Terug

Heel Holland op z’n kop

(Linda Wagemakers, Jasper Taconis, Remko Harms, Nicky van der Kuyp & de BOSCO Big Band)

zo 22 okt 2017 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Heel Holland op z’n kop verandert het Chassé Theater deze zondagochtend in een groot meezingspektakel met een topcast van musicalsterren: Linda Wagenmakers (Kim in Miss Saigon en inzending Eurovisie Songfestival 2000), Jasper Taconis (o.a. Chicago), Remko Harms (LA The Voices en o.a. Les Misérables) en Nicky van der Kuyp (o.a. bekend van De weg naar Fame en als Mama Beer in Shrek de Musical). Ze worden bijgestaan door de swingende tienkoppige Bosco Big Band met doorgewinterde muzikanten die speelden met grote namen als Caro Emerald, Laura Fygi en Guus Meeuwis. “Wie er in slaagt een hele avond een volle zaal bezoekers te boeien, aan het joelen en swingen te krijgen heeft iets in huis!”, schreef BN De Stem over dit aanstekelijke gezelschap onder leiding van Daan Bogers.

De allergrootste Hollandse hits passeren de revue. Van Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot de hits van André Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, Doe Maar, Koos Alberts, Frans Bauer en Het Goede Doel. De mooiste en leukste meezingers in onze eigen taal, dus hup, uit die stoel en lekker meedoen! www.thedreamlab.nl

genre: lichte muziek

3,77 sterren

Gemiddelde waardering: 3,77 sterren

C.M.T. Kerremans

26-10-2017

5 sterren

prima show, vaart erin en leuke liedjes met goede begeleiding

F. Van den Ring

25-10-2017

5 sterren

A vd E

24-10-2017

5 sterren

Keuze liedjes heel leuk ,goed gevarieerd. Ze hebben als groep niet goed naar het einde gewerkt,waardoor iedereen onzeker werd ,daardoor begonnen al veel mensen naar buiten te lopen .Daardoor kwamen de bloemen pas ,toen iedereen al weg was,of op het punt stond weg te gaan! Het was een rare situatie! Het was heel rommelig !ik vond het wel heel sneu voor de band en de zangers! Muziek was ook wel héél erg hard ! En dat was sneu voor onze oortjes!

J.C.E.M. Van Kerkhof

23-10-2017

5 sterren

Het was geweldig, muziek en zingen maakt blij. Op een zondagmorgen zoveel gezelligheid , werd er erg blij van

J.A.A.M. Koeken

23-10-2017

5 sterren

Was echt een feestje. Hele leuke liedjes. Kortom een hele gezellige voorstelling!

J.C. Heerens

23-10-2017

5 sterren

Een halve ster minder omdat het orkest een enkele keer de zang overstemde.

R. Piket

23-10-2017

5 sterren

De voorstelling op zich was voor ons een succes. Het enige (maar wel heel belangrijke) minpunt waren de vier collosale monitoren voor op het toneel. Hierdoor werd met name op de eerste rijen het uitzicht op de artiesten voor een heel groot gedeelte ontnomen. Doodzonde, want ook de leden van de bigband brachten een geweldig stuk muziek ten gehore, maar daar was op de meeste plaatsen van de eerste rij weinig tot niets van te zien. Misschien is het een idee om bedoelde monitoren in het vervolg te verzinken in het toneel.

Visser

23-10-2017

5 sterren

Muziek overstemt het gezang; i.h.a. geluidsniveau veel te hoog. Probeer nu eens in te schatten wat voor publiek u meestal trekt en pas daar het geluidsniveau bij aan. Jonge mensen hebben zich zelf hardhorend gemaakt, dus geluidstechnici kennen een normaal niet meer en draaien alles op onder het motto "Hoe harder, hoe mooier/beter" NIET DUS.

Schrauwen

23-10-2017

5 sterren

Gezellig, maar het ontbrak aan meer show.

L.J.L.M. Vissers Doggen

23-10-2017

5 sterren

Gezellige meezingochtend

T. Bekkers

23-10-2017

5 sterren

het was een verrassend en gezellige zondagmorgen. pluim, mag herhaald worden.

J. Aarts

23-10-2017

5 sterren

G.G.M. Antens

23-10-2017

5 sterren

hele leuke voorstelling. het eerste blok liedjes vonden we wat minder ( meer voor oude mensen) geweldig orkest, alleen was het af en toe wat te hard waardoor je de zang slecht kon horen Super genoten!!!

bekijk reacties (13)

nagenieten

Blijf na het concert nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.