Terug

Gouwe Ouwe

Carry Tefsen e.a.

zo 30 apr 2017 19:30 tot 21:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Gouwe Ouwe is een gloednieuwe, vrolijke komedie over ouder worden en jong blijven, met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij. Het stuk wordt opgediend door drie grande dames van het Nederlands toneel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij. Zij spelen drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij een fastfoodrestaurant terwijl ze op leeftijd zijn. Doen ze dat voor de gezelligheid of is er meer aan de hand? En waarom wordt het filiaal waar deze dames werken zo ongekend populair? www.hummelinckstuurman.nl

tekst: Philip Walkate - regie: Ignace Cornelissen - spel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier, Trudy Labij

genre: toneel

2,40 sterren

Gemiddelde waardering: 2,40 sterren

R. Oomen

5 sterren

was niet wat ik er van verwachten

E.H. Blom - C.I.A. Ijsseling

5 sterren

Ik las dat de kranten deze voorstelling 4 sterren zouden hebben gegeven. Hebben die een andere voorstelling gezien dan mijn man en ik? Na een klein half uur verlangde ik al naar de pauze om vervolgens mijn jas te pakken en ergens nog wat te gaan drinken om de avond leuk af te kunnen sluiten. Werkelijk niets klopte aan de voorstelling, humor ik hoorde een enkele keer wat gelach. De dialogen waren zo amateuristisch en de teksten waren erg tenenkrommend. Ook zag ik weinig enthousiasme bij de spelers of die er zelf ook niet in geloofde wat ze aan het doen zijn. In de pauze waren we beslist niet de enigste die hun jas vroegen om weg te gaan. IK RAAD IEDEREEN AAN ALS JE AL KAARTEN HEB LEKKER WAT ANDERS TE GAAN DOEN WANT JE MIST BESLIST NIETS!

Liesje

5 sterren

C. Smit -Snellens

5 sterren

Ik heb de Trailer bekeken ,leek me leuk met die lopende band , maar die kwam in heel de voorstelling niet aan de orde ,voelde me een beetje bedonderd , ook was het niet goed verstaanbaar ,met name Trudy niet . Nee niet voor herhaling vatbaar ,zal hem ook aan niemand aanraden , we zaten op de eerste rij rechts ,naar de pauze in het midden omdat er heel wat mensen niet meer terug waren gekomen .

Rob

5 sterren

Knappe prestatie. Voor een blijspel, mogen er iets meer plotwendingen in zitten.

bekijk reacties (5)

Recensies

NRC

- >2,0 sterren
"Drie topcomédiennes in onbeholpen geconstrueerd verzinsel"

"Wat een genot hen gedrieën op het toneel te zien staan: de droogkomische Ingeborg Elzevier, de ietwat absurde Trudy Labij en de levensechte Carry Tefsen. Hier zijn drie topcomédiennes aan het werk, die alle drie precies weten waar de lach zit en hoe ze die kunnen vinden – ook in zinnetjes die op papier allerminst komisch lijken."

Volkskrant

-
"Fraai komediespel"

"Dat blijkt uit de manier waarop ze in ‘Gouwe Ouwe’ regelmatig een fraaie proeve van komediespelen laten zien. Hier en daar gaat een dialoog even de mist in, maar daar staan dan weer een paar gevatte oneliners tegenover."

Parool

-
"Een feest, de drie comédiennes Trudy Labij, Ingeborg Elzevier en Carry Tefsen samen op het podium."

bekijk recensies (3)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.