Terug

Immer

Toihaus - BRIK: Brabants Internationaal Kinderfestival

ma 10 jun 2019 11:00 tot 11:45  |  Kinlyzaal (voorheen MK2zaal)

Waarom zijn sinaasappels oranje en de lucht blauw? En welke kleur heeft de wind. Waar ligt het midden van de oceaan en waarom verdwijnen de golven daar dan niet heen? Weet er iemand hoeveel zandkorrels er zijn? Als er geen boven en onder meer bestaan, wat is dan ertussen?

Een klein rood stoeltje en drie grote stoelen maken plaats voor de grote vragen van het leven. In een levendig spel met muziek, beweging en objecten maken drie performers hun hoofd leeg en laten de trillingen van ver, verder, allerverst naar zich toe komen in de zoektocht naar het antwoord.

Wat als we onze gedachten naar de horizon laten wandelen, hebben we dan nog vragen? En waar zijn we dan? Is dat geluk? Is het antwoord op alle vragen een glimlach zoals alleen een klein kind die kan lachen? Een kind dat alles nog moet ontdekken en dus de blik op oneindig heeft? Momentje, één vraag nog: wat drinken vissen?

Concept en regie: Myrto Dimitriadou / Spel: Andreas Simma, Yoko Yagihara, Yorgos Pervolarakis/ Compositie en muziek: Yoko Yagihara, Yorgos Pervolarakis / Decor en kostuums: Ragna Heiny / Licht en techniek: Alexander Breitner, Robert Schmidjell / Scènefoto’s: Ela Grieshaber

genre: kinderen en familie, dans