Terug

Stefano Keizers

Erg Heel

za 15 dec 2018 20:30 tot 22:20  |  MK2zaal (theaterzaal)

“Zorg voor informatieve en wervende teksten en fotomateriaal dat het publiek aanspreekt. Ze moeten een goed gevoel krijgen bij de beleving van de avond. Voor de seizoenbrochures verwachten de theaters een vooraankondiging in twee versies: een korte en een lange tekst. De korte wordt het vaakst gebruikt.”

“Het publiek moet een goed gevoel krijgen bij de beleving van de avond. Aangezien de voorstelling eind januari in première gaat, begrijp ik dat je de recensies wil afwachten en deze eventueel aan de teksten wil toevoegen. Ben je niet in de gelegenheid om zelf je teksten te schrijven, dan kan je dit door een van onze tekstschrijvers laten verzorgen.” www.stefanokeizers.nl

script: Stefano Keizers – voogd: Jelle Kuiper – decor en licht: Paul Reintjes – spel: Stefano Keizers

genre: cabaret

3,52 sterren

Gemiddelde waardering: 3,52 sterren

Guido

15-04-2018 in De Goudse Schouwburg

De "voorstelling" werd direct na de bewerking met de tuinslang voortijdig verlaten. Niet dat er gedacht wordt dat we die ellende nog uit zouden zitten.

Guido

15-04-2018 in De Goudse Schouwburg

Wat een bagger. in al de 50 jaar dat ik naar de schouwburg ga, nummer 1 in de top 10 van de slechtste voorstellingen. In de pauze hebben we overwogen de voorstelling te verlaten, maar in het programma van Jinek vertelde hij dat hij zijn programma zou aanpassen omdat na de pauze zo veel stoelen leeg waren. En terecht. Dus besloten we de gifbeker leeg te drinken. Helaas het werd nog erger en als druppel die de emmer deed overlopen en dit is letterlijk, werden we bewerkt met een goed werkende tuinslang van achter uit de zaal. Er was geen ontkomen aan.Kletsnat verlieten wij de zaal. Ik met een kletsnatte broek en mijn echtgenote met een natte haarbos alsof ze in een zware regenbui had gelopen. Wat een aanfluiting en belediging van je publiek, ook voor het theater die dit soort niveau in huis haalt. Zonde van onze tijd, geld, kapper, stomerij. Bah!

Sylvia

16-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Bizar, samenspel met publiek is aardig, leent zich beter voor een kleine zaal. Iets om nooit meer te vergeten en nooit meer naar toe te gaan. Hebben ons wel vermaakt omdat we een grappige interactie met de gevers van de kaartjes hadden, die in België zaten, alles kon, niks te gek.

Peter&Gerda Koerts

14-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Na aanleiding van de recensies die wij hadden gelezen besloten wij toch niet te gaan en geen spijt gehad.

Barbara

13-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Heerlijk, onconventioneel, bevrijdend, ik heb me heerlijk vermaakt, gelachen en de ruimheid werkt nog na.

Auke en Marja

12-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

1 ster omdat hij die graag wilde hebben, maar de meest saaie avond die we ooit hebben meegemaakt. Hadden het geld beter aan een goed doel kunnen geven. We hebben ons geen minuut vermaakt. Snap wel dat de zaal meer dan leeg was.

Marja & Peter

12-03-2018 in Theater de Lampegiet

Wat een heerlijke absurditeit. Aanvankelijk waren we sceptisch, maar gaandeweg de voorstelling gingen we genieten. Alles wat je NIET verwacht gebeurt. Zoveel absurditeit op één avond....gewoonweg briljant. Stefano wordt later bekend en wij waren erbij ;-)

Tineke

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Ik had een afschuwelijke huildag achter de rug en ik had zulke negatieve berichten gelezen dat ik wel heel erg twijfelde om te gaan. Ben toch blij dat ik ben gegaan. Heb niet kunnen lachen, maar vond het redelijk vermakelijk.Heb geen plaatsvervangende schaamte gehad. Was ik wel bang voor. Heb gehoord dat er 180 kaartjes waren verkocht van totaal 550 zitplaatsen. Zou er niet nog een keer naartoe gaan

Monique & Folkert

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Het was een gokje, kaarten voor deze rare snuiter. Nou het is niet aan ons besteedt deze humor. Het is geen cabaret inderdaad maar t is ook echt niet geniaal of grappig. Enkel een reeks absurde en saaie vertellingen en hoop idioot gedoe en geschreeuw zonder enig verhaal of boodschap. We hebben echt niet 1x kunnen lachen, zaten ons alleen steeds af te vragen gaan we nu weg of wachten we nog even.. dat we op de 1e rij zaten hield ons tegen en het feit dat onze rolstoelen op de gang stonden helaas ook.. Fijnste moment van deze avond waren de drankjes in de pauze en het moment dat t licht aan ging en het afgelopen was.. Wat een verspilde avond.

Henk

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Iets heel anders. Onze beoordeling is toch positief, omdat je het niet snel zult vergeten. Als je teleurgesteld bent heb je de recensie vooraf niet gelezen of niet goed begrepen, want hij gaat verder dan je je kunt voorstellen.

