Terug

De Pakjeskluis van Sinterklaas (2+)

Van Hoorne Entertainment

Toneel
Grappig
Betoverend
wo 27 nov 2019 15:00 tot 16:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Daar wordt aan de deur geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Sinterklaas natuurlijk! Ook dit jaar bezoekt hij, samen met de Pieten, zijn vrolijke vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus op het kasteel.

Op het kasteel van Koning Klaagmaarniet zijn Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus druk in de weer. Het is bijna 5 december: Sinterklaas komt! Dit jaar neemt de Goedheiligman twee hele belangrijke Pieten mee: de Kluispieten. Zij zijn verantwoordelijk voor de pakjeskluis, waarin alle cadeautjes worden bewaard. Na een warm welkom met veel muziek en smakelijk snoepgoed bereidt de Sint zich voor op zijn nachtelijke tocht over de koude daken. Maar, als blijkt dat de Kluispieten de code van de pakjeskluis zijn vergeten, breekt er grote paniek uit. Karel de kok en zijn vrienden zetten alles op alles om de code te kraken. Zal de kluis ooit nog open gaan? 

Het wordt weer lachen met De Pakjeskluis van Sinterklaas. Zoals altijd zorgt het gezellige kasteelpersoneel, met de Sint en Pieten, voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen.  Zing en swing mee met deze vrolijke kindervoorstelling vol met leuke liedjes en ga na afloop met Sinterklaas op foto.

genre: kinderen en familie

ontmoet & groet

Ga na afloop in de foyer met Sinterklaas op foto.

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

theaterarrangementen

Voor- of na de voorstelling lekker borrelen of eten met de familie of ander gezelschap? Neem voor de mogelijkheden contact op met 076-5303143 of arrangementen@chasse.nl

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.