Terug

Fiddler on the roof

Thomas Acda e.a.

zo 4 feb 2018 14:30 tot 17:10  |  Jupilerzaal

Acht grote Nederlandse theaters presenteren vanaf oktober 2017 de musicalklassieker Fiddler on the roof met Thomas Acda. Fiddler on the roof is de originele en wereldwijd gebruikte titel van de productie die we in Nederland kennen als Anatevka.

Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Met ‘If I were a rich man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat het stuk over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities.

Thomas Acda over zijn rol: “Fiddler is een voorstelling over een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid. Wanneer het gaat om echt grote dilemma’s en groot verdriet, dan maak je je beste grappen, dan maak je de mooiste liedjes.”

Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend van het met 5 keer 5 sterren bekroonde Hij gelooft in mij) maakt een actuele versie van deze musicalklassieker en plaatst deze nadrukkelijk in de tijdgeest van nu.

 

In een wereld op de vlucht, overwint de liefde

Het verhaal
Centraal in Fiddler on the roof staat Tevye (Thomas Acda), een Joodse melkboer die er in het dorpje Anatevka elke dag alles aan moet doen om brood op de plank te krijgen voor het gezin: zijn vrouw Golde en hun vijf dochters. Als Tevye wordt gevraagd om in één woord het fundament onder zijn bestaan te benoemen, hoeft hij niet lang na te denken: ‘traditie’. In Fiddler on the roof zien we hoe mooi en hoe sterk die tradities kunnen zijn, maar ook hoe tradities in de loop der tijd onder druk kunnen komen te staan. Tevye’s dochters willen niet wachten tot voor hen wordt bepaald met wie ze zullen trouwen – zij kiezen zelf met wie ze hun leven willen delen. En er speelt meer. De wereld om hen heen verandert. Het Joodse gezin wordt gedwongen om alles achter te laten en in een onbekend land een nieuw bestaan op te bouwen. Hoe houdt Tevye zijn familie bij elkaar? Hoe houdt hij zich staande als de hele wereld om hem heen wankelt? Wanneer hij en de andere dorpelingen van Anatevka de wereld in trekken, dan geloven ze: we zijn verjaagd, maar zeker niet verslagen. Hun onderlinge verbondenheid en de tradities die ze koesteren, geven hen kracht en hoop.

Fiddler on the roof is meer dan vijftig jaar oud en vertelt een verhaal dat nóg een halve eeuw verder teruggaat in de tijd. De musical is over de hele wereld onverminderd populair door het verhaal dat universeel herkend wordt: het verhaal van liefde tegen de klippen op, van vrijheid en onderdrukking, van een veilige plek en gedwongen vertrek. Een onderwerp dat vandaag de dag nog steeds actueel is. 

De Theateralliantie
Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. Dit seizoen presenteert de Theateralliantie in samenwerking met acht theaters de musicalklassieker Fiddler on the Roof en heeft aan Stage Entertainment de opdracht gegeven om deze te produceren. meer

 Deze show wordt gepresenteerd met toestemming van Auteursbureau ALMO BVBA namens Music Theatre international Europe

genre: musical en show

4,24 sterren

Gemiddelde waardering: 4,24 sterren

J.I. Van Leeuwen

5 sterren

Thomas Acda was zeker niet goed genoeg om de musical te dragen. In het verhaal was het ook volledig onduidelijk waarom ze gedwongen waren alles achter te laten, zo ook de inval bij het huwelijk. Onbegrijpelijk. De dans na de pauze. Mooi om te zien maar paste niet in het verhaal. Ik vond euro 60,00 absurd veel geld voor het gebodene. Twintig euro meer en je kan naar de fantastische musicals The Lion King of Soldaat van Oranje. Wij vonden het ronduit zonde van het geld en de avond. Echt een misser.

R. Van Van Otterloo

5 sterren

Fiddler on the Roof was oké; bij de Voice zouden voor de zangers/zangeressen, behalve Acda, niet de stoelen worden gedraaid... Ik heb kaartjes geregeld en ben met mijn moeder van 86 meegegaan om haar een plezier te doen en tijd met haar te spanderen. En, vervaging van normen, waarden disrespect treedt ook op bij de ouderen/pensionaris: één of andere onbenul (m) een rij voor ons, zat voortdurend op zijn smartphone te kijken etc; uitermate irritant, dat licht, totdat een goeie twintiger achter hem vroeg om zijn telefoon weg/uit te doen: HULDE!

Seweryn

5 sterren

J.C. Vermeulen

5 sterren

Op enkele schoonheidsfoutjes en enkele gebrekkige nederlandse teksten na, vonden wíj het een mooie voorstelling.

E.T.A.M. Van Kempen

5 sterren

Geslaagde moderne uitvoering.goede decors.Fantastische spelers, zeker Thomas Acda.Goede onderlinge sfeer was merkbaar.Stemmen zuiver en duidelijk.Kortom prachtige musical. Heb samen met mijn 16-jarige kleindochter genoten.

5 sterren

Geweldig genoten. Prachtig gespeeld. Hoofdrolspeler Thomas acda buitengewoon goed

H. Metzelaar

5 sterren

Gewoon genoten

De Kok-Janssen

5 sterren

Mooie voorstelling, met passie gespeeld.

jos

5 sterren

De voorstelling was zeer goed. Alleen het geluid stond veel te hard. Wij hoorde deze klacht meer om ons heen.

C.P.M. Koning

5 sterren

Prachtig verhaal waarin de muziek en dans perfect bij elkaar past !

Smit

5 sterren

.Als ze allemaal zongen vond ik het geluid wat aan de harde kant. Het geheel was prachtig,

J.A.M. Snellens

5 sterren

Het was een super voorstelling

L.W.A.M. Rurenga

5 sterren

Tomas acda draagt deze musical met verve .....

F.H.C. Moison

5 sterren

Van Grinsven

5 sterren

E.S. Minnebach

5 sterren

Zware scenes afgewisseld met vrolijke noten

A. Grunwald

5 sterren

Perfect!!!!

Van Beeck

5 sterren

Mooie voorstelling, leuke decors, vlotte decorwisselingen, goede verstaanbaarheid, spectaculaire dansen, goed spel, heel degelijk, maar weinig verrassingen.

Ger

5 sterren

J. Klok

5 sterren

fantastisch met een zeer actueel thema

E

5 sterren

Ik vond het langdradig en met momenten saai

Audenaerd

5 sterren

Fantastische voorstelling met een heel goed spelende Thomas Acda

Martin Vos

5 sterren

fantastische muziek en toneelspel en een prachtig verhaal

L. Jacobs

5 sterren

Goed spel vooral van Thomas Acda, maar de stemmen en de muziek vielen toch een beetje tegen. Maar we hebben ons prima vermaakt.

T.J.H. Deiman

5 sterren

Het was Totaal theater, de zang, de dans en het spel van de spelers waren mooi op elkaar afgestemd. We hebben genoten van deze fantastische voorstelling, een oud verhaal dat zo geplaatst kan worden in de actualiteit.

C.J.M. Pijnenborg

5 sterren

fijne voorstelling geluid af en toe niet helemaal goed

H.A. Dingelstad

5 sterren

-

Vromans

5 sterren

Helemaal geweldig, zonder fratsen, toeters en bellen wordt er een prachtige voorstelling neergezet.

Y.C. Van Heekeren

5 sterren

Geweldige show en cast. Acda deed mij heel snel Lex Goudsmid vergeten.

Stolk

5 sterren

Geweldige productie van een klassieker.

Walter van der Maaden

5 sterren

M.A.T.A. Kamsteeg

5 sterren

Ad van Stekelenburg

5 sterren

het geluid van het ensemble overstemde regelmatig de zang, waardoor de tekst niet te verstaan was. erg jammer. lijkt me een fout van de geluidsman(nen).

Van De Pas

5 sterren

M.H. Boogaards

5 sterren

Fantastisch gespeeld met humor en ontroerend!

Elly

5 sterren

De verstaanbaarheid van de kleermaker kan wat beter, verder vonden we het super.

J. Smeekens

5 sterren

we hebben echt genoten

M. Van Vroonhoven

5 sterren

Mooie musical met vooral Thomas Acda als een geweldige Tevje! Ook de andere rollen werden vol overtuiging gespeeld. Het was goed verstaanbaar op enkele ensemble stukken na.

Van Gorp

5 sterren

Schenk-Lathouwers

5 sterren

Prachtige vertolking van Fiddler on the roof. In modern jasje, maar met respect voor het origineel.

J.E.M. Van Dongen-V.D.Velden

5 sterren

Musical met verhaal. Zeer goed verstaanbaar. Uitgevoerd door vakmensen.

Cosohu

5 sterren

Ik zie op mijn beeldscherm slechts 6 sterren 4 sterren zijn omgerekend dus een 7-. Thomas Acda heeft bijzonder goed gespeeld en gezongen. De overige spelers waren gemêleerd qua zangkwaliteit (van heel goed tot niet goed). Ook het decor en de belichting waren goed. De joodse tradities werden op diverse momenten niet goed weergegeven (traditie!!). De dansers hadden voor mij een onzinnige rol.; ze voegden m.i. niets toe en haalden eerder de kwaliteit van de beleving van het verhaal omlaag.

Arnold De Graauw

5 sterren

Geweldige voorstelling, wij hebben ook Anatevka met Les Goudsmit gezien, Ook deze was geweldig, vooral het spel van Thomas Was geweldihg,

Vriens

5 sterren

Genoten van de uitvoering van een bekend verhaal. Wij hebben eerdere uitvoeringen van Anetevka gezien en hebben wij weer genoten. Hulde aan de cast en en decor.

Van Tilburg

5 sterren

Het enthousiasme van de hele cast kwam heel goed over naar t publiek. Geluid was uitstekend.

H. Barelds

5 sterren

Wat een schitterende musical! Een ontroerend verhaal, dat me echt geraakt heeft. Dat het ondanks het een geschiedenis verhaal is zo actueel.

C. Schiebaan

5 sterren

Indrukwekkend goed!

Sandra

5 sterren

geweldig! Thomas Acda zat helemaal in zijn rol en ook de andere acteurs deden het fantastisch.het verhaal is helaas nog steeds actueel en zou eigenlijk door iedereen gezien moeten worden.

De LEEUW

5 sterren

Erg mooie voorstelling. Prachtige belichting. Gedegen kwaliteit. Erg goede en uitgebreide communicatie met en berichtgeving naar de cliënt. de cliënt. Daarom een beetje jammer dat er op de toelichting die bij de e-tickets zat van z a a l B i.p.v. van v a k B werd gesproken. Hierdoor hebben wij (als onbekenden) in de drukte onnodig langer naar de (wat uiteindelijk de Jupilerzaal bleek te zijn) moeten zoeken dan nodig was. Ook was er even grote schrik toen een van onze jassen een tijdje zoek bleek te zijn in de garderobe... Verder niets dan goeds over jullie theater! Met vriendelijke groet, Nico de Leeuw.

Bezoeker

5 sterren

Schitterend, leuk gevonden dat voor de voorstelling iedereen al op het toneel zit. Jammer dat er geen kaarten meer waren voor de zaal, het bovenste balkon is wel erg ver van het toneel.

Paul

5 sterren

Prijzig, maar een schitterende theater voorstelling.

G.K. De Wilde

5 sterren

Musical met een herkenbaar onderwerp die prachtig werd vertolkt.

P. de Meijer

5 sterren

prima plaats, geluid ok, voorstelling uitstekend

Arensdsen

5 sterren

Muziek, choreografie, toneel alles was heel erg geweldig!!! Onbetaalbaar ervaring die ik en mijn man nooit hebben ervaren! we hebben ontzettend genoten :)

J.A.M. Uitterdijk

5 sterren

H.F. Van Daalen

5 sterren

Teveel mankementen op de automatische piloot. (Tekst-verlies. Dans niet correct (vlak na pauze)). Slecht geluid voor de pauze. Jammer

Karin

5 sterren

mooie voorstelling met weinig decor en materialen. De spelers maken het. Top gedaan. Serieus verhaal met een knipoog gebracht.

A.J.M. van Hoek

5 sterren

Vol dynamiek, snelle wisselingen van de verschillende scenes. Een prachtige hoofdrol van Thomas Acda. We hebben genoten.

Van Driel

5 sterren

De drie sterren zijn voor Thomas Acda, prima optreden, de muziek kon ons vaak niet boeien en de teksten waren veelal niet sterk. Wij zijn in de pauze maar weg gegaan, langdradig verhaal welke wij beide niet uit wouden zitten.

LAPIERE

5 sterren

Goede zangers en toneelspelers en prachtige muziek.

A.-.C.-.L.-.J.-.M. Bielars

5 sterren

Erg mooi gebracht door Thomas Acda en goed te verstaan. Goed dat de muzikanten betrokken zijn bij het podium !

Gerard van Loon

5 sterren

1. Veel mensen kennen de achtergrond van de joden in Oost Europa en de pogroms niet. Enige inleiding hierover zou handig zijn. Dan snap je het verhaal een beetje. 2. De trainingspakken die sommige acteurs aan het begin droegen slaan nergens op en snappen we niet

Blokland

5 sterren

Prachtig! Goed verhaal dat prachtig wordt gespeeld en gezongen

Bart

5 sterren

M. Noldus

5 sterren

Geweldig , goed verstaanbare voorstelling , erg ontroerend , mooi toch herkenbare realiteit.

Van Der Ven

5 sterren

saai, geen enkel moment van ontroering

P. Willemstein

5 sterren

Lachen, lief, leuk en af en toe ontroerend.

Geert Niland

5 sterren

Mooie bewerking van Fiddler on the roof, ook de arrangementen, overtuigend spel, mooi om te zien hoe Tevje worstelt met zijn principes. Combi van humor en emotioneel, energiek en verstild spel. Dans is een mooie toevoeging. Sterk ensemble

Van Alebeek

5 sterren

Geweldige avond met mooie musical

Een liefhebber

5 sterren

Mooi hoe ze met zo weinig zo veel kunnen brengen! Thomas Acda is ongelooflijk goed en brengt het met zoveel overtuiging dat het een genot is om naar te kijken. De eerste musical die mijn kinderen hebben gezien en ik blij dat het deze is!

A.C.M. Van Fessem

5 sterren

Kuijper

5 sterren

R. Van Wesemael

5 sterren

een prachtige voorstelling over geloof, traditie, familie en buigzaamheid met een actueel tintje. Mooie arrangementen, live muziek een moderne choreografie en een uitstekende cast.

J. Kannekens

5 sterren

Goed en Mooi, maar niet echt super genoten dat wel

T.F.M. Gerts

5 sterren

Geweldige cast en voortreffelijk spel.

A.J.M. Lijffman

5 sterren

Het was in een woord fantastisch. Zowel de voorstelling als de entourage, de omgeving en het pauze-arrangement. Ook de ontvangst was erg gezellig.

Van Den Bemd

5 sterren

Mesu

5 sterren

Alles zat er in je kon het gewoon voelen het was geweldig

H.A.P. Netten

5 sterren

Wever

5 sterren

Margot

5 sterren

Geweldig neergezet met een leuke rol voor Thomas die hem op een heel natuurlijke manier met verve heeft vertolkt. Ik heb enorm van hem genoten.

A. Den Breejen

5 sterren

Serieus, lachen, gieren en brullen TOP VOORSTELLING.

T.I.N.E.K.E. Heeres

5 sterren

Een prachtig verhaal met diepgang en een fantastische hoofdrolspeler.

Mepschen

5 sterren

Geweldig genoten, was echt super leuk, ik vond alle artiesten het uitstekend doen, niets anders dan lof!

Ton van Engelen

5 sterren

Fantastisch !!

K.S. De Wit

5 sterren

Geweldige cast die de voorstelling leeft Deze passie en beleving is voor ons een kado

Wilms

5 sterren

Heb er echt van genoten. Acda speelde voortreffelijke rol en kreeg echt het meeleef gevoel!

Kemps

5 sterren

Paul Schunck

5 sterren

Erg mooie zang, dans en spel waarbij het enthausiasme en de emoties van het podium spatten. Het verhaal wordt meeslepend en gevoelig verteld, afgewisseld met een leuke grap en een lach. Een echte aanrader voor iedereen.

M. Toemen

5 sterren

niet alle liedjes waren verstaanbaar (in combinatie met het koor) anders 5 sterren.

M.J.E.J. Van Heijst

5 sterren

Geweldige voorstelling. Mooie zang en heel goed gespeeld door Thomas Acda. Petje af!

Vernooy

5 sterren

Mooi voorstelling, jammer van de plaats die we hadden. Was in de veronderstelling dat we dichter bijzaten. Verder helemaal top. Gastvrij ontvangen, bijzonder de gereserveerde parking

Konings

5 sterren

Saai, langdradig

W. Pelkmans

5 sterren

Het was een hele mooie voorstelling de rol van tevje is Thomas Acda op het lijf geschreven, zijn eigenheid in praten en de manier waarop hij humor brengt had hij speelde deze rol maar was toch Thomas Acda zelf.rol

K.M.E. Van Poppel

5 sterren

Tanya

5 sterren

Geweldige voorstelling met prachtige liedjes. Nadeel: het was wel erg lang en het was warm boven op het balkon. Maar de voorstelling was de moeite waard.

Hermsen

5 sterren

Een mooie combinatie van drama en humor. We hebben er nog lang over nagepraat.

H. Alt

5 sterren

Margreet

5 sterren

Geweldige voorstelling. Thomas Acda treedt moeiteloos in de voetsporen van Lex Goudsmit. Top!

zussen

5 sterren

Ik ben samen met mijn zus geweest. Wij vonden dat de voorstelling werd gedragen door Thomas Acda. Een aantal acteurs 'zwak' qua presentatie en stemgeluid. We werden hierdoor niet echt meegetrokken in het verhaal.

E. Van Stigt

5 sterren

Het was gewoon geweldig en goed gespeeld

J. Delhez

5 sterren

Historie, mooi verhaal, zeer goede hoofdrolspeler, leuke interactie met god.....

Vreijsen

5 sterren

Prachtige voorstelling, geweldig van genoten. Thomas draagt de voorstelling, maar zijn collega's zijn ook super. Een aanrader

B.H. Liem

5 sterren

Fantastische uitvoering. Heb de film in het verre verleden gezien en dit was een geweldige opfrissing De humor dialogen waren uitmuntend en dat kan ik niet meer van de film herinneren.

Rianne

5 sterren

Mooie voorstelling goed gespeeld door alle spelers, een aanrader voor een mooi avondje uit

Fam Van Ansem

5 sterren

Het was geweldig.....

Marja Vrij-Suisse

5 sterren

Mooi!!!!!

Galle

5 sterren

Muziek klarinet ontbreekt. Na de pauze ontbreken nog hoogtepunten.

Heimans

5 sterren

Prachtige musical, goede acteurs met mooie stemmen en een mooi decor.

M.J.A.C. Van Visscher -Van Tilborg

5 sterren

Acda schittert. Zang en dans van topniveau. Met humor.

C.J. De Bruine

5 sterren

Thomas acda is een waanzinnig acteur. Doet niet onder voor Lex goudsmit

W.G.B. Boot

5 sterren

Het was ontroerend, maar toch ook vrolijk en grappig met een sublieme rol van Thomas Acda

Broekema

5 sterren

Het was echt geweldig!

M. Koning-Kahle

5 sterren

Geen echt wauw effect voor mij ! Zang Acda matig Vind verschil in speelstijl van hoofdrol met de rest enorm groot! Van nonchalant naar gespeelde stijl.

Silleman

5 sterren

Wij hebben van a tot z genoten

Papapeter

5 sterren

De cast van Chava vond ik wat minder. Lazar wolf was geweldig.

Y.

5 sterren

Matige zangkwaliteit. Slecht verstaanbaar. Verhaal zwak vertolkt.

M. Van der Wallen

5 sterren

Het is een zeer mooie musical met een goede verhaallijn en goede acteurs. Het beweeg - en danswerk is ook fantastisch. Thomas Acda speelt perfect de hoofdrol. Een aanrader om naar toe te gaan.

Wim Goijaarts

5 sterren

Prima voorstelling, een feest van herkenning!

Ten Bhömer

5 sterren

Van het begin tot aan het einde boeiend.

W.J. Van Beers

5 sterren

Een snelle en gedegen voorstelling met een goede vertolking van de rollen (wij hebben ook de voorstelling destijds met Lex Goudsmit gezien\). Zeer eigentijds en het kijken meer dan waard.

E. De Rooy

5 sterren

H. Nobel

5 sterren

Geheel in de stijl van nu. Genoten van de voorstelling, alleen de muziek vond ik af en toe te hard waardoor ik de tekst van het gezongen lied niet (goed) kon verstaan. Ooit, in een ver verleden, de uitvoering gezien (als Anatevka) met Lex Goudsmit, Jenny Arean enz. Was toen ook indrukwekkend.

A.T. Mensink-Klaver

5 sterren

Toneel, zang en dans was erg goed en het verhaal was niet al te serieus. Af en toe humor erin. Het thema is nog steeds actueel.

Bakkers

5 sterren

Prima voorstelling, geluid kon iets beter. Het was af en toe slecht te verstaan.

E.E.M. De Bont

5 sterren

Mooi, sfeervol. Geweldige spelers. Dikke duim voor de hoofdrolspeler. Fantastisch!

