Terug

Het grootste Zwanenmeer ter wereld

Shanghai Ballet

vr 15 sep 2017 20:00 tot 22:35  |  Jupilerzaal

Het grootste Zwanenmeer ter wereld door het Shanghai Ballet, slaat na de succesvolle tournee van 2015 opnieuw haar vleugels uit boven Nederland. In plaats van 16 schitteren er maar liefst 48 zwanen in deze productie. Wat de Engelse topchoreograaf Derek Deane heeft bereikt met de beeldschone ballerina’s van het Shanghai Ballet, is van een betoverende magie. Zonder de authenticiteit van ‘Het Zwanenmeer’ aan te tasten, voegt zijn choreografie een prachtig hoofdstuk toe aan deze balletklassieker.

Dit balletfeest is dan ook overal ter wereld een regelrechte sensatie. De Chinese ballerina’s doen in uitstraling en perfectie niets onder voor die uit wereldberoemde vertolkingen van gezelschappen als het Bolshoi Ballet, het Mariinsky Ballet of The Royal Ballet uit Londen. Geniet u van een heerlijk romantisch verhaal, de ontroerende muziek van Tsjaikovski en natuurlijk de 48 zwanen uit Shanghai. www.stardusttheatre.nl

Het publiek van het Chassé Theater waardeerde de voorstelling met 4,5 uit 5!
'Onwaarschijnlijk indrukwekkend, fantastisch, en van de grootste wereldklasse. Nog nooit zoiets meegemaakt...!'
“Een fantastische uitvoering met schitterende decors”
“Het was in één woord SUPER – een echte aanrader!”
“Nog nooit naar een balletvoorstelling geweest, maar dit was een geweldig mooi spektakel om te zien”

 

genre: musical en show, kinderen en familie, dans

Bekijk voorstelling op andere dag

za 16 sep 2017 20:00 tot 22:35  |  Jupilerzaal
zo 17 sep 2017 14:30 tot 17:05  |  Jupilerzaal

Familieticket 6 = 5!

Wanneer u 6 kaarten bestelt, krijgt u er van ons 1 gratis. De korting wordt tijdens het bestelproces automatisch verrekend.

Recensies

Volkskrant

- >4,0 sterren
"Een adembenemend, gevarieerd geometrisch vormenspel van rijen, driehoeken, cirkels, kruisen en v’s, van contouren en massieve, met dansers ‘ingekleurde’, vlakken. Maar ook in de vloeiende frases is de massa prachtig. Het deint, golft en kolkt nu nog meer "

Trouw

- >3,0 sterren
"Een zeer genoeglijk balletavondje uit voor het hele gezin. (…) We zien hier een glossy spektakel van uitwaaierende formaties die naadloos in elkaar overlopen, wat bijzonder mooie ‘plaatjes’ oplevert. Het oog wordt betoverd"

bekijk recensies (2)

Groepsarrangement

Nodig uw gasten uit voor een elegante theateravond rond het Nationaal Shanghai Ballet. Wij presenteren uw gezelschap een zesgangen amuse-walkingdinner en een glas mousserende wijn.
arrangement (excl. btw) € 59 meer informatie / reserveren

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.