Terug

Het Cadeau van Sinterklaas 3+

Karel de Kok

Muziek
Grappig
wo 22 nov 2017 15:00 tot 16:05  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

‘Hij komt, hij komt, die lieve, goede Sint.’ Ook dit jaar brengt Sinterklaas een bezoek aan zijn goede vrienden Karel de Kok, Hoofdlakei Franciscus en Hofdame Frandolien. Dit keer doen Karel en zijn vrienden het eens andersom: ze hebben een cadeau voor de Sint! De laatste voorbereidingen worden getroffen; Karel kookt een heerlijk diner, Frandolien schudt de bedden nog eens extra op en Franciscus doet, zoals gewoonlijk, erg weinig. Dan is het grote moment aangebroken. Sinterklaas en zijn pieten arriveren op het kasteel. Niets staat een prachtige pakjesavond nog in de weg, totdat… het cadeau voor Sinterklaas op mysterieuze wijze is verdwenen. Zou het gestolen zijn, of is er sprake van een slechte grap? Karel en zijn vrienden zetten alles op alles om het mysterie op te lossen, maar of dat gaat lukken…?

In de hilarische kindervoorstelling Het cadeau voor Sinterklaas zorgt het vrolijke kasteelpersoneel samen met de goedheiligman en zijn pieten weer voor een doldwaas en muzikaal theateravontuur. www.vanhoorne.com

genre: kinderen en familie

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

ontmoet & groet

Na afloop van de voorstelling komen Karel, Frandolien, Franciscus, de pieten en Sinterklaas naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. 
Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

kleurplaat

Download de kleurplaat van Het cadeau van Sinterklaas! Meer kleurplaten vind je op onze kleurplatenpagina

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Het bezoek wordt voor kinderen nog leuker met het Chassé kindertasje. Een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en wat lekkers. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk
Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek inclusief ranja.