Vantankeren

5 sterren

Mooi spel en zang. Dans prima! Blijft een goed verhaal.

Van Den Broek

5 sterren

Van Rees

5 sterren

de voorstelling heeft ons erg ontroerd, nog steeds actueel, wij geven de voorstelling 5 sterren

hilde van Straten- De Caluwé

5 sterren

Ik vond het geweldig ! Wat een avond Prachtig hoe Thomas Acda met ondersteuning van de hele crew zijn rol heeft weggezet ! Wat een man ! Wat een geweldige teksten ! Het heeft me op een grandioze manier geraakt !

Jansen

5 sterren

Zeer verrassend optreden van Thomas Acda.

Van Gorp

5 sterren

Goed verhaallijn. Mooie zang. Maar vooral de humor sprak me aan.

A. Leenaars

5 sterren

Een goed gespeelde voorstelling met erg veel dynamiek, perfect ingestudeerd qua opstelling, veel variatie in speelruimte.Thema is niet zo actueel meer.

A. Bouw

5 sterren

Eigentijds verhaal. Prachtig uitgebeeld

Franken

5 sterren

De verwachtingen waren hoog gezien alle recensies, de kaarten duur.geluid tijdens zang te hard, slecht te verstaan. Acda draagt de voorstelling.

Aarts

5 sterren

Het was een mooi verhaal en Thomas Acda speelde subliem!

E.H.J. Knook

5 sterren

Mooie Musical. Ademt de sfeer uit van die tijd. Goed gespeeld en mooi gezongen. Simpel decor, maar heel effectief!

Advocaat

5 sterren

Indrukwekkend verhaal dat prachtig wordt verteld en uitgebeeld.

Rozendaal

5 sterren

Goed, prachtig decor en choreografie maar niet veel beter als andere musicals. Donker meisje als dochter ongeloofwaardig. In Thomas, de vader, hoewel goed gespeelt zag je wel elke keer de Thomas Acda van de t.v. Zijn gesprek met God prachtig en respectvol!

P.H.J. Janssen

5 sterren

Het was een apart fantastisch gespeeld stuk met als uitblinker Thomas Acda.Een heel bijzondere binnenkomst in de zaal!

Christ

5 sterren

Geweldig gespeelt door allen maar vooral de hoofdrol van Acda

Cavadino

5 sterren

Mooie voorstelling, vlot, wervelend en, ondanks de thematiek, met een mooie humoristische noot !

De Graaf

5 sterren

Mathijssen

5 sterren

Goede muziek, goede zang, goed spel. Door de snelheid van spreken en de vele Jiddische woorden die tussendoor gebruikt werden was een conversatie niet altijd goed te volgen.

Hermens

5 sterren

A.L.J.W. Bruinsma

5 sterren

Fantastische avond. Prachtige uitvoering, ontroerend.

M. Cornel

5 sterren

Ik vond het een gezellig voorstelling maar bv de zang en dans was niet spectaculair sommige liedjes kon ik niet verstaan maar het geheel was leuk. Ik vond achteraf de kaartjes wel duur ik had er meer van verwacht,

F.C. De Ruijsscher

5 sterren

Goede spelers en musicanten. Mooi verhaal!

De Waal

5 sterren

Prachtige sfeer, verrassend begin.

C.H.M. Van Groezen

5 sterren

Prachtige voorstelling,het was soms moeilijk verstaanbaar(gezongen tekst).

R.E.M. Bouman

5 sterren

goed, mooi

A.B. Snoek

5 sterren

Voor ons beiden was het geweldig !

Blokker

5 sterren

Musical was prachtig, Thomas Acda was geweldig en droeg de andere artiesten!

A.J. Van de Poll

5 sterren

Huls-Coerver

5 sterren

Mara

5 sterren

Met twee kinderen van 11 jaar gegaan. Ze vonden t mooi, grappig en leuk, ze bleven geboeid tot het einde. Heerlijk om door de week te doen! Thomas Acda speelt ontroerend en grappig, knap.

Lucas Van Zon

5 sterren

Een schitterende voorstelling met geweldig spel van Thomas Acda (het lijkt hem bijna op het lijf geschreven). De volledige 5 sterren kon ik niet geven omdat ik de 2e acte iets zwakker vind, dan de sterke eerste acte.

De Groot Nieuwenweg

5 sterren

ik heb deze voorstelling in mijn jeugd twee keer gezien met Lex Goudsmit in de hoofdrol en was er toen weg van. deze voorstelling was beslist minstens zo goed. Fijn dat er een echt orkest bij was.

J.T.M. Lagas

5 sterren

Alles klopte! Grandioos

Stevens Van Mierlo

5 sterren

mooie voorstelling

W.J. Jagt

5 sterren

Prima voor de pauze. Na de pauze wat rommelig en een vreemd slot.

Evert Barreveld

5 sterren

Een wervelende voorstelling. Goed gespeeld. Goed gezongen. Fantastische muziek.

Maddy

5 sterren

Fiddler on the Roof is een mooie show met prachtige muziek, goede zang en dans en een topcast die duidelijk weet wat acteren is. Het decor is simpel, maar passend bij de voorsteling en erg apart; en het verhaal wordt op creatieve wijze verteld. Wij hebben genoten!

M.,. Tijssen

5 sterren

Prachtig. Onder de indruk van Thomas acda. Wat een stem en ook de overige cast prachtig gezongen. We hebben een hele leuke avond gehad.

M.P.G. Kortsmit

5 sterren

J.T. K.

5 sterren

de voorstelling deed mij Lex Goudsmit niet vergeten

F. Van Assche

5 sterren

Fantastisch! Wij hebben er enorm van genoten: spel, dans, muziek, decor, de snelle wisselingen; en uiteraard de onvoorstelbare conditie en creativiteit van Thomas Acda. Maar daarmee willen wij de andere spelers niet tekortdoen: wat een vocale professionele talenten. Kortom, geweldig deze voorstelling.

K.L. De Wit

5 sterren

Het was prachtig! Mooie muziek,mooie zang.

Van Tilburg

5 sterren

Wij hebben genoten van Acda en alle andere acteurs met hun prachtige zangstemmen.

J.

5 sterren

Thomas Acda draagt de hele voorstelling. Prachtig !!!

Marcha

5 sterren

Soms vond ik de hoge zangtonen minder mooi. Verder een super leuke voorstelling.

E.H.C.M. Van Bragt-Braat

5 sterren

Samen met mijn moeder en mijn zus zo enorm genoten van deze voorstelling! Een echte aanrader!

H.J.J. Goyen

5 sterren

Anja

5 sterren

Ontspannen, luchtig, grappig, mooie dans en zang.

A.J.A. Van der List

5 sterren

Het verhaal werd serieus verteld met een humoristische ondertoon vooral Thomas Acda stal de show.

geen

5 sterren

Wij hebben enorm genoten. Het verhaal in de musical was er een met geschiedenis. De tradities voerden de boventoon. De geschiedenis over de joden is volgens mij ook nu nog van toepassing. Sommige scènes waren emotioneel. Het verhaal laat ook zien dat verschillende generaties er moeite mee hebben aan de veranderingen.

S. De Boer

5 sterren

Een geweldige voorstelling - van begin tot het eind zat ik volkomen in her verhaal. Ik ken het verhaal - ooit heb ik de oude versie gezien - maar dat is zeker 40 jaar geleden.

Smeekens

5 sterren

Prachtige sfeer. Gezelligheid, traditie, verdriet ligt zo dicht bij elkaar. Goed neergezet.

Kels

5 sterren

Prachtige voorstelling, subliem uitgevoerd

W.P.M. Hillenaar

5 sterren

ALLES WAS GOED EN MOOI, MAAR AF EN TOE WAS DE MUZIEK NET IETS TE LUID OM DE GESPROKEN WOORDEN TE KUNNEN VERSTAAN

Faes

5 sterren

iwe vonden het prachtig, er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, maar dat neemt niet weg dat we er van genoten hebben

LC

5 sterren

Mooie voorstelling in prachtige enscenering! Goeie acteurs, matige zangers. Thomas Acda houdt de musical luchtig en maakt hem toegankelijk. Extra compliment voor het liveorkest!

K.E. Postema

5 sterren

Puur! Geweldige acteurs en stemmen. Ze hebben er zelf ook plezier in; dat straalden ze uit!

Hoek

5 sterren

Vond het gewoon over het algemeen niet zo goed gespeeld/ en af en toe heel vals gezongen ! En acteurs en actrices bij tijd en wijle waren jullie ONVERSTAANBAAR!! Thomas Acda haalde het geheel nog enigszins op door woordgrapppen, maar ook hij was af en toe niet te verstaan .

Anita

5 sterren

Humoristisch, ontroerend, erg goed gespeeld. De cast was erg goed maar Thomas Acda was geweldig een verjongde versie van Lex Goudsmid. Wij hebben genoten.

M.. Hopmans

5 sterren

Wij vonden deze musical geweldig

A.J. Van Noordenne

5 sterren

Prima voorstelling met een geweldige Thomas Acda.

Cornelissen

5 sterren

geweldig om te zien goede acteurs

Wilna

5 sterren

Een prachtig ,duidelijk neergezet verhaal. Genoten. Zonder voor informatie goed te volgen. En wat doen we zelf met onze tradities?

Wendy

5 sterren

Fantastische voorstelling, veel humor, Thomas Acda speelt zeer overtuigend zijn rol.

Carla

5 sterren

Duidelijk en fantastisch

B. Fikkers

5 sterren

Prachtige voorstelling en door de humor gebracht door Acda zelfs door mijn 2 pubers als erg leuk bestempeld!

C.J.A. Oomen

5 sterren

Een zeer goede voorstelling alles was goed het verhaal de muziek en dans. Thomas was heel goed ook zijn deel als verteller zodat je het verhaal ook goed snapt . Thomas is een terechte winnaar van de musical awards

J. Meijs

5 sterren

4sterren

A. Van den Elshout

5 sterren

Wij hebben enorm genoten. Werd geweldig gespeeld

Doelman

5 sterren

Doe hiermee de acteurs absoluut tekort want wat hun betreft zouden het 4.5 sterren moeten zijn. Idem voor regie en muziek. Wat het voor mij absoluut negatief maakte is de kwaliteit van de manier waarop de muziek naar de zal werd overgebracht. Weet niet of het aan de man aan de knoppen, de kwaliteit van de apparatuur of de akoestiek van de zaal lag maar sommige stukken was het vocale gedeelte zo verschillend te horen dat het gênant was. Soms knalde de begeleiding er overheen. De duetten, trio's of "koor" zang kwam vrijwel geen enkele keer volumineus gelijk en unaniem verstaanbaar over. Weet dat stemmen verschillend zijn maar dit moet absoluut veeeel beter kunnen. Voelen ons voor onze €120 (incl P) aardig bekocht. Doodzonde. Naam is Doelman en zaten op rij 1 stoel 8 en 9.

