Terug

Sprookjessprokkelaar de musical 6+

Efteling Theaterproducties

Verrassend
Ontroerend
Muziek
Dans
Betoverend
zo 17 mrt 2019 16:00  |  Jupilerzaal

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Geschikt voor ouders en grootouders met hun kleinkinderen.

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn. www.efteling.com/sprookjessprokkelaar

script & liedteksten: Allard Blom - muziek: René Merkelbach – Choreografie: Daan Wijnands - Art-director: Robert-Jaap Jansen - decorontwerp: Joris van Veldhoven - kostuumontwerp: Carla de Kroon - lichtontwerp: Wim Dresens - geluidsontwerp: Jeroen ten Brinke - producent: Efteling Theaterproducties

genre: musical en show, kinderen en familie

Bekijk voorstelling op andere dag

zo 17 mrt 2019 13:30  |  Jupilerzaal

nan sterren

Gemiddelde waardering: nan sterren

Henri Drost

28-10-2018

5 sterren

'Vertel verhalen, op de pleinen, in theaters, klaslokalen.' Het is de centrale zin uit het lied dat op de belangrijkste momenten van Sprookjessprokkelaar te horen is. En in attractieparken, zou je er cynisch aan toe kunnen voegen, maar waar het niveau van de voorstellingen in het gemiddelde attractiepark zo bedroevend is dat geen kind of ouder ooit nog naar het theater wil, levert de Efteling inmiddels al haar vijftiende hoogwaardige musical af die zeker in dit geval de concurrentie met andere sprookjesmusicals gemakkelijk aankan.

bekijk reacties (1)

pannenkoeken

Voor en na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

Speel mee in Sprookjessprokkelaar de musical

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van het Chassé Theater. Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Arrangementen

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Eet voor of na de voorstelling de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren wordt aanbevolen.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.
Premium parking matinee

Premium parking matinee

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.