Terug

Cirque Eloize

Hotel

wo 25 dec 2019 15:00  |  Jupilerzaal


Cirque Eloize verwelkomt ons tijdens deze bijzondere kerstvoorstelling in een tijdloos art-deco hotel. Een plaats waar allerlei vreemdelingen elkaar ontmoeten. Hotel is het vehaal over een plaats vol verhalen. Topacrobatiek, live muziek en een geweldige cast in een wervelende show voor het hele gezin! 

regie: Emmanuel Guillaume – muziek: Éloi Painchaud – choreografie/acrobatiek: Nicolas Boivin-Gravel – decor: Francis Farley-Lemieux – spel: Andei Anissimov, Tuedon Ariri, Una Bennett, Philippe Dupuis, Julius Bitterling, Sabrina Halde, Cooper Lee Smith, Cory Marsh, César Mispelon, Emma Rogers, Jérémy Vitupier, Antonin Wicky

genre: musical en show, dans

Bekijk voorstelling op andere dag

do 26 dec 2019 15:00  |  Jupilerzaal

Family-ticket 6=5

Ga met het hele gezin naar Cirque Eloize met Kerstmis! Boek 6 kaarten voor de prijs van 5. Geldig op alle rangen. Wanneer er 6 kaarten (voor de geldige datum & rang) in je winkelmandje zitten, ga dan naar betalen en log in op 'Mijn Chassé'. Daarna wordt de korting automatisch toegepast.

Arrangementen

Kerstlunch 2019

Kerstlunch 2019

Geniet voorafgaand aan uw matinee voorstelling van een heerlijke Kerstlunch in Front. Wij verzorgen per persoon een feestelijke koude en warme bowl in kerststijl voor €24.95. Bij binnenkomst verwelkomen wij u met een glas cava. Voor de kinderen serveren wij een warme kerstbowl voor €15,75 inclusief een feestelijke welkomstdrank.
Kerstdiner 2019

Kerstdiner 2019 16:30

Wat is er leuker dan u en uw gezelschap tijdens de gezelligste dagen van het jaar in de watten te laten leggen met een heerlijk kerstdiner? In onze sfeervolle Brasserie geniet u voor € 44,50 van de culinaire hoogstandjes van onze chefkok. De kinderen genieten voor € 27,50 van een feestelijk kindermenu.