Terug

Homelands

Artvark en Ntjam Rosie

za 9 jan 2016 20:30 tot 21:45  |  MK2zaal (kleine theaterzaal)

In Homelands gaat het saxofoonkwartet Artvark een spannende samenwerking aan met de Kameroens/Nederlandse jazz-zangeres Ntjam Rosie. Dit leidt tot een theatrale groovy muziekvoorstelling met een Afro-Europese blend van pop-, elektronische- en wereldmuziek. Bronnen van inspiratie zijn de traditionele muziek uit Ntjam’s geboorteland Kameroen en andere muziek uit West- en Zuid-Afrika. Naast Engelse brengt Ntjam ook Franse teksten, één van de officiële landstalen van Kameroen, en zingt zij in het Bulu, haar moedertaal.

genre: lichte muziek

4,60 sterren

Gemiddelde waardering: 4,60 sterren

Carla

11-01-2016

5 sterren

Spannende combinatie en mooie setting, genoten van het plezier van de muzikanten en zangeres.

H. Van Laarhoven

10-01-2016

5 sterren

FRAAIE ENTOURAGE EN SUPER MUZIEK

P. Schellingerhout

10-01-2016

5 sterren

Verrassend en zeer goed gezongen en gespeeld. Heerlijke vorstelling!

I.R. Bauermann

10-01-2016

5 sterren

Passie, vakmanschap, intimiteit. Genieten. Ntjam straalt en raakt je met persoonlijkheid en schoonheid. Artvark geeft haar prachtige muzikale context, soms krachtig en dan weer heel mooi zacht.

G.M. Ribbers

10-01-2016

5 sterren

De muziek was betoverend. De lichtshow en het tekenen waren afleidend. Mijn advies: ogen sluiten en genieten!

bekijk reacties (5)

Recensies

NRC Next

- >5,0 sterren
"Rosie’s stem danst bekoorlijk over de noten met bezieling, vrijheid en controle"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het meest verse kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke gerechten van Spécialités de Chassé die wij het gehele jaar serveren. menu