De Haas

5 sterren

Is niet mijn ding vond het saai

G.M. Gouverneur-Ketelaar

5 sterren

Genote, mooie voorstelling. Interessant eenvoudig decor.

Koster

5 sterren

H.L. Beckett

5 sterren

Een indrukwekkende voorstelling barstend van het talent!

Van Bezouw

5 sterren

Geweldige voorstelling, duidelijk, helder en goed te volgens, We hadden fantastische plaatsen

Schouten-Van Der Linden

5 sterren

Het was een prachtige voorstelling! Thomas Acda was fantastisch, evenals decor en de rest van de cast

De Jonge

5 sterren

Geweldige voorstelling, bleef boeiend tot het laatst toe. In de zaal was het de hele voorstelling lang muisstil, dat zegt genoeg!

5 sterren

Peters

5 sterren

Bijna alles klopte en het stuk liep als een trein. Uitstekende acteurs en zangers met als Thomas Acda als voor ons een zeer grote, geloofwaardige verrassing.

Beenhakker

5 sterren

Fantastische voorstelling.Enorm genoten. Goed zicht en goed hoorbaar.Ook fijn dat je ondersteuning kan krijgen als je slecht horend bent [wat ik ben]

Verduijn

5 sterren

Mooie voorstelling, door prachtige spelers. Verhaal beetje oubollig en daardoor wat lang.Maar geweldig gespeeld. Hoewel we toch heel hard applaudisseerden vond ik het jammer dat er geen toegift kwam. Ik snap dat het niet bij het slot paste, maar dan ga je met een wat vrolijker gevoel de zaal uit.

L.A. Van Unen

5 sterren

Heb eerder de voorstelling met Henk Poort gezien. Ook prachtig. Maar deze versie is hedendaagser gemaakt en sprak daarom nog meer aan! Er zijn immer ook nu weer veel mensen op de vlucht. Hoe Thomas Acda Tevje speekt: geweldig! Ook wat luchtiger maar juist daarom meer "mens"! Zeer de moeite waard.

a.van steen

5 sterren

het geluid was zacht

R.M. Zandbergen

5 sterren

Mooie productie, goed in elkaar gezet. Mooi en functioneel decor, de wisselingen waren niet storend. Goed spel, goede dans, goede zang. Fijne keuze voor Dhr. Acda, zijn humor was een mooie invulling van de rol en een aanwinst voor het stuk.

C. R.

5 sterren

FANTASTISCH

Coomans

5 sterren

P.F.H.M. Vergouwen

5 sterren

De musical nam ons mee in het verhaal van het begin tot het eind. Alle lof voor Thomas Acda en alle mede spelers. Wij hebben genoten! Het was een fantastische middag.

T.E.A. Schoormans

5 sterren

Bobette

5 sterren

Luchtig, grappig! Mooie dans. Hoofdrolseler droeg h stuk fantastisch!

Smits

5 sterren

Het was een hele mooie musical. Mooi gespeeld en bekende liedjes, heel bijzonder.

Thijm

5 sterren

Goede vertolking van het origineel.

Pas

5 sterren

spelers leken moe en mat... Acda was tekst kwijt en kon geen passie in de liedjes leggen.

Ruud Kroos

5 sterren

zelf ooit in deze musical gespeeld dus was enorm herkenbaar. Zonder de andere spelers tekort te willen doen, die waren geweldig, een enorm compliment voor Thomas die een spectaculaire, eigentijdse rol heeft vertolkt gespeend met de nodige "droge" humor ! Grandioze decor wisselingen, simpel maar zeer doeltreffend en waanzinnige lichteffecten. IK heb enorm genoten !

F.W.M. Van Berkel

5 sterren

In het begin moesten we er een beetje in komen. daarna super goed

Van Driel

5 sterren

Super acteurs die een mooi stukje werk hebben laten zien. Genoten !!!

Roelen

5 sterren

A.. Maasland

5 sterren

De voorstelling wordt met zoveel overgave gebracht en er wordt zo mooi meerstemmig gezongen. En dan Thomas Acda die het geweldig speelt en ook prachtig zingt, ik ben zwaar onder de indruk.

Scheepers

5 sterren

Prachtige voorstelling!

Den Houter

5 sterren

heel leuk begin, mooi gespeeld. divers en eigentijds gezelschap

Aarts

5 sterren

De Kok

5 sterren

Wij zaten te hoog bovenin de artiesten zijn dan maar poppetjes.

nn

5 sterren

Goede cast en prima hoofrolspeler. Mooie stemmen en de choreografie was goed uitgevoerd.

W.C.J.M. Pijnacker

5 sterren

Fantastisch mooi neer gezet. Goeie cast.

M. Admiraal

5 sterren

Super gave voorstelling

Leys

5 sterren

geweldige voorstelling!

KNOBEL

5 sterren

We hadden er meer van verwacht. Vonden de musical op bepaalde momenten saai. En het leek of Acda zijn tekst soms kwijt was.

T.H. De Wit

5 sterren

Geweldig mooi, fantastisch, heel goed te verstaan

J. Hommelberg

5 sterren

Was in één woord geweldig

Verbeek

5 sterren

DE voorstelling was geweldig, ik heb er erg van genoten. Zang ,dans.het verhaal en dan Thomas Acda, echt keigoed.

Zwart

5 sterren

De voorstelling biedt een overweldigend en ontroerend inzicht in het leven van een kleine joods gemeenschap in een veranderende en overwegend vijandige wereld waarin oude tradities worden ondermijnd. Het vertoonde spel is van indrukwekkend hoog niveau, Thomas Acda is subliem als Tevje.

De Schepper

5 sterren

Mooie opzet

Roland uit Nijmegen

5 sterren

Uitstekende voorstelling, prima en modern vormgegeven e.d. Ook mooi nostalgisch gevoel, ook de vorige Anatevka gezien

De Brouwer

5 sterren

Mooie voorstelling van een mooi verhaal, maar ik miste kracht in sommige stemmen. Ik ben wel bevooroordeeld Door de voorstelling met Henk Poort een aantal jaren geleden.

Bretels

5 sterren

De voorstelling was top met een kleine opmerking de bed scene was achterin rij 21 stoel 35 niet of nauwelijks te verstaan. wel genoten .

Vd Bijgaart

5 sterren

Prima gezongen en gespeeld. Goede band. Verhaal geeft inkijk in het joodse leven van vorige eeuw.

Jeep

5 sterren

Een schitterende Thomas Acda kleurt het verhaal van deze Fiddler. Een deel van de crew steekt schril af tegen zijn optreden, maar de boodschap blijft overeind. Ondanks de wat mindere prestaties is komen voor Acda al genoeg plezier.

M.J.A.C. Stroot- Van Dijk

5 sterren

Was fantastisch. Heel mooi . Groet

C.E.v. Duijvenbode

5 sterren

Fantastisch, wat de choreograaf heeft bereikt. Voorstelling zeker de moeite waard. Met alle respect voor thomas acda. Qua bezetting en kwaliteit qua stem, natuurlijk niet te vergelijken met de cast van Lex Goudsmit e.a.

Leerdam Van

5 sterren

Heb genoten van deze voorstelling vooral de rol van Thomas Acda. Maar ook van de andere spelers en de energie van de voorstelling.

L. Ammerlaan

5 sterren

Ik heb genoten. Thomas speelde zijn rol alsof hij ook echt de persoon was, zo natuurlijk. De humor maakte het extra leuk. En een ontroerend einde..

J.J. Stoof

5 sterren

Prachtige voorstelling

Van Lierop

5 sterren

H. Bout

5 sterren

De voorstelling verdient het maximale aantal sterren, geweldig. De service is ook prima, behalve van de Brasserie. Wij boekten daar een High Tea, maar hebben meer tijd doorgebracht met wachten dan met eten. De gerechten werden veel te laat opgediend zodat er overal half lege bordjes stonden. Omdat het tijd was om de zaal in te gaan

De Moor

5 sterren

Verassend, mooi verhaal, prima gespeeld !

Broeders

5 sterren

Het is weer eens wat anders .

A.C.E.M. Hessels

5 sterren

mooi verhaal van alle tijden, goed gespeeld en gezongen realistische weergave, emoties zichtbaar soms geluid minder en stemmen moeilijk te verstaan, terwijl we eerste rangs plaatsen bezaten

Yvonne

5 sterren

Vernooy

5 sterren

Mooi verhaal en mooie liedjes, de zang was bij een aantal spelers matig.

Jacqueline

5 sterren

A.C. Ravestein

5 sterren

Geweldig goed gespeeld en geluid en licht ook goed. Het was een geweldig mooi stuk.

Hoogesteger

5 sterren

Het was een fantastische musical met schitterende muziek en een goed verhaal

Van Sundert

5 sterren

Geweldig ontzettend genoten dank jullie

Kelly

5 sterren

Prachtig decor, mooi acteerwerk

M.J.C.M. Paanakker

5 sterren

Geweldig decor, mooie dans, zang. Overgangen prachtig weergegeven. Had meer van het verhaal verwacht.

Patrick Kroon, bierboek schrijver uit Waalwijk.

5 sterren

Echt SUPER !, ik zou iedereen aanraden om het te gaan zien. Want je leeft helemaal mee, met deze mensen.

A. Ansems

5 sterren

Het was een geweldige voorstelling de overgangen waren heel goed en van zelfs sprekend. Het was een van de beste voorstellingen die we ooit hebben gezien.

J.M. Beckers

5 sterren

Sanne

5 sterren

Prachtige voorstelling, beetje abrupt einde en we hadden graag nog een toegift gehad

Onno van der Laan

5 sterren

Heerlijk theaterstuk wat goed opgevoerd is door de gehele cast. Bij zoveel verschillende vertolkingen die er zijn van dit stuk, is het gelukt om een traditionele uitvoering in een klein modern jasje te steken wat het geheel nog meegaander maakt. Top!

Bos

5 sterren

Een mooie voorstelling die zeker de moeite waard is om gezien te worden. Thomas Acda speelt zeer natuurlijke Anatevka op een voortreffelijke wijze.

W. Van der Heijden

5 sterren

het was geweldig wij zaten boven in ,maar daar was het veel st warm niet normaal ,we werden gewoon niet goed .jammer . ben er gewoon ziek van geweest. puntje denk ook aan de mensen boven in de rij .ook deze mensen betalen voor hun kaartje

J.J.M. Wirken

5 sterren

Boeiende voorstelling. Heb me geen seconde verveeld. Zang bijrollen was niet altijd even zuiver, maar ook daar een goede prestatie.

Gerard

5 sterren

Ik heb genoten van het toneel en de zang. Niet alle stemmen waren geweldig maar het geheel was mooi en het verhaal ook goed verteld

Van Bommel Wilms

5 sterren

Thomas Acda Super, Verhaallijn met lichte humor satire en emoties gebracht. geluid en muziek neemt je mee.

W. Capel

5 sterren

Zo'n 50 jaar geleden het toneelstuk met Lex Goudsmit gezien. Met dat in ons achterhoofd waren zeer verbaasd toen we het decor zagen, tot het tot ons doordrong dat dit een musical was. Fantastisch spel en scenewisseling en een extra pluim voo Thomas Acda. We hebben genoten.

A. De Jong

5 sterren

Goede en als geheel mooie voorstelling. Jammer dat vanaf de plaats waar wij zaten (balkon E) de eerste maal de violist niet te zien is.

Fam. van de Plas

5 sterren

Mooi voorstelling met goed gespeelde hoofdrol vertolkt door Thomas Acda.

Sieb

5 sterren

Jan

5 sterren

Gewoon een goede voorstelling !

Barends

5 sterren

A.J.A. Verhulst

5 sterren

Een pakkend verhaal Geweldig uitgedragen

Bert Mooren

5 sterren

Thomas Acda in een schitterende rol. De typische Acda maniertjes en beweginkjes die ook in deze rol te zien waren, werkelijk in één woord geweldig, daarbij is hij een goede zanger.

A.A.A. Van Haeren

5 sterren

erg genoten van de voorstelling, was inderdaad top , zoals beschreven in de recensies.

J.J. Geerts

5 sterren

super goeie voorstelling, het was een leuk avondje uit

M. Driesse

5 sterren

T. Van der Van Der Sluis Van Der Enden

5 sterren

Wij hebben erg genoten van de gehele cast, goed gespeeld en net zo goed als de oude versie. Top avond

J. Kramer

5 sterren

Goede sfeer. Hoofdrolspeler Acda heel goed.

Marie-José

5 sterren

Ik had gehoopt meer hedendaagse elementen in het stuk tegen te komen. Dus meer projectie op het nu. Het verhaal leent zich er prachtig voor. Nu vond ik het toch te zeer geënt op een verleden tijd, waardoor de verbindingen met verdreven volkeren/families/oorlogsslachtoffer te dun was. Dat vraagt wel om lef, maar had het geheel uniek gemaakt. Acda zet een goede hoofdfiguur neer, maar kruipt nooit echt onder diens huid. Alsof hij het zelf niet echt geloofde.

Savelkouls

5 sterren

Geweldig goed, spontaan en enthousiast gespeeld. We hebben genoten. TIP: WE hadden een kaart voor Premium Parking. Die is gewoon slecht te vinden. Wij hadden de avondvoorstelling. Pas op het laatst zie je waar de parking is. Geef op de plattegrond aan dat het tevens de inrit naar de overdekte parking is. En plaats een bord op het terreintje. Je verwacht namelijk een grotere parkeerplaats en niet een verloren parkeerveldje.

S.W.M. Van Nispen

5 sterren

Verhaal met een inhoud, goede choreografie, goed gezongen en gespeeld . Goed orkest.

Voll

5 sterren

Ik zat op rij 1, betaalde €57 voor een kaartje maar kon toch sommige delen van het stuk niet zien door een speaker..

Barbara Zijl

5 sterren

Verrassend! Boeiend verhaal, goed geacteerd, mooie nummers en gave choreografie. Anders dan anders

J.W. van Der Wiel

5 sterren

De zangcapaciteit van Thomas Acda viel niet mee. De regie van het bekendste nummer 'If I were a rich man' was zwak. In het verhaal zit veel herhaling en de musical heeft weinig mooie zangnummers. Het is een tijdbeeld van een zestigerjaren musical en als zodanig sympatiek. We zijn nu meer gewend.

H.D. Van Dongen

5 sterren

KLASSE ZOALS MEN ALS HOOFDROLSPELER DE HELE AVOND OP HET TONEEL MOET STAAN.

Knaap

5 sterren

Alles 'klopte' en het was een feest der herkenning. Goed geacteerd en gezongen.

De Kock

5 sterren

Goed geacteerd en de zang stemmen ook prima. Thomas Acda is een geweldige vertolker van Tefje

Balvers

5 sterren

de tekst van de zangers was slechts gedeeltelijk te verstaan. Het blijkt niet mijn smaak van toneel te zijn.

De Bruijn

5 sterren

Genoten, goed gespeeld. Verhaal blijft hoe triest ook van deze tijd.

J. Alkemade

5 sterren

Bijzonder goed gespeeld en een echt verhaal! Erg entausiaste medewerkers !

Theo

5 sterren

Heel mooi. Van genoten. Geluid is goed (zaten op de gouden rang dus redelijk vooraan). Temperatuur is goed en je kunt alles goed zien. Voorstelling liep op rolletjes! Alle lof voor de spelers.

R.H. Van Wordragen

5 sterren

Goede muziek, leuk verhaal, nostalgie, prachtige Thomas

Van Bilderbeek

5 sterren

matig heb betere gezien spetterde niet op podium

Zoet

5 sterren

Geweldig acteerwerk van de hele cast

A.M.J. Goossens - reijpert

5 sterren

Was heerlijk om Thomas Acda aan het werk te zien zonder al te veel "musicalmaniertjes". Puur en met overtuiging. Echt de ster van de voorstelling en de zeer terechte winnaar van de musical award.

Wilma

5 sterren

In een woord een geweldige voorstellig. Een constante interactie op het podium.

N.C.M. Snijders

5 sterren

Prachtig, je werd meegetrokken in het verhaal

H. du Floo

5 sterren

verhaal vonden wij nogal matig. decoors veranderingen zeer matig

Van Poortvliet

5 sterren

Indrukwekkend en ontroerend, maar ook veel humor. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat Thomas Acda dit zou kunnen.

Van Immerseel

5 sterren

Thomas Acda draagt de hele voorstelling, het was prachtig om naar te kijken en je blijft elke seconde geboeid.

Nieman

5 sterren

Prachtig voorstelling...hecht van genoten...

Stoel

5 sterren

Hele leuke voorstelling , het enige wat ik minder vond was de soms erg overdreven manier van praten,niet natuurlijk.Dit was niet het geval bij de hoofdrolspeler maar bij andere personages soms wel. Maar ik vind het echt een aanrader om te gaan bekijken! Wij hebben genoten!

J.C. De Graaf

5 sterren

Waar ik het op baseer weet ik niet maar ik had er 'meer van verwacht. Vonden het wat tammetjes

Henk

5 sterren

Prachtige voorstelling met goede cast

C.A.M. Diepstraten

5 sterren

Mooi samenspel van geluid, licht, dans en prachtig decor. Het was fantastisch om er bij te zijn. Allemaal sterren.

J.A.A. van Dorst

5 sterren

Afwisselende, visueel sterke, heerlijke musical.

Chirivi

5 sterren

Geweldige uitvoering met een goede cast. Het einde was wel wat tam, dat had spannender mogen zijn. Hulde aan de Acda en de geweldige dansers.

M. Frijters

5 sterren

Mooi spel en muziek, prachtig decor, goed plot. Bij een musical hoort nu eenmaal zingen, maar zonder zang zou het voor mij net zo mooi zijn geweest. over smaak valt nu eenmaal niet te twisten

Damen

5 sterren

Mooie musical, sommige liederen waren min duidelijk te verstaan, Thomas Acda was super. Een extraatje zou zijn geweest als we een toegift haalden gehad, ofwel het lied ‘if I was a rich man’ of ‘Gewoontes’ !!

Groeneveld

5 sterren

Duidelijk gesproken en gezongen. Modernere versie maar het verhaal en de liedjes zijn gebleven. Er zit vaart in de voorstelling door het gebruik van minimale decorstukken die efficiënt worden ingezet. Goed spelend orkest. En niet te vergeten, the fidler on the roof.

DOK

5 sterren

A. Neele

5 sterren

Mooi verhaal kortom genoten ( Thomas klasse )

Corry

5 sterren

grandioos

J. Aalbersberg

5 sterren

Geluid was op rij 12 niet altijd goed waardoor duo-samenzang niet tot zijn recht kwam en spraak niet altijd te verstaan Acteertalent van Acda buitengewoon goed dansers vooral mannelijke waren erg sterk

Van Buynder

5 sterren

Heel mooie voorstelling met een prachtig verhaal. Zeer goed gezongen door de acteurs.

M. De Haan

5 sterren

Prachtige voorstelling.

Wendy Bellekom

5 sterren

P.J.M. De Bruijn

5 sterren

Prima cast met 'n uitmuntende Thomas Acda !

A.D.M. Oomen-Dalm

5 sterren

Genoten van het spektakel. Geweldige musical! Decor en belichting TOP. Spelers waar het enthousiasme vanaf spatte. Het dansen door m.n. de 4 jongens heel mooi en Thomas Acda speelde voortreffelijk zonder de anderen daarmee tekort te doen.

ria Driessen

5 sterren

Heel mooi ,Hhad het niet willen missen. de muziek zit nu nog in mijn hoofd. Echt een aanrader.

Haverhals

5 sterren

Een wat vlakke voorstelling van een mager verhaal. De voorstelling kwam niet geloofwaardig over, bleef afstandelijk en werd er niet door gegrepen.

F. van den Heuvel

5 sterren

Fiddler laat zien hoe het oude verhaal van tradities en keuzes blijft leven. Mooie zang, prachtige dans en bevlogen acteerwerk in een creatief decor, het klopt allemaal.

A.P.M. Keizer

5 sterren

A.C. Van Dijk

5 sterren

De wijze waarop m.n. Acda de musical uitvoerde was zodanig dat ik het idee kreeg dat de musical niet werd gespeeld maar in werkelijkheid werd beleefd. De wisseling van humor naar verdriet was grandioos, heb heerlijk genoten en zie deze musical, van alle die ik al heb gezien als een der besten.

C.J.G. Bosker-Roelands

5 sterren

Het was lang geleden, maar we zijn heel tevreden over de voorstelling. Ga zo door

Manon

5 sterren

Van Der Kruis

5 sterren

Wij vonden het een prachtige voorstelling goed gespeeld, het geluid en licht waren ook goed.

Iris Bogers

5 sterren

Mooi verhaal, perfecte uitvoering. Enthousiaste, professionele cast, heel goed gezongen, goed verstaanbaar.

Dullaart

5 sterren

Prachtig!,,,

P.M. Andreoli

5 sterren

Op balkon L rij5 zijn de stoelen TE LAAG zodat je op de punt van je stoel moet zitten om het toneel goed te zien. Dus stoelen verhogen of balustrade verlagen!!

Koenders

5 sterren

Pigmans Hendrickx

5 sterren

De gehele voorstelling werd gedragen door Thomas Acda. Of het nu aan het geluid lag of aan de artiesten veel teksten vielen weg. Jammer !!!!

M. Hoppenbrouwers

5 sterren

Met een heel goede herinnering aan Anatevka met Lex Goudsmit ook nu genoten van een prachtige voorstelling met een geweldige Acda en een fantastische troupe.

Houtman

5 sterren

Sanne

5 sterren

A.H. Jager

5 sterren

We waren met een groepje van negen personen, vrienden op een Reunie. Onze reactie unaniem, geweldig! Overtuigend gespeeld, gezongen en ge- danst.

Jongeneel

5 sterren

Het is een indrukwekkende productie. Mooi decor, prachtige dans, goed orkest. Jammer dat een paar zangers soms niet zo goed te verstaan waren.

Mw. Van Ginneken-Peters

5 sterren

Goede musical, mooi decor, goed geluidsniveau, prima acteerwerk en goede dansers. Mooie stemmen. Helemaal af. Een aanrader.

Knoester

5 sterren

GEWELDIG in een woord

Tilmans

5 sterren

Geweldig wat die jongen allemaal kan!

J. Van Os

5 sterren

Thomas Acda speelt een glansrol die op zijn lijf geschreven is. Buiten Thomas is niet alles duidelijk te verstaan. IHet dansen vonden wij matig.

I.W.J. Van Spaandonck-Van Den Broek

5 sterren

Kerkhoff

5 sterren

Vonckx

5 sterren

ongelooflijk goed

M.A.J. Berendsen

5 sterren

Ik kan het verhaal en heb de musical al twee maal eerder gezien. En deze versie was zeer goed. De spelers speelden en zongen goed.

Daniëls

5 sterren

ik houd niet van musicals. mijn vrouw wel. ik vond het best meevallen. mijn vrouw was enthousiast. ik vond henk acda prima, heb van hem genoten.

P.C.G. Van der Hijden

5 sterren

Veel enthousiasme!!!!! Stemmen vond ik over het algemeen wat minder. Wat ieletjes. Samenzang heel warm. Ontroerend

Versluis

5 sterren

Indrukwekkend, heel mooi decor en goed verstaanbaar.

Schijve -Wagenaar

5 sterren

Geweldig!

Marloes

5 sterren

Het was een fantastische musical met mooie muziek, mooie vertalingen en goede acteurs. De duur van de musical is ook prettig. Het verhaal wordt niet in 1,5 uur aan je tentoongesteld, maar er wordt goed de tijd voor genomen, maar ook weer niet te lang. Ik denk dat je zo'n 2,5 uur daadwerkelijk de musical aan het bekijken bent.Top! Met name credits voor Thomas Acda die de rol zo goed neerzette. Doordat hij zijn carrière niet gestart is vanuit musical is het een verademing om naar zijn zang en mono- en dialogen te luisteren. Bij de meeste musicalacteurs en -actrices is het overduidelijk dat ze een script aan het vertellen zijn, is dit bij Thomas Acda amper te bespeuren. Het lijkt alsof hij praat zonder script, alsof hij een verhaal verteld aan de buurman of aan degene die naast hem zit aan de bar. Knap en een unicum in musicalland wat mij betreft.

De Leuw

5 sterren

Geweldig theater en een prachtige unieke musical

C.O.W. Dubbelman

5 sterren

Heel goed. Het authentieke verhaal komt goed over. Ruim vier sterren verdiend.

H.C.A. Uitdehaag

5 sterren

Geweldig gespeeld en gezongen. Het decor vonden we heel goed. We snappen nu het spel van Acda ook beter in de serie Flikken Maastricht. Alles bij elkaar een hele mooie zondag middag.

Vermeer

5 sterren

zeer goed, sfeervol, af en toe komisch,

Bazelmans

5 sterren

Geweldige cast ontroerend met tijden maar ook flink humor

J.M

5 sterren

geweldig.

Oomen

5 sterren

Het was een prachtige voorstelling. Ik "zat van begin tot het eind in het verhaal". Goed gedaan.

O.R.M. Veldhuijzen Wennekers

5 sterren

Goed, onze waardering voor spelers, decor goed, echter in vergelijking met editie 1966/8 ( nadien nog eens via google beluisterd) mist deze editie net de juiste sfeer. Belangrijkste bezwaar: men "speelt" een Joods verhaal, maar het mist het joodse karakter zowel qua spel als muz. uitvoering (Tevje Lex G. e.a/ ook muz. uitvoering heeft het net niet). Wijziging van eerder vertaalde tekst ook niet goed te begrijpen, ons inziens onnodig.

H.E. Mostert

5 sterren

Ik had iets meer van de muziek verwacht. Verder vond ik het goed gespeeld, mooi decor,

M. Van Schoonhoven

5 sterren

Alles was top, muziek, zang, decors en niet te vergeten de dans. Een feest voor oor en oog. En Thomas Acda was de absolute ster, hij draagt de voorstelling.

P. Wehman, 78jarige Amsterdamse.

5 sterren

Thomas Acda heeft Lex Goudsmit volledig geëvenaard. Prachtige voorstelling!

Schweitzer

5 sterren

minder intens dan de vorige.

Jeanette

5 sterren

Super voorstelling...Thomas Acda gaf een geweldige performance.

Van der Doelen

5 sterren

Pol

5 sterren

leuke, professionele voorstelling

A.C. Van Casteren

5 sterren

fantastische moderne vormgeving met een uitblinkende Thomas Acda

jan van belkom

5 sterren

mooie samenzang; komisch spel van acda niet elke rol is goed bezet goed geluid, speciaal decor, topol blijft toch de beste tevje ooit

G.S. Sloot

5 sterren

gewelding mooie zang dans en de rest

A.P.J. De Smit

5 sterren

In een woord "geweldig"!

SCHELLE

5 sterren

geweldige voorstelling. Hier houden we van

Sophia

5 sterren

Schitterend stuk met humor gebracht. Thomas Acda die alleen het hele stuk draagt en prachtige zang van Hanna van Vliet!

Mols

5 sterren

Ineke

5 sterren

Jeanne

5 sterren

Thomas was super. Je gelooft dat hijzelf en niet het personage het op dat moment voor het eerst allemaal zegt en beleefd.

Verhoeven

5 sterren

Prima cast, leuke humor maar er had in mijn ogen zoveel meer uit het verhaal gehaald kunnen worden. Toch een leuke middag gehad.

J. Schuurmans

5 sterren

Van Buuren

5 sterren

anoniem

5 sterren

indrukwekkend en professioneel, prachtige zang en dans en boeiend van begin tot einde

P.H. Van Zee

5 sterren

Een een woord geweldig. Qua spel en inhoud!

Kooijmans

5 sterren

Geweldig middag gehad. Als ik dan toch een min kunt moet noemen was ad en toe de slecht verstaanbaarheid can de gezongen tekst Er

Boter - Van Poppel

5 sterren

Het was een fantastische musical! Goede cast, geluid was prima en de uitvoering was uitstekend. Wij hebben genoten!

Zandkuijl

5 sterren

Prachtige voorstelling in een geweldig theater

Reijnen

5 sterren

overweldigend met een traan aan het einde over het onrecht dat werd aangedaan. Zo overtuigend werd het gebracht.

Van Dongen

5 sterren

Het was een heerlijke, dynamische musical. En we hadden goede plaatsen.

Verschueren

5 sterren

Prachtige voorstelling..boven verwachting!

Brouwers

5 sterren

Een geweldige avond bij de vertolking van Anatevka de musical.

E.C.M. Verhamme

5 sterren

Goed verhaal goede acteurs/zangers Mooi theater

Aitink

5 sterren

Fantastisch samenspel vandansers. Acteurs en muzikanten.

Sips

5 sterren

Geheel naar tevredenheid. Niet het "zware" doch iets luchtigs. Snelheid. Duidelijk. Goed te volgen. Prima bezetting.

Buzeyn

5 sterren

Lia Verhoeven

5 sterren

Geweldige voorstelling. Fijn ook dat alles zo duidelijk werd uitgelegd in het NEDERLANDS....goed gespeeld ook, GEWELDIG

F. Pennings

5 sterren

Prachtige ontroerende voorstelling met vooral Thomas Acda als absolute topper!!!!!

Korremans

5 sterren

Boeiend en nog steeds van deze tijd

A.H.M. Van Erp

5 sterren

Was niet altijd goed te verstaan. Krachtige stemmen en zang

C. Van den Eijnden

5 sterren

het werd goed gebracht, met passie gespeeld en geweldig gezongen

J. Buuron

5 sterren

Vos

5 sterren

Niet alle acteurs presteerde goed

Van Dongen

5 sterren

Het orkest verdient ook een goede waardering. Een prima balans in het geheel.

Winny

5 sterren

Een absolute aanrader! Voor jong en oud. Man en vrouw!

J.J. Jansen

5 sterren

J

5 sterren

Een oud verhaal dat tijdloos is en op levendige wijze wordt vertolkt. Als publiek word je zo in het verhaal betrokken dat de voorstelling voorbij is voor je het weet :-)

Van Herwijnen

5 sterren

Wordt goed gezongen en met veel plezier gespeeld.

T.F.M.M. Vergouwen-Bertens

5 sterren

geweldig genoten van deze musical. had in mijn jeugd de film gezien en vond hem als 10 jarige al geweldig. nu de nederlandse versie met thomas acda die de rol met verve speelde geweldig.

P. Grob

5 sterren

Het was een goede voorstelling, we hebben er absoluut van genoten. Alleen de casting had echt beter gekund. Niks ten nadele van de een of de ander maar 5 dochters, dan hoort daar in deze setting geen aangenomen kind bij...

M.I. Kolmeijer

5 sterren

Luchtige gezellige voorstelling. Leuk om met mijn ouders naar toe geweest te zijn. Mensen op zeer hoge leeftijd hebben genoten!

Willemijn

5 sterren

Mooie muziek, uitstekende zang en acteerwerk. We hebben genoten.

Hendrickx

5 sterren

Acda super... maar verder niet zoveel vrolijke noot tijdens de voirstrlling

Loof

5 sterren

Leuke musical

Van Der Vossen

5 sterren

een actueel en mooi verhaal op een hoog niveau gebracht. Ontroerend en humorvol gebracht door vakmensen.

Rdam

5 sterren

Leuke gezellige musical

Adriaansen

5 sterren

Een mooie voorstelling en een geweldige theateravond. Minpunt: ik moest op deze regenachtige avond helemaal in Pathe parkeren. Waarom is de Cahsse-parking niet toegankelijk voor theaterbezoekers?

Maijers

5 sterren

Geweldig

Van de Graaf

5 sterren

Perfect

M.J. Lambooij

5 sterren

goed geluid goeie spelers goed verhaal

M.J.P. Stadhouders Van Gils

5 sterren

Enorm genoten heel mooie voorstelling ,

A.J. Sohier - Schram

5 sterren

Te statisch,weinig beweging

M. Bomas

5 sterren

Aaldijk

5 sterren

Vincent

5 sterren

Schitterend

Joosten

5 sterren

Gewoon heel goed en overtuigend gespeeld, hoofdrolspeler bijzonder goed, maar ook de koppelaarster, mooi decor, flitsend gebracht, humor in stuk, soms muziek te overheersend en daardoor tekst minder goed te verstaan. Een aanrader en dat zullen we ook familie en vrienden zeggen. Succes !

Riny van Gompel

5 sterren

Het was geweldig. We zaten op de tweede rij in het midden dus we konden het goed zien. Wij hebben deze musical zelf gespeeld twee jaar geleden, in een openlucht theater, dus we waren benieuwd hoe deze eruit zag maar hij was supertof. hij was in een modern jasje gestoken. En wat mij opviel was dat er spelers waren die in een joggingpak opkwamen haha

Wattel

5 sterren

Schitterend spel en choreografie. Hulde!

A.A. Verlegh

5 sterren

prachtige vertolking,

R.H.M. Van Berkel

5 sterren

Mooie instrumenten hoofdrol Thomas Acda prachtig persoon voor deze rol

J.G.J.M. Lelijveld

5 sterren

Het was een uitstekende en vooral gezellige voorstelling. Goed gezelschap en muzikaal prima. Vr.Gr. Jan

G.J. Elshove-Hoogeveen

5 sterren

Niet alle tekst was verstaanbaar. Ondanks dat wij vooraan in het theater zaten.

F. Knapen- De Roos

5 sterren

Ik/wij vonden de tekst niet altijd goed te verstaan helaas. Wij zaten Links achter rij 21.

A.A.G. Van der Mijnsbrugge

5 sterren

G.A.M. Buijs

5 sterren

Geweldig gespeeld.

A. Damen

5 sterren

Een mooi verhaal, even terug in de geschiedenis, gedragen door Thomas Acda. Hij was super. Jammer, dat de muziek de andere spelers overstemde, zodat hun gesprekken moeilijker te volgen waren. Prachtige muziek overigens met fantastische dansers. We hebben genoten, ook al kenden we het verhaal.

C.A.J.M. Beijer

5 sterren

C.J.A.M. Vrolijk

5 sterren

Het was echt genieten van zang en dans. Thomas was in vorm.

Breugelmans

5 sterren

Een mooie voorstelling door het totaalplaatje. mooie zang, goed verhaal van alle tijden , prachtig decor en het oude verhaal gebracht met humor.

Mierlo Van

5 sterren

Mooie voorstelling: inhoudelijk erg actueel, goed gespeeld door de acteurs met prachtige dans en mooie zang. Het decor was sober, dynamisch en goed uitgedacht en sloot goed aan bij de inhoud van de voorstelling.

H.A. Sprong

5 sterren

Een prachtig verhaal, wat je in alle tijden kunt spelen en spiegelen. En daarbij gespeeld door een fantastische cast.

Dijst

5 sterren

Mooie voorstelling met een geweldige Thomas Acda!

Soeteman

5 sterren

Alles klopte in de sfeer van Rusland ten overstaande van de Joodse bevolking: decor, verlichting, tekst, zang, dans en de rollen.

Van Miert

5 sterren

Thomas Acda is niet alleen een goede zanger maar ook een goede acteur.

Janssen

5 sterren

Geweldige performance met Thomas Acda in een absolute hoofdrol

P.H.L. Elst

5 sterren

Het was geweldig..

Buitinck

5 sterren

Prachtig spel van Thomas acda en veel anderen.. prachtige dansend mooie live muziek. Ontroerend en grappig. Top!

T. Ghuijs

5 sterren

Tevje had me in de greep. Hij was aandoenlijk. Prachtige, vlot gespeelde musical. De hele cast was op elkaar ingespeeld. Knap gezongen en gedanst. Goede teksten, met humor gebracht.

Walhout

5 sterren

Begin was oké Rest van de voorstelling steeds saaier

Anoniem

5 sterren

EMWM In 't Groen

5 sterren

Het was flitsend. Er werd goed gezongen, gedanst en geacteerd. We hebben een heerlijke avond gehad. Zeker aan te bevelen.

Van Leeuwen

5 sterren

Kon het theater niet bereiken vanwege de storm. Vind het vreemd dat daar geen enkele oplossing voor geboden wordt. Niet iedereen komt uit de beurt van Breda. Zeer teleurstellen, hadden ons er erg op verheugt maar hebben niet niets en zijn ons geld wel kwijt.

Pieters

5 sterren

N. Van Gils

5 sterren

Het was in een woord geweldig

W.p.j.a. Hoefman

5 sterren

Wij hebben buitengewoon genoten en waren onder de indruk van de acteurs, dansers en niet te vergeten de muziek. Het was in een woord perfect.

L.L.M. Van Santvliet

5 sterren

Slecht verstaanbaar, liedjes zijn niet leuk en slecht gezongen. Het duurde te lang, het verhaal is moeilijk en de namen zijn ook moeilijk. Thomas Acda is wel goed.

Stratman

5 sterren

Fraaie voorstelling. Uitstekend optreden van gezelschap. Echter uitgaande van de positie van het dorp in het voor-oorlogse Polen werkten de vele dansers verstorend. Hierdoor werd de naar ik veronderstel beoogde sfeer van een Pools boerendorp bij een dreiging van progroms niet bereikt. Tenslotte veel lof voor Tefke.

Bijvoet

5 sterren

Zo origineel, zo vrij en ontspannen ,zulke prachtige dansen en vrolijke acrobatiek,heerlijk vlot en onopgesmukt spel,goede muziek en mooie kleuren.

L.P.M. Loerakker-de Bruijn

5 sterren

Geweldige voorstelling. De cast speelde de sterren van de hemel. Alleen het geluid liet wat aan verstaanbaarheid te wensen over.

C. De Rooij

5 sterren

Mooie muziek. Vlot gespeeld.

C. Castelijns

5 sterren

Fiddler is een mooie, soms vrolijke, soms ontroerende, kleine musical met een jonge enthousiaste cast en Thomas Acda in een glansrol als Tevke.

J.P. Severijns

5 sterren

mooi verhaal wat maar weinig is veranderd

H.C.L. Kock Van Haaren

5 sterren

In een te modern jasje gestoken.de romantiek werd daardoor minder.

W. JANSEN

5 sterren

4 sterren zeker vonden het een mooie voorstelling met dans en zang

G.C.J.M. Voet

5 sterren

Genoten van het verhaal en de herkenbare problematiek uit die tijd.

Kivits

5 sterren

geachte medewerkers, hele mooie voorstelling was het, echt van genoten alleen jammer dat de ringleiding niet werkte daardoor heeft mijn man veel gemist.

Janssen

5 sterren

Heb genoten!!!

Jan van Zon

5 sterren

Gedragen door Thomas Acda, die ondersteund werd door een geweldige cast en prima musici, werd het op zich al ontroerend verhaal indrukwekkend tot leven gebracht. Links er rechts werd menig traantje weggepinkt. Met ook van tijd tot tijd plaats voor een (glim)lach. En af en toe een indrukwekkende stilte in de zaal.

L. Kerkmeester

5 sterren

We hebben genoten van de musicaluitvoering. Spel was goed en enthousiast, de meeste zangstemmen waren goed. Klasse ! Wij hadden stoelen in vak L en konden de kabouters op het toneel nog zien. Schandalig dat we daarvoor € 90.-- hadden neergelegd. De vakken L en F zou u niet moeten verkopen, echt schandalig !!! L.Kerkmeester 4908 DX 38 Oosterhout

J.F.C. Sperling-Klijnsma

5 sterren

Heel mooi, prachtige muziek en Thomas Acda speelde en zong schitterend. Ook een mooi verhaal.

Versteeg

5 sterren

Het verhaal wordt prachtig gebracht, decor is erg mooi. Er werd goed gedanst. Ik vond alleen, buiten Thomas Acda, de zang niet altijd even goed.

Pruijmboom

5 sterren

Prachtig verhaal wat ook in het heden kan worden geprojecteerd vwb het naar zelfstandigheid zoeken en eigen weg inslaan van de kinderen.

Peter Deen

5 sterren

Geweldige energieke voorstelling met grote talenten.

C. Stoop

5 sterren

Hele goede uitvoering van het verhaal. Mooie zang, mooie kleding, 100 procent inzet van allemaal. Leuk en mooi.

J. Guitink - Hoekman

5 sterren

Prachtig gespeeld,mooie stemmen ,fantastische dansers en een fijn theater.

Raes

5 sterren

Geweldig mooi vethaal en prachtig gezongen de hele cast was goed .we hebben er van genoten !!!!

A.A.M. Van Riel

5 sterren

Prachtige geografie! Super uitgevoerd! Hier en daar zou er iets meer emotie zichtbaar mogen zijn.

Corina

5 sterren

Goeie cast mooi verhaal met humor gbracht

Een liefhebber

5 sterren

Geweldig verhaal super vertolkt, een aanrader.

Ensche

5 sterren

F.W. De Greeve

5 sterren

Prachtig voorstelling met vele hoogte punten

J.M. Van Gils

5 sterren

Was meer een toneel stuk waarin regelmatig gezongen werd. Compliment voor de diverse acteurs hoor, men straalde veel overtuiging uit. Jammer dat je na de finale met een somber gevoel de zaal verlaat.

Anton

5 sterren

Mooie zang. Goede vertolking door Acda. Een lach en een traan over een triest thema

R.C. Roselle

5 sterren

In een woord WOW. Acda in een prachtige rol .

A.J. Van Osta

5 sterren

GEDURFD OM DIT ONDERWERP IN EEN MUSICAL AAN TE PAKKEN. WAT MIJ BETREFT EEN GROOT SUCCES VOOR ALLE BETROKKENEN. OOK HET BEGIN VANUIT EEN THUIS SITUATIE VOND IK ERGAANSPREKEND.

L.J. Tops

5 sterren

het was een hele mooie voorstelling heb zeer genoten zou hem nog wel een keer willen zien een woord geweldig

Luiten

5 sterren

De voorstelling was leuk, amusant, af en toe pakkend. Over het algemeen is het een boeiende voorstelling. Toch was de zangkwaliteit wat beneden gemiddeld. Acda maakte veel goed met zijn performance. De muziek was in sommige nummers wat oppervlakkig. 3,5 tot 4 sterren.

Loes

5 sterren

Thomas Acda was erg go, de rest van de bezetting vond ik minder sterk. Nu en dan waren de dansacts wat mij betreft overbodig of too much.

Hulzink

5 sterren

Thomas Acda droeg de voorstelling, rest kwam vocaal wat minder uit de verf. Decor etc. prima. Fijne avond uit. Ruimte in theater fantastisch. Organisatie aan de bar, matig, organisatie jassen ophalen diep onvoldoende, ergerlijk, twee mensen voor een theater vol !.....?....

S. Van Bergen -Kerver

5 sterren

Veel Humor, een lach en een traan, prachtig gezongen, mooie dans. Decors schitterend. Mooie live muziek. Als toeschouwer geloof je echt het verhaal wat gespeeld wordt. Echt een Must-see!

Van Winden

5 sterren

GEWELDIG !!!

Van Den Elsen

5 sterren

top! prachtig! fantastisch!

S. Cremer-Winkelman

5 sterren

Prachtige voorstelling. Goede dans en zang. Goed acteerwerk met de nodige humor. We hebben genoten.

gast

5 sterren

Leuke avond. gemiddelde voorstelling. Niet het spektakel à la soldaat van Oranje zoals aangeprezen in de media met 5/5 ster. Acda,v Gessel en v Kempen spelen geweldig, Rest komt soms over als nagesynchroniseerde film. Toneel mager aangekleed (stellingen als gebouwen), weinig aankleding met attributen (wat grote attributen als een bed, tafels en stoelen. de voorraadkast was dan wel weer subliem). Geweldige avond gehad maar niets uitzonderlijks wat je echt niet had mogen missen.

E.M. Van Aart

5 sterren

Mooie uitvoering, goed geluid. Het was een fijne avond.

M. Klaassen

5 sterren

Ik heb enorm genoten, de voorstelling was pakkend en meeslepend, maar toch ook vol met humor. De dans was aanstekelijk en nam je mee in de russische/joodse cultuur en liet me dansen op mijn stoel. Simpel decor, maar daardoor juist wel heel passend bij het verhaal. Alleen sommige zang wist me niet helemaal te pakken, desalniettemin wel de zang van Thomas Acda en Hanna van Vliet en ensemble stukken. Maar zeker een aanrader om te bezoeken.

EAMHWM

5 sterren

Matige voorstelling. Liedjes grotendeels niet te verstaan en helaas nogal onlogische teksten. Alleen "Als ik toch 'ns rijk was" sprong eruit.

KORTSMIT

5 sterren

Wij vonden het geweldig het hele verhaal liep prima en duidelijk in elkaar over met deze goed op elkaar ingespeelde acteurs wij kunnen niet anders zeggen

Van Der Weide

5 sterren

Er werd goed gespeeld door de acteurs. Mooi en simpel decor. Het was vrolijk, mooi, indrukwekkend en ontroerend.

E.C.P. Van Waalwijk Van Doorn

5 sterren

Voor de pauze prima. Daarna zakt het allemaal wat in. Slot matig.

W. Van Poppel

5 sterren

geweldig

René Koeken

5 sterren

Erg meeslepend verhaal, daarnaast een prachtige hoofdrol voor Thomas Acda

C. Van der Leest - Van Yperen

5 sterren

Goed verstaanbaar. Goed gespeeld. Mooi verhaal. Indertijd gezien met Lex Goudsmid. Fantastische avond gehad

Kuipers

5 sterren

Thomas Acda is.een topper

Sinot

5 sterren

Van Sliedregt

5 sterren

Enthousiast en goed gespeeld

A. Groeneveld

5 sterren

IJmker H.

5 sterren

Kwaliteit van de zang en toneel was goed, er werd met respect over God gesproken, maar de spanning van de situatie van de Joden aldaar kwam wat minder uit de verf

Els Martens

5 sterren

Ik vond het geweldig, het verhaal was echt mooi en de spelers/zangers echt goed, ook het orkest was goed!

Robert

5 sterren

Prima uitvoering ,met goede decors en muziecale begeleiding. Schitterende vertolking door Thomas Acda. Ik vond het niet juist dat niet alle rolvertolkers Europees/russich waren. Het verhaal speelt toch in Rusland? Nou daar waren zeker geen mensen uit de Caribean ed. -landen. Dus geen beoordeling over de rolvertolking,maar de rovertolker keuze! Het was goed dat de laatste- zeer intimiderende scene - mbt. het moeten vertrekken hier NIET werd vertoond zoals in het de la Mar-theater. Prachtig stuk

Rovers

5 sterren

Grimminck

5 sterren

Fantastische opvoering waarin drama, komische kwinkslagen, dans en zang op een geheel natuurlijk verloop in elkaar overgaan. Echte aanrader

Ooms De Vries

5 sterren

Met 1 woord geweldig. Heb met mijn moedertje erg genoten. Parkeren ook prima.

H.C.P.M. Burgering

5 sterren

J.F.A. Van Drunen

5 sterren

Uitstekende voorstelling. Waarom geen vijf sterren? Vanwege het decor. De 'open'' decorwisselingen zijn een lust voor het oog, maar het eigentijdse demontabele steigerwerk roept bij mij geen enkele associatie op met de sfeer in een arm Russisch dorp een eeuw geleden. Op dat punt scoorde het decor van de uitvoering met Lex Goudsmit rond 1970 voor mijn gevoel duidelijk beter.

M. Biemans

5 sterren

we hebben genoten, een prachtrol van Acda

M.A. Van Creij

5 sterren

Geweldige voorstelling genoten v

Van Houwelingen

5 sterren

Ik vond het een bijzondere voorstelling waarin de Joodse tradities goed naar voren kwamen maar waar ook zichtbaar werd dat tradities veranderen. In deze tijd ook relevant! Knap zoals men de decors had opgebouwd en geswitcht werd van decor. Het geluid was prima en de verlichting heel goed. Het aspect fideler om the roof kwam iets minder sterk naar voren omdat er geen dak te zien was en de hoofdpersoon deze rol niet had We hebben genoten

P.A.M. Dingenouts

5 sterren

Een boeiend historisch verhaal in een modern jasje. Gecombineerd met intelligente humor. Topacteurs en muzikanten. De voorstelling op zich verdient 5 sterren.Iets minder tevreden ben ik (mijn vrouw is rolstoelgebruiker en ik begeleid haar) over de service in het theater zelf. Die is voor ons duidelijk minder dan in andere seizoenen. Op de eerste plaats zit het pauzedrankje niet meer in de prijs. Er moet dus apart afgerekend worden en dat kost tijd. Ergerlijk vind ik het dat in de pauze 4 of 5 personen bedienend personeel met de handen op de rug de mensen stonde te verwijzen naar de bar verderop in de zaal en dat wij als rolstoelers, vooraan staand, toch niet als eerste aan de beurt waren toen de bar uiteindelijk wel open ging. Er was een tijd dat de rolstoelers door personeel werden opgevangen, op een aparte plaats werden gezet en dat hun bestelde drankjes al klaar stonden. Jammer, heel jammer, dat er zoveel is ingeleverd op de service van het theater. Een mevrouw klaagde ook, dat dat in Tilburg toch echt veel beter geregeld is. Overigens komen wij graag in het Chasse, omdat de rolstoelplekken voortreffelijk zijn. Daarvoor onze welgemeende complimenten!

Roy

5 sterren

Goede musical met een mooi verhaal. Het miste nét de wauw-factor

C. Stuijfzand

5 sterren

Boven verwachting. Leuke avond gehad.

I.M. Eisenberger

5 sterren

Het was geweldig!!!! Vooral Thomas Acda!

Rob Luijendijk

5 sterren

Vrolijke voorstelling. Goede zang (met hier en daar een uitzondering). Mooi passend decor. Goede geluidsinstallatie. Thomas Acda is geknipt voor deze rol maar de bijrollen waren ook goed. Fijne zaal, goede zitplaats, goed zicht op het toneel. Vlotte bediening tijdens de pauze. Prima parkeerplek onder het theater.

A.M.W. Kilsdonk

5 sterren

Wij hebben genoten

Knook

5 sterren

Hele mooie voorstelling.

Margriet

5 sterren

Goed gezongen, acda speelt geweldig. Dans ok maar mag iets minder stylistisch. Genoten.

Ellen

5 sterren

Prachtige muziek, zang en dans. Hoe een zwaar onderwerp toch licht en humoristisch kan worden. Alleen jammer dat er een pauze in zit.

Eg

5 sterren

Thomas Acda draagt op geheel eigen wijze deze productie met een vriendelijke en humorvolle invulling van de rol van Tevye. Verder maakte met name Hanna van Vliet een zeer positieve stralende indruk. Jammer was het de zangkwaliteiten van sommige mensen te kort schoot. De wijze waarop het ballet in de voorstelling wordt ingezet is eigenzinnig en voor mij niet altijd even gepast. Samenvattend heb ik wel eens een betere uitvoering van dit stuk gezien, maar al met al een leuke vermakelijke voorstelling.

Matthijssen

5 sterren

Goed verhaal, leuke humor, prachtige dans en zang

J.C. Cornelissen

5 sterren

Manon

5 sterren

Genoten van een avond Fiddler! Begin liet acteerwerk beetje te wensen over, maar later werd het beter. Acda is geweldig in zn rol.

Saskia

5 sterren

Mooi spel, zang, dans en prachtige muziek. Ook de nodige humor. Fantastische avond gehad en genoten van de voorstelling.

L. Brouwers

5 sterren

Het was een leuke voorstelling, het verhaal kwam goed naar voren. Er zat ook wel humor in, maar ik miste de wauw factor.

bekijk reacties (532)

Recensies

NRC

- >4,0 sterren

Tevje ontroert in nieuwe Fiddler

BN De Stem

- >4,0 sterren

Acda maakt van Tevye een sympathieke goedzak die beschikt over een fijn gevoel voor humor.

Telegraaf

- >4,0 sterren

Fiddler on the Roof dompelt je onder in mooie én angstige dromen en schuwt de actuele werkelijkheid niet.

Volkskrant

- >4,0 sterren

Glansrijke vertolking Thomas Acda in musicalklassieker Fiddler on the Roof

Trouw

- >4,0 sterren

Thomas Acda als een geweldige, onhandige goedzak

bekijk recensies (5)

Theaterarrangement

Houdt u vast aan het bekende of durft u zekerheden los te laten en een gokje te nemen in ons assortiment Russische roulettehapjes?
arrangement (excl. btw) € 14,75 meer informatie / reserveren 

Arrangementen

Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
High Tea 2017-2018

High Tea 2017-2018 13:00

Een smaakvol assortiment van diverse gangen met zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk veel thee vullen de tafel in de Brasserie. Voor de kinderen serveren wij aangepaste hoeveelheden. Met kerst en pasen is de high tea extra uitgebreid. € 19,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 9,95 p.p./ kerst & pasen € 24,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 12,75 p.p.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:00

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu