Terug

Dummie de Mummie 6+

Rick Engelkes Producties

Muziek
Grappig
Dans
za 23 dec 2017 15:00 tot 16:15  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

De spiksplinternieuwe familiemusical Dummie de mummie, gebaseerd op de populaire en meermaals bekroonde kinderboekenserie van Tosca Menten, komt in de kerstvakantie naar het theater!

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal, je woont in het saaiste dorp van de wereld en maakt nooit iets mee. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Je schrikt je rot natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan? www.dummiedemummiemusical.nl

script & regie: Jasper Verheugd - muziek: Peter van de Witte - liedteksten: Allard Blom

genre: musical en show, kinderen en familie

3,71 sterren

Gemiddelde waardering: 3,71 sterren

Jan-Joris

25-12-2017

5 sterren

Leuke voorstelling, mijn dochter heeft de hele voorstelling geboeid gekeken.

José

24-12-2017

5 sterren

Het was gewoonweg GEWELDIG. Veel gelachen, daar gaat het om.

C. Antonissen

24-12-2017

5 sterren

Nooit een tonig. Bleef de kids boeien

R. Godrie

24-12-2017

5 sterren

erg leuk

W. Van Berkel

24-12-2017

5 sterren

S. Van der Made

24-12-2017

5 sterren

Zeer vermakelijk, goed gespeeld. Leuk voor jong en oud

E.P.Q.J. Lakeman

24-12-2017

5 sterren

Voorstelling duurde net een uur ipv de aangekondigde ruim anderhalf uur. We voelden ons een beetje in de maling genomen. Decor is erg leuk gedaan.

bekijk reacties (7)

Recensies

Trouw

- >3,0 sterren
"Vrolijke Mummie-musical met een kleine levensles"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.