Terug

Fatal Attraction

MATTEO VAN DER GRIJN, LOES HAVERKORT E.A.

wo 13 jan 2016 20:15 tot 22:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Fatal Attraction is een bloedstollende thriller over lust, obsessie en wraak, gebaseerd op de wereldberoemde film met Michael Douglas en Glenn Close. Een toevallige ontmoeting verandert het droomleven van een geslaagde advocaat en zijn gezin in een levende nachtmerrie. De hoofdrollen worden vertolkt door het sterrenkoppel uit Soldaat van Oranje, Matteo van der Grijn en Loes Haverkort. Dit wordt de spannendste avond uit sinds tijden. www.dommelgraafencornelissen.nl

tekst: James Dearden – vertaling & bewerking: Louis van Beek – regie: Paula Bangels – spel: Matteo van der Grijn, Loes Haverkort, Sytske van der Ster, Marian Mudder, Kevin Hassing

genre: toneel

4,80 sterren

Gemiddelde waardering: 4,80 sterren

P. Van Glabeke

15-01-2016

5 sterren

Prachtige voorstelling, zo'n sterke cast die schitteren in het sobere maar toch functionele decor in een mooie setting . Proficiat aan de volledige ploeg en de regie!

C.M.P. Van de Kerkhof

14-01-2016

5 sterren

Mooi spel, erg intensief! De gekte die toenam bij Alex was goed zichtbaar. Ook de machteloosheid van hem was prachtig gespeeld.

R.H.A.M. Kraakman

14-01-2016

5 sterren

Fascinerend spel in een fascinerend, gestileerd decor. Spannend! Top-acteurs/-actrices!!!

4 Vriendinnen

14-01-2016

5 sterren

Heel knap gespeeld!

E. Peereboom

14-01-2016

5 sterren

Met een minimaal decor een maximaal gespeeld stuk! Geweldig!

D.C.M. Van Nassau

14-01-2016

5 sterren

Het was zeer goed en indrukwekkend gespeelt De acteurs en actrices waren bijzonder goed

A. Knapen

14-01-2016

5 sterren

Zeer boeiende voorstelling door het thema en de sterke uitvoering. Erg genoten

L. Van Mol

14-01-2016

5 sterren

Heel mooi, maar als je de film niet hebt gezien dan is het op momenten lastig om te volgen, dat ze haar polsen heeft gesneden b.v.

Marijke Heesemans

14-01-2016

5 sterren

Je kent de film, maar je wordt meteen meegenomen in het verhaal. Knap gedaan, met sommige vooruit gesproken teksten, ook de muziek paste er heel erg goed bij. Je luistert ademloos. Wat een stilte in de zaal. Mijn man en ik waren heel erg onder de indruk van het spel van de acteurs. Dat je met zulke minimale decorstukken zo'n spanning kunt opwekken. Wij vonden het een fenomenale voorstelling.

S.J.C. Smidt-Van Veggel

14-01-2016

5 sterren

bekijk reacties (10)

Recensies

de Telegraaf

- >4,0 sterren
"Het knettert van de chemie tussen Matteo van der Grijn en Loes Haverkort"

Regisseuse Paula Bangels heeft er sowieso voor gekozen om alles te abstraheren, zodat de focus volledig op de personages en hun ongewilde driehoeksverhouding komt te liggen. Het is bijzonder knap hoe zij, ook al weet je door de film al wat er gaat gebeuren, op die manier toch de nodige suspense weet op te bouwen. Dat het knettert van de chemie tussen Matteo van der Grijn (Daan) en Loes Haverkort (Alex) draagt daar zeker aan bij. (…) Gelukkig wijkt het eind wel af van de nogal brave filmfinale en dat maakt deze Fatal attraction tot een broeierig avondje zeer vermakelijke theatersuspense.

de Volkskrant

- >4,0 sterren
"Swingend geregisseerde, fraaie toneelbewerking van de filmthriller"

Geheime telefoongesprekken voltrekken zich via muurspleten, met daarop in veelvoud de ogen van actrice Loes Haverkort. Zij is de koningin van de speelvloer. Beheerst en geraffineerd speelt ze alle verleidelijke, manipulatieve trucjes uit.

Theaterkrant

- >4,0 sterren
"Boeiende voorstelling met verrassend slot"

Doordat Dearden deels afwijkt van zijn eigen filmscript, blijft het verhaal spannend en voorzien van onverwachte wendingen. Dankzij de driehoek van machismo, verleidelijkheid en onschuld bij de hoofdrolspelers wordt de fatale aantrekkingskracht geloofwaardig.

Metro

- >3,5 sterren
"Loes Haverkort in topvorm"

Haverkort krijgt de zaal ruim anderhalf uur lang muisstil, ze is om bang van te worden. Wie zin heeft in iets spannends, heeft een goede avond.

Dagblad van het Noorden

-
"Zelden lukt het in het theater een sfeer van verstilling vast te houden"

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het meest verse kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke gerechten van Spécialités de Chassé die wij het gehele jaar serveren. menu