Terug

Hello, Dolly!

Simone Kleinsma, Freek Bartels, Paul de Leeuw e.a.

za 2 mei 2020 14:30  |  Jupilerzaal

De Theateralliantie en MediaLane brengen de legendarische musical comedy naar de theaters: Hello, Dolly! Met Nederlands meest bekroonde musicalster Simone Kleinsma en o.a. Freek Bartels, Paul de Leeuw en Marjolijn Touw. 

Met maar liefst vijf verschillende producties en 14 Tony Awards is Hello, Dolly! een van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit. Simone Kleinsma: “Ik heb het geluk gehad dat ik toevallig vorige zomer Bette Midler in de voorstelling heb gezien. Het was fantastisch en zij is een groot voorbeeld. Dolly was altijd al één van de rollen op mijn wensenlijstje; het spelen van een charmante diva met een rits mannen die om mij heen dansen, een prachtig decor, kostuums, veren…alles erop en eraan. Een suikertaart van een voorstelling, heerlijk! Ik heb ‘JA’ gezegd op deze rol omdat we met deze voorstelling alle glamour en grootsheid naar de Nederlandse theaters gaan brengen.”

het verhaal
Hello, Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals de liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

script: Michael Stewart - muziek & liedteksten: Jerry Herman - regie: Glenn Casale - vertaling: Jan Rot - choreografie: Daan Wijnands - decor: Carla Janssen-Höfelt - video ontwerp: Lars Gorter - kostuums: Yan Tax - spel: Simone Kleinsma, Paul de Leeuw/Jörgen Raymann, Freek Bartels, Marjolijn Touw, Martijn Vogel, Nandi van Beurden, Bart van Veldhoven, Annemarijn Maandag, Ger Otte, Anouk van Duifhuizen, Darcey Roosenboom, Léon Batelaan, Merlijne van Noppen, Thom Koolen, Yoran de Bont, Mieke van der Hulst, Anouk Rietveld, Jip Bartels, Davy van der Lubbe, Ruben Kuppens, Kelly van den Boogaard, Danique Graanoogst, Sven Blom, Flen Huisman, Sander Bos, Isabelle Vedder, Sacha Setubun

genre: musical en show

Arrangementen

Pauzearrangement

Pauzearrangement

Geniet in de pauze van een vooraf gereserveerd pauzearrangement bestaande uit een drankje naar keuze (pils, wijn of fris), luxe noten en kaas met mosterd. In de pauze staat dit voor u klaar op de Viskerfoyer. U kunt vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling bij de ontvangstbalie naast de garderobe terecht om aan te geven wat u in de pauze graag wilt drinken. Reserveer nu dit pauzearrangement voor € 5,50 p.p.
Brasserie

Brasserie 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu van de dag à € 29,95; elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl