Terug

Feest op de boerderij 2+

Fien & Teun | met pop-up kinderboerderij

Muziek
Grappig
Dans
za 7 apr 2018 15:00 tot 15:55  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Het vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, beleven in deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren Sita Vermeulen, Fien & Teun de jongste bezoekers spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. www.fienenteun.nl 

genre: musical en show, kinderen en familie

4,67 sterren

Gemiddelde waardering: 4,67 sterren

C. Posthuma

5 sterren

Leuk, interactief, leerzaam! Onze dochter was erg onder de indruk en heeft de liedjes mee gezongen en gedanst. Leuk om te zien.

Suus123

5 sterren

De kinderen hebben ervan genoten

De Wit-Verwijs

5 sterren

Erg leuk, duurt niet te lang, ik vind het wel heel duur, vooral de volwassenen kaartjes

C. Verschueren

5 sterren

P.K. Lutter

5 sterren

Het was fantastisch georganiseerd. De voorstelling was leuk, de kinderboerderij buiten was geweldig voor de kinderen en na afloop de pannenkoek en Fien en Teun in de foyer was heelleuk. De kinderen hebben genoten, ondanks dat mijn kleinkind heel ziek was.

Wendy

5 sterren

We hebben genoten van de show, de gezellige ontspannen sfeer en het vriendelijke personeel. Erg leuk op gezet. Super voor de kleintjes zo. We komen zeker nog is terug.

Verschuren

5 sterren

Kinderen werden leuk betrokken bij de voorstelling en de duur van ca 1 uur is goed.

D. Van der Kooij

5 sterren

Prima voorstelling. Kinderen waren super enthousiast en konden mee zingen en mee dansen. Liedjes sloten aan bij de leeftijd

Robbemond

5 sterren

bekijk reacties (9)

pop-up kinderboerderij

Speciaal voor Fien & Teun komt er een echte boer met 70 dieren naar het theater. Eén uur voor aanvang en na afloop van de voorstelling kun je de dieren bekijken en aaien in de pop-up kinderboerderij. Gaaf!

boerderij experience

In de boerderij experience kunnen kinderen voor en na de voorstelling de imitatievacht van vier houten dieren aaien. Daarnaast is er ook een kleurhoek vol met tekeningen, schminken en puzzelen. 

ontmoet & groet

Na afloop van de voorstelling komen Fien & Teun naar de foyer en kun je met ze op de foto!

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. 
Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek inclusief ranja.