Terug

Fifty Fifty

Mugmetdegoudentand

wo 12 nov 2014 20:30  |  MK2zaal (kleine theaterzaal)

Wat gebeurt er als je de democratie ook invoert in je seksleven? Jens en Milou hebben een open huwelijk. Bekend terrein voor Aaf Brandt Corstius, die in haar weergaloze columns humoristisch het alledaagse leven van de moderne mens schetst. Een relatiekomedie waarin de typisch fysieke en komische Mugstijl schittert. www.mugmetdegoudentand.nl

tekst: Aaf Brandt Corstius – regie & spel: Marcel Musters, Lies Visschedijk – stem: Marnie Blok

genre: toneel

exclusief consumptie

Bij deze voorstelling is geen consumptie inbegrepen

Recensies

NRC

-
"****een superieur naturel"

Marcel Musters en Lies Visschedijk spelen het stel, met een superieur naturel dat tot in alle details een waarachtig beeld oproept van zo’n hedendaagse relatie. Net als de tekst, waarin de schrijfster een groot talent toont voor het schrijven van dialogen in de tragikomische Peter van Straaten-traditie.

Volkskrant

-
"****Sterke timing en treffende intonaties"

Geestig maar tamelijk conventioneel relatietheater dus, maar niet voor de twee spelers: Marcel Musters en Lies Visschedijk. Samen weten ze het nog puur komische eerste deel tot grote hoogten te spelen met een sterke timing en treffende intonaties. Ook als de huwelijkscrisis is losgebarsten, behouden ze een aangenaam lichte toon.

Cultuurbewust

-
"Fiftyfifty door mugmetdegoudentand toont op humoristische wijze de keerzijde van een open relatie."

Parool

-
"Het mooie aan deze acteurs is dat hun spel nergens zwart-wit wordt; ze blijven hun personages kleuren met nieuwe nuances."

Theaterkrant

-
"een relatiekomedie die vlot gespeeld wordt"

FiftyFifty is een relatiekomedie die vlot gespeeld wordt door Marcel Musters als de redelijke echtgenoot die het graag een beetje relaxed lijkt te willen houden en Lies Visschedijk. Zij vertolkt met verve Milou die alle zeilen moet bijzetten om haar veeleisende leventje met minnaars, goede baan en goedwillende man in de hand te houden.

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie komen uw culinaire herinneringen aan de Franse Brasseries weer naar boven. Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het meest verse kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke gerechten van Spécialités de Chassé die wij het gehele jaar serveren. menu