Terug Nog 8 dagen tot voorstelling

Giselle

Odessa Nationaal Opera en Ballet Theater

zo 1 apr 2018 14:30 tot 16:30  |  Jupilerzaal


Het Odessa Nationaal Opera en Ballet Theater uit Oekraïne brengt een spectaculaire uitvoering van het populairste romantische ballet aller tijden, Giselle, met als hoogtepunt de beroemde ‘witte akte’. Het verhaal gaat over Giselle, een boerenmeisje. Zij is verliefd op graaf Albrecht, die haar heeft doen geloven dat hij een dorpeling met de naam Loys is. Wanneer Giselle sterft aan een gebroken hart nadat ze ontdekt dat hij al verloofd is, blijft Albrecht in radeloos verdriet achter. Techniek, kostuums, muziekuitvoering en decors zijn in deze uitvoering van een zeldzaam hoog niveau. Gegarandeerd een prachtige en inspirerende voorstelling voor alle leeftijden.

choreografie: Jean Coralli,Julles Perrot, Maruis Petipa - compositie: Adolphe Adam - muzikale leiding: Igor Chernetski - libretto: Teophile Gautier, Vernoy de Saint - Georges

Het Odessa Nationaal Opera en Ballet Theater werd opgericht in 1810 onder de naam Odessa City Theatre en is de oudste schouwburg in de Oekraïne. In de 20ste eeuw werd de naam aangepast met Opera en Ballet. Grote musici en dansers traden hier op zoals Pjotr Iljitsj Tsjaikovsky, Nikolai Rimsky Korsakoff, Chaliapin, Caruso, Pablo Sarasate, Sergei Rachmaninov, Eugene Ysae, Isadora Duncan en Anna Pavlova. Het gezelschap en orkest specialiseren zich inmiddels meer dan twee eeuwen in het realiseren van spectaculaire klassieke ballet- en operavoorstellingen van internationale klasse. Techniek, ontroering, kostuums, muziekuitvoering en decors zijn van een zeldzaam hoog niveau en garanderen prachtige, inspirerende voorstellingen voor een publiek van alle leeftijden.

genre: dans

inleiding

De eerder aangekondigde inleiding is helaas komen te vervallen.

familieticket

6 kaarten halen is 5 betalen

Arrangementen

Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Paas high tea

Paas high tea

Een smaakvol assortiment van diverse gangen met zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk veel thee vullen de tafel in de Brasserie. Voor de kinderen serveren wij aangepaste hoeveelheden. Met kerst en pasen is de high tea extra uitgebreid. € 19,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 9,95 p.p./ kerst & pasen € 24,50 p.p. kinderen tot 10 jaar € 12,75 p.p.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu