Terug

Tjitske Reidinga, Peter Blok e.a.

Geen Paniek!

zo 8 okt 2017 15:00 tot 17:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Topacteurs Tjitske Reidinga en Peter Blok doen een beroep op uw lachspieren in Geen Paniek! Een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.

De theater-hit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een zeer succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin tenslotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert. 

tekst: Michael Frayn - regie: Antoine Uitdehaag - vertaling: Rob Klinkenberg - spel: Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Johanna Hagen, Wendell Jaspers, Peter Bolhuis, Justus van Dillen, Pauline Greidanus, Dorian Bindels

genre: cabaret, toneel

Bekijk voorstelling op andere dag

wo 4 okt 2017 20:30 tot 23:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal
do 5 okt 2017 20:30 tot 23:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal
vr 6 okt 2017 20:30 tot 23:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal
za 7 okt 2017 20:30 tot 23:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal
bekijk alternatieve speeldata (4)

Recensies

NRC

- >4,0 sterren
"Hoogst komische heksenketel"

Theaterkrant

-
"Rake grappen"

Haarlems Dagblad

-
"Publiek buldert van het lachen"

AD

-
"buitengewoon geestig"

bekijk recensies (4)

Groepsarrangement

Zowel front- als backstage in één ruimte! Tijdens dit interactieve show-cooking dinerbuffet krijgt u een exclusief kijkje in de keuken! Wenst u een écht speciale setting dan ontvangt u uw gasten tussen de coulissen op het toneel van de imposante Jupilerzaal (o.b.v. beschikbaarheid).
arrangement (excl. btw) € 62 meer informatie / reserveren

Arrangementen

Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu