Terug

Delta Saxophone Quartet – Crimson

Sound of Europe

vr 22 sep 2017 20:30 tot 21:45  |  MK2zaal (theaterzaal)


Ze staan al 30 jaar garant voor innovatie, topkwaliteit en spannende muziek. Voor hun project Crimson putten zij inspiratie uit het werk van de progressieve rock band King Crimson en werken zij samen met Gwilym Simcock, een van de meest fantasierijke jazz componisten van Groot-Brittannië. Het resultaat: een combinatie van klassiek, jazz en rock! www.deltasax.com

Chris Caldwell, Pete Wyman, Tim Holmes en Graeme Blevins op saxofoon en Gwinlym Simcock op piano.

Georganiseerd door St. Beaux Jazz.
www.beauxjazz.nl

 

genre: lichte muziek

4,67 sterren

Gemiddelde waardering: 4,67 sterren

Martens

5 sterren

Geweldige mix van klassiek en improvisatie. Hoog niveau!!!

J. Keldermans.Nl

5 sterren

Met bijna onmenselijke precisie werden de stukken uitgevoerd. Wat een vakmanschap, wat een muzikanten. Geweldig!

M.E. Overboom

5 sterren

Rob van der Pol

5 sterren

Mooie muziek, uitstekend gearrangeerd en uitgevoerd. Een interessante andere kijk op de muziek van King Crimson / Robert Fripp. Graag meer van dit soort eigentijdse of vernieuwende concerten.

S.E. Blankenstijn

5 sterren

Met het saxophone kwartet was niets mis. Geweldige muzikanten en spannend programma. Maar....die stoeltjes, absoluut vreselijk. Het zit zo slecht. Dit kun je bezoekers echt niet aandoen. Ik heb 5 kwartier pijn geleden. De kwaliteit van de luchtverfrissing was al slecht. Er is altijd een koude tocht in je nek maar daar houd ik al rekening mee met extra kleding en sjaals. Nu jullie nog andere stoeltjes neerzetten!

B.L. Jager

5 sterren

Goed concert met prima muziek. Helaas was mijn echtgenote wat minder enthousiast maar dat is een kwestie van smaak.

bekijk reacties (6)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 18:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu