Terug

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks (6+)

Rick Engelkes Producties

Muziek
Grappig
Dans
Betoverend
do 2 jan 2020 15:00 tot 16:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes.Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd lostussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe! Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

regie: Jasper Verheugd – spel: Finn Poncin, Bente van den Brand e.a.

genre: musical en show, kinderen en familie

ontmoet en groet

Ontmoet en groet de cast na afloop van de voorstelling in de foyer 

Recensies

musicalsites.nl

-
"Rick Engelkes Producties heeft wederom een git in handen met deze komische, maar zeker ook spannende familievoorstelling"

theaterparadijs

- >4,0 sterren

musicalworld.nl

-
"Een heerlijke voorstelling vol momenten waar je enorm om kunt lachen"

theaterkrant.nl

-
"visueel indrukwekkend"

theaterkrant.nl

-
"muzikaal slim vormgegeven"

theaterkrant.nl

-
"fantasierijk"

theaterkrant.nl

-
"flinke dosis humor"

theaterkrant.nl

-
"feestelijke liedjes"

theaterkrant.nl

-
"verveelt nooit, en iedereen gaat zingend naar huis"

theaterkrant.nl

-
"Een paar heerlijke meezingers die aanslaan bij het publiek"

bekijk recensies (10)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.