Terug

Charly Luske presents

The story of George Michael

zo 28 okt 2018 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Charly Luske en bassiste Phaedra Kwant, beiden grote fans van George Michael, vertellen over het onstuimige leven van de Britse popmuzikant en zijn indrukwekkende muzikale erfenis. Ze spelen samen met een live band het beste uit zijn repertoire en vertellen de anekdotes achter de hits en minder bekende parels.

Charly Luske is vooral bekend van zijn auditie met It’s a man’s world voor The Voice of Holland in 2011 die met meer dan 25 miljoen views wereldwijd de meest bekeken auditie van het programma is. “Ongelooflijk”, aldus Toni Braxton die het optreden via haar Facebookpagina deelde.

George Michael
Met meer dan honderd miljoen verkochte albums en twee Grammy’s was George Michael een van de grootste en meest sympathieke popsterren van de laatste decennia. Niet in de minste plaats om zijn fantastische stem - “funky” complimenteerde Prince de zanger - maar ook als liedjesschrijver en producent met performances tot in de puntjes. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, ook een grote fan van George Michael, spelen ze het beste uit zijn repertoire en vertellen de anekdotes achter de muziek. Van de grote doorbraak begin jaren ’80 met Wham!’s Club Tropicana en Wake me up before you go-go tot de juweeltjes uit zijn solowerk met liedjes als Careless Whisper, Faith, Father Figure, Outside en natuurlijk Freedom, maar ook I can’t make you love me, de persoonlijke favoriet van Charly Luske. www.charlyluske.com

zang: Charly Luske - drums: Arie den Boer - bas, zang: Phaedra Kwant - piano, zang: Nick Bult - sax, zang: Lo van Gorp - gitaar, zang: Danjil Tuhumena - toetsen: Jan-Peter Bast - gitaar: Jules Pasdeloup

genre: lichte muziek

nagenieten

nagenieten in de foyer in stijl van het concert

Arrangementen

Premium parking ochtend

Premium parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,00 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag! Reserveer nu voor € 4,00 p.p. (met link erbij)