Terug

From Sammy with love

Stanley Burleson, Freek Bartels & Band

do 7 dec 2017 20:00 tot 21:30  |  Jupilerzaal

Stanley Burleson en Freek Bartels vertellen het verhaal van de Amerikaanse topentertainer Sammy Davis Jr., die wereldberoemd werd met nummers als Mr. Bojangles en The candy man. Hij zong, danste en acteerde en vormde met onder anderen Frank Sinatra en Dean Martin de legendarische Ratpack, waarmee hij films maakte en regelmatig optrad in Las Vegas.

Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met racisme. Hij gebruikte zijn reputatie om zich in te zetten voor de rechten van Afro-Amerikanen, wat hem een graag geziene gast in het Witte Huis maakte. In deze swingende musical kruipen multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels beurtelings in de huid van Davis en nemen u mee naar de roerige jaren zestig en zeventig, een periode waarin de entertainer grote successen kende, maar ook eenzaamheid.

script en regie: Jonna Nordenskiöld – vertaling: Jörgen Raymann – arrangementen: Joel Sahlin – choreografie: David Dalmo – spel: Stanley Burleson, Freek Bartels & band

genre: lichte muziek, musical en show

4,50 sterren

Gemiddelde waardering: 4,50 sterren

A.A.W.J. Van Lang

08-12-2017

5 sterren

zo bijzonder met 2 personen in elkaar gezet. de stem v Freek raakt je echt. prachtig. aanrader.

L.M.T. Wei Yun

08-12-2017

5 sterren

Indrukwekkend verhaal, mooi verteld door de heren. Goeie combinatie van verhaal zang dans en muziek.

C.J.A.M. Van den Broek

08-12-2017

5 sterren

Echt heel goed gedaan. Fijn gedaan en een goed verhaal....

D. Cortenraad

08-12-2017

5 sterren

Fantastische musical van twee toppers van Nederlandse bodem! Genoten van het hoge niveau! Erg spijtig dat zaal niet vol zat.....!

M.W.T. Manders

08-12-2017

5 sterren

Geweldig mooi neergezet. Prachtig zo met de verschillende rollen.

A. Verdiesen

08-12-2017

5 sterren

bekijk reacties (6)

Recensies

AD

- >4,0 sterren
"Van Stanley Burleson en Freek Bartels spatten het spelplezier en ambacht af."

NRC

- >4,0 sterren
"Subtiele ode aan Sammy Davis jr."

Trouw

- >4,0 sterren
"Musicalachtig verteltheater met een persoonlijk tintje"

Telegraaf

- >3,5 sterren
"Een vlechtwerk van liedjes, dansnummers, biografische spelscènes en persoonlijke ontboezemingen, waarin Burleson en Bartels zich veelzijdige allrounders tonen."

Volkskrant

-
"De zang- en dansnummers worden voortreffelijk uitgevoerd."

bekijk recensies (5)

Theaterarrangement

Dresscode tuxedo kan vanavond niet uitblijven. Neem uw partner aan de hand en maak uw entree over de rode loper. Luid de avond in met een glas bourbon of Sheridan’s, geniet van de voorstelling en dans onder het genot van een hapje en een drankje en de plaatjes van onze deejay de nacht tegemoet.
arrangement (excl. btw) € 16,50 excl. DJ meer informatie / reserveren 

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu