Terug

Jaqueline Govaert

Zo zit dat dus

za 17 okt 2015 20:15 tot 22:05  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Al haar hele muzikale leven krijgt Jacqueline Govaert dezelfde vragen: Mis je Krezip? Hoe was het om zo nauw samen te werken met je familie? Wat is er veranderd nu je moeder bent? Solo, in het theater, geeft Jacqueline in intieme sfeer antwoord op deze en andere vragen.”Ik heb m’n leven altijd verwerkt in mijn songs. Zij zijn de rode draad in de ontdekkingstocht naar mijn eigen geluid en hoe het zit in het leven. Zo zit dat dus.” www.jacquelinegovaert.nl

genre: lichte muziek

4,93 sterren

Gemiddelde waardering: 4,93 sterren

P.J.C. De Laat

5 sterren

Heerlijke avond met mooie muziek en veel humor.

L. Keuten

5 sterren

Fijne spontane voorstelling.. Persoonlijk.. Emotioneel en vooral muzikaal.. De nummers raken nu nog dieper van binnen nadat we de verhalen erbij gehoord hebben.. Nog even een handtekening op de cd maakt de avond compleet =)

J. Vissers

5 sterren

Fantastische voorstelling waarin Jacqueline Govaert de zaal op een hele persoonlijke en qua setting op het toneel intieme manier meeneemt in haar muzikale en persoonlijke geschiedenis.

Sabrina

5 sterren

Ze is geweldig!

M. De Ruijter

5 sterren

Het eerste theater voor haar .In een woordt gewleldig.Vond het leuk hoe ze alles toeligte op haar nummers. topt top top

Peter Bos

5 sterren

Te gekke voorstelling / concertje !

J.A. V.den Berg

5 sterren

Ik zag haar en ik hoorde haar voor het eerst,ik vond haar geweldig. En ze was zich zelf,en zo ongedwongen,en een hele mooie stem.

F. Peters

5 sterren

Ze was erg goed, grappig en leuk verhaal tijdens voorstelling. Ze zong geweldig goed

A.J.M. Assinck

5 sterren

Ontwapend, goed en mooi gezongen, relaxte sfeer

G.W.M. Van Zunderd

5 sterren

A.G. Hermans

5 sterren

Het was een leuke voorstelling, volop genieten van de liedjes van Jaqueline. Wat een stem zeg. Een heerlijke ontspannen sfeer en leuk om nu de persoonlijke verhalen van het ontstaan van de verschillende nummer te horen!

M.C. Verhelst

5 sterren

M. MEEUWIS

5 sterren

Geweldig!

N.E.M. Smulders

5 sterren

Heb echt genoten wat een prachtige stem heeft Jacqueline! Het was echt een avond met een lach en een traan ze raakt je echt haar stem en teksten!!! Echt super!!!

M. Boer

5 sterren

Fantastische voorstelling! Jacqueline is een super goede zangeres met een heerlijke dosis humor. Leuk om in deze intieme setting het verhaal achter de muziek te horen.

M.T.R. Trommelen

5 sterren

Mooie zang, prachtige songs, leuke verhalen tussendoor

M.P. Velthorst

5 sterren

Prachtige songs en leuk verhaal tussendoor van Jaqueline Govaerts! Beslist aan te raden!

A. Van Winterswijk

5 sterren

C.J. Warnier

5 sterren

Genieten, de buitenwereld was even ver weg.

A.M. Broekhans-Spierings

5 sterren

Wat een stem, wat een songwriter, wat een muziekant. Zo zijn er toch maar weinig in Nederland. Gedurft zo (bijna) alleen op dat podium. Het lullen (zo noemde zij het zelf) was leuk maar mag wat minder hoor.

I.J. Veenstra

5 sterren

Prachtige liedjes van jaqueline! Topavond gehad.

J.C. Van Belzen

5 sterren

Zeer goed! Prachtig en sfeervol.

Bram

5 sterren

Supervoorstelling, mooie inkijk in het leven van Jacqueline, groots artiest. Staande ovatie en een heeeeeel lang applaus, volledig terecht.

W.P.M. Van Bijsterveldt

5 sterren

Een hele leuke voorstelling waarin jacqueline je mee neemt in haar leven waar ze heel eerlijk en met humor over verteld. Het was lief leuk, schattig en erg goed. Deze dame kan live erg goed zingen! Kortom een aanrader!

B.M. Merckx

5 sterren

Het voelde net of je bij Jacqueline op de koffie was, heel persoonlijk. Ze is heerlijk gewoon, en haar liedjes zijn ontroerend en bijzonder mooi gezongen. Wij hebben genoten!

Fred

5 sterren

Een hele mooie ongedwongen voorstelling. Jacqueline vertelt haar muzikale leven en zingt daarbij haar mooie songs. Een aanrader!

N.J.E.P. De Bruin

5 sterren

Wauw wat een stem, en heerlijke droge humor!

M. Both

5 sterren

Jacqueline heeft schitterende stem hele mooie teksten en is erg grappig

B. van Drunen

5 sterren

prachtige muziek en als een cabaratiere aan elkaar gekletst, top!

bekijk reacties (29)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

Laat u verrassen door het Menu du Jour : elke dag een ander menu zodat wij u kunnen laten proeven van het seizoen en altijd het meest verse kunnen opdienen tegen goede marktprijzen. Of ga voor een van de klassieke gerechten van Spécialités de Chassé die wij het gehele jaar serveren. menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.