Terug Nog 4 dagen tot voorstelling

Gouwe Ouwe

Carry Tefsen e.a.

zo 30 apr 2017 19:30 tot 21:45  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Gouwe Ouwe is een gloednieuwe, vrolijke komedie over ouder worden en jong blijven, met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij. Het stuk wordt opgediend door drie grande dames van het Nederlands toneel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij. Zij spelen drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij een fastfoodrestaurant terwijl ze op leeftijd zijn. Doen ze dat voor de gezelligheid of is er meer aan de hand? En waarom wordt het filiaal waar deze dames werken zo ongekend populair? www.hummelinckstuurman.nl

tekst: Philip Walkate - regie: Ignace Cornelissen - spel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier, Trudy Labij

genre: toneel

Recensies

NRC

- >2,0 sterren
"Drie topcomédiennes in onbeholpen geconstrueerd verzinsel"

"Wat een genot hen gedrieën op het toneel te zien staan: de droogkomische Ingeborg Elzevier, de ietwat absurde Trudy Labij en de levensechte Carry Tefsen. Hier zijn drie topcomédiennes aan het werk, die alle drie precies weten waar de lach zit en hoe ze die kunnen vinden – ook in zinnetjes die op papier allerminst komisch lijken."

Volkskrant

-
"Fraai komediespel"

"Dat blijkt uit de manier waarop ze in ‘Gouwe Ouwe’ regelmatig een fraaie proeve van komediespelen laten zien. Hier en daar gaat een dialoog even de mist in, maar daar staan dan weer een paar gevatte oneliners tegenover."

Parool

-
"Een feest, de drie comédiennes Trudy Labij, Ingeborg Elzevier en Carry Tefsen samen op het podium."

bekijk recensies (3)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het verste van het verste kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. . menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.