Terug

Happily ever after

Alink&Plukaard

wo 23 jan 2019 20:30 tot 21:45  |  MK2zaal (theaterzaal)

In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde. 

Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als je die gevonden hebt? Wat komt er na die verliefdheid? Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht. 

Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is. www.alinkplukaard.nl

concept, tekst & spel: Yara Alink, Sander Plukaard - regie: Lidwien Roothaan - Tekstbijdragen: Rob de Graaf

Alink&Plukaard laat zich inspireren door beroemde schrijvers, zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van onder anderen Tsjechov en Edward Albee. Daarnaast verschijnen ze los van elkaar op het toneel. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde o.a. in Donna Donna van Orkater en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina.

genre: toneel

5,00 sterren

Gemiddelde waardering: 5,00 sterren

emily

19-01-2019 in Theater Junushoff Wageningen

5 sterren

Super leuk en boeiend van begin tot eind! Natuurlijk spel, serieus en humoristisch. Heel goed! Tip; volgende keer meer reclame bij de jongeren, bv de WUR? het was namelijk jammer dat er zo weinig publiek was. Zij verdienen echt meer! .

Kester Freriks

11-01-2019

Het is de mooiste zin uit elk sprookje: 'Ze leefden nog lang en gelukkig'. Ofwel: 'Happily ever after'. Het theaterduo Alink&Plukaard maakt met deze magische woorden een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling. Het gaat over de Grote Romantische Liefde, maar dan wel díe liefde zoals zwijmelende Disney- en Hollywoodfilms ons voorschotelen. Ze spelen filmscènes na, er klinkt Disney-muziek en ander muzikaal snoepgoed. En om ook de heftigheid van liefde te benadrukken een intens rauwe versie van As tears go by van The Rolling Stones.

bekijk reacties (2)

Recensies

Theaterkrant

-
"Een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling."

NoordHollands Dagblad

-
"Scènes waar Woody Allen nog wat van zou kunnen opsteken."

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.