Terug

Fuad Hassen

Held

wo 9 mei 2018 20:30 tot 22:00  |  MK2zaal (theaterzaal)

Het debuut van Fuad Hassen werd door de pers uitstekend ontvangen. “Het publiek is in goede handen bij deze aimabele verteller”, schreef NRC. Met zijn charme en relaxte uitstraling, de sterke grappen en een goed opgebouwd verhaal heeft Fuad sluipenderwijs de harten van de cabaretliefhebbers gestolen.

In Held neemt hij u met zijn laid-back comedystijl mee naar een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet toe doen. Na het zien van zijn nieuwe show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven. www.fuad.nl

genre: cabaret

4,67 sterren

Gemiddelde waardering: 4,67 sterren

Amy

20-05-2018

5 sterren

P.M. Jager

10-05-2018

5 sterren

Aangenaam verrast! Ogenschijnlijk light entertainment met stiekem een boodschap die je hart raakt. Nederland mag trots zijn op talent dat van buiten onze landsgrens komt: het overstijgt namelijk de grens van je hart en dat is wat telt.

B. Van T

10-05-2018

5 sterren

De onverwachtse wendingen in het verhaal en de humor hebben ons vermaakt

bekijk reacties (3)

Recensies

NRC

- >3,0 sterren
"Een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft"

Volkskrant

- >3,0 sterren
"Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is"

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu