Terug

December Tapes

za 1 dec 2018 20:00  |  MK2zaal (theaterzaal)

December Tapes... het mag elke maand wel december zijn.” sprak burgemeester Paul Depla vorig jaar tijdens de derde editie.

December Tapes staat voor cultuur, talent, Breda en samenwerken. Op zaterdag 1 december presenteren wij een avond met meer dan 20 regionale muzikanten. Wat kun je precies verwachten? Een avond vol muziek, unieke samenwerkingen en covers van bekende liedjes door regionaal talent.

Drie geslaagde avonden in MEZZ en Grand Theatre, twee albums en meer dan 60 shows (waaronder Breda Barst en BredaPhoto) verder is December Tapes alweer toe aan haar 4e editie. Dit jaar in de MK2zaal van het Chassé Theater. Deze editie doen meer dan 20 muzikanten en bandleden mee van o.a. DELUSIONALS, There There, STINCE, Lisa van Nes, Flip Noorman, STEEV, Aline Hilderink, Little Symphonies, Telephant en Frantic. Daarnaast vindt er voor het eerst ook een samenwerking plaats met twee lokale dansscholen.

“December Tapes in het Chassé Theater: dat is voor ons een droom die in vervulling gaat. Wij kijken er naar uit om er een prachtige avond van te maken voor publiek én de muzikanten” zegt Joep Gudde van de organisatie Memory Serves.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de kaartverkoop naar het goede doel. Om die reden doen alle betrokken muzikanten en de organisatie belangeloos mee. Dit jaar is het goede doel: Venster op de Wereld, een nieuw project van het Chassé Cultuurfonds om alle Groepen 3 van de basisscholen in de Bredase regio één keer per jaar naar het theater te laten gaan en zo kennis te laten maken met cultuur.

December Tapes is een initiatief van There There en Fixed Fight Bookie dat muzikaal talent in Breda koppelt en als doel heeft de popcultuur binnen Breda nog sterker te maken. Hierbij zoeken ze de samenwerking op tussen de bands en alle betrokken culturele organisaties. Door de bands samen te laten werken, creëren ze een sterker netwerk en kunnen ze laten zien dat Breda veel te bieden heeft.

Like ons op Facebook

Website: www.decembertapes.nl

Organisatoren: Joep Gudde, Jorie Slagmolen, Ramon van Gils, Tom Gudde en Tom Prevoo.

Deelnemers: Aline Hilderink, Amadeus Johannis, Amber Droog, Bernice van Klooster, Daan Bruijninckx, Daniël Lokerse, Daniëlle Bruinhof, Flip Noorman, Hester Julia Voddé, Javier Figueira, Jelle van Steen, Joep Gudde, Jorie Slagmolen, Lisa van Nes, Madelon Bruinhof, Maxim Ventulé, Ramon van Gils, Sharon Habets, Steven de Rooij, Terrence Kappar, Thom Stout, Tjarda Hoekstra, Tom Gudde en Tom Prevoo.

Arrangementen

Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.