt voor deze klassieker fabuleuze dansers, sprookjesachtige belichting, honderden kostuums en fraaie decors mee, om de legendarische choreografie van Petipa en Ivanov recht te doen. Op de prachtige muziek van Tsjaikovski creëerde het superduo een werk vol spectaculaire pas de deux, een vervaarlijke strijddans, een exotische Spaanse dans en natuurlijk de Bloemenwals.

Het is kerstavond bij de familie Stahlbaum en Clara krijgt als cadeau een pop, een zogenoemde notenkraker, die ’s nachts in haar droom verandert in een knappe prins. Hij neemt Clara mee naar een wonderbaarlijke sprookjeswereld en trekt met zijn leger van tinnen soldaatjes ten strijde tegen een valse muizenkoning. Na de overwinning trekken Clara en de prins naar hun gedroomde snoepgoedrijk. Hun avontuurlijke reis zorgt als altijd voor een magische ervaring voor jong en oud. www.balletklassiekers.nl

genre: musical en show, kinderen en familie, dans

familieticket

6 kaarten halen is 5 betalen.

Recensies

Parool

-
"Daar kan het Nationale Ballet nog een puntje aan zuigen"

Brabants Dagblad

-
"Geweldig staaltje van ballettechniek. Naast de solisten verdient het corps de ballet een geweldig compliment"

NRC

-
"Hoogtepunt van Russisch cultureel erfgoed"

bekijk recensies (3)

Arrangementen

Premium Parking matinee

Premium Parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Kerst high tea 2017-2018

Kerst high tea 2017-2018

Een smaakvol assortiment van diverse gangen met zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk veel thee vullen de tafel in de Brasserie. Voor de kinderen serveren wij aangepaste hoeveelheden. Met kerst en pasen is de high tea extra uitgebreid. Met Kerst is de high tea extra feestelijk en uitgebreid met meer lekkers! € 24,50 – jeugd tot 10 jaar € 12,75
Kerst lunch Front

Kerst lunch Front

Geniet voorafgaand aan uw matinee voorstelling van een heerlijke Kerstlunch in Front. Wij verzorgen een feestelijk plateau (voor 2 personen) met kleine koude en warme gerechten in kerststijl voor €22,50 per persoon. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een glas cava.
Kerstdiner 2017

Kerstdiner 2017

Laat u tijdens de gezelligste dagen van het jaar in de watten leggen met een 4 gangendiner. In onze sfeervolle Brasserie geniet u voor € 42,50 p.p. van de culinaire hoogstandjes van onze chefkok. Kinderen tot 10 jaar € 25,50 p.p.
Kerstplateau Front

Kerstplateau Front

Geniet na uw matinee voorstelling van een heerlijke kerstplateau in Front. Wij verzorgen een feestelijk plateau (voor 2 personen) met kleine koude en warme gerechten in kerststijl voor €22,50 per persoon. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een glas cava.