Rebecca

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Vreselijk was het, langdradig en totaal niet aangesloten op het publiek. Met techt een one-man show. Sttefano Keizers heeft geen publirk nodig. We zijn in de pauze weggegaan. , we zijn in de pauze weggeg

Marien

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Een verrassende, originele en heerlijk absurdistische voorstelling. De interactie met het publiek is erg interessant en nodigt uit om een spectaculair vervolg te krijgen in een volgende serie voorstellingen, aangezien Stefano zich een meester toont van het onverwachte.

Paul

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Erg verassend, maar toch ook geheel verwacht. Je weet als publiek nooit helemaal waar je aan toe bent. De pauze-act is een act op zich! Interactie met het publiek lukte ook goed, en achter zijn vragenvuur aan het publiek valt zowaar nog een moraal te ontdekken. Als je van absurde humor houdt, en ongebaande paden, dan is "Erg Heel" zeker een aanrader!

Rudy en Els

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Bijzondere avond, de zaal was voor twee derde gevuld, verder overal uitverkocht..Het blijft je wel bij omdat het afwijkt van al het andere. Verrassende opening, zonder hulp van het publiek is er geen begin en geen einde. Waar we zijn geweest? Moeilijk weer te geven, dus geslaagd wat ons betreft.

Stijn

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Schitterende voorstelling waarbij de rol van het publiek constant tegen het licht wordt gehouden. Erg hard gelachen om mijn eigen ongemak en gene.

Ada

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Ik zit nog na te denken over deze voorstelling. Heel apart en zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Hij laat de mensen in vertwijfeling achter, wie doet hem dat na. Heel bijzonder.

Arend-Jan

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Fenomenaal optreden!

Nelleke

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

Heerlijk om weer iets totaal anders mee te maken. Zowel de pauze act als het slot laat zien dat zodra het niet in het straatje past, iedereen een beetje ongemakkelijk wordt. Hoewel soms zeer bizar, ligt er wel een enorm vakmanschap onder verscholen.

Marion

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

Wat een absurde voorstelling, het gaat nergens over! Na afloop kun je nauwelijks omschrijven waar het over ging. Wij kregen er de slappe lach van!

Conny

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Het was een bijzondere avond, veel gelachen, was een aparte man, ik heb genoten. Het einde was zeer apart en niet verwacht.

Emiel

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

Ik was gewaarschuwd, maar toch gegaan. Ik vond het ver beneden peil, je verwacht toch een leuke vermakelijke avond op de zaterdag. De zaal was ook erg leeg, dus meerdere mensen hadden wel geluisterd en waren wijselijk niet gekomen. Al met al een zeer slechte voorstelling.Als dit ook onder cabaret valt dan dwalen we ver af. Moest verboden worden. Ook het theater is hier schuldig aan zij hebben het immers georganiseerd.

Marga

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Genoten van deze verrassende avond. Heel apart, soms heel vreemd en confronterend maar ook gelachen.

Danielle

11-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Fantastisch! Als absurdisme niet jouw humor is moet je niet naar Stefano gaan kijken en vervolgens slechte recensies schrijven, want hij is meester in wat hij doet. Een avondje in zijn wereld, onwijs genoten, nog steeds last van het 'What the fuck-effect' nu, een dag later. Interactie met het publiek was er op een eveneens absurdistische maar toch ook vriendelijke en vrijblijvende manier. Heerlijke avond gehad, voor herhaling vatbaar, volgende avondvullende show zijn wij er weer bij!

Mark

10-03-2018 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Geweldige voorstelling vol absurbe twists. Simpelweg briljant. Dit wordt een hele grote!

Ivo Nieuwenhuis

28-01-2018

5 sterren

Genialiteit en gekte liggen dicht bij elkaar. De eerste avondvullende solovoorstelling van Stefano Keizers, Erg heel, balanceert voortdurend op de dunne grens tussen die twee. De show is qua vorm ongekend radicaal. Wie slechts een avondje onbekommerd wil lachen, kan beter wegblijven. Wie zich graag laat verrassen in het theater moet zeker gaan kijken. Maar ook diegene zal uiteindelijk de zaal vertwijfeld verlaten en zich afvragen: ben ik hier zojuist nou verschrikkelijk bij de neus genomen of zag ik een briljante voorstelling?

Wisse

26-01-2018 in De Goudse Schouwburg

5 sterren

Naar mijn hoofd geroepen ? of zoveel aandacht naar mezelf toe te generen nou nou . Als je tevreden bent met je optredens ik ga je niet afkraken maar inderdaad zonde van de tijd en het geld. hij is nog slechter dan Abeltje die had tenminste nog één nummer. Hij was een zielig nummertje maar jij overtreft hem nog in zieligheid

Henk

09-12-2017 in Schouwburg de Lawei

5 sterren

Zonde van de tijd en het geld

bekijk reacties (27)

Arrangementen

Brasserie

Brasserie 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl
Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie

Brasserie 18:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl
Brasserie

Brasserie 18:15

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl