Terug

The War of The Worlds

Jeff Wayne’s meesterwerk

za 19 mei 2018 20:00 tot 22:00  |  Jupilerzaal


Na de succesvolle Arena-producties in de AFAS Live in Amsterdam en Ahoy Rotterdam, debuteert Jeff Wayne’s muzikale versie van The War of The Worlds in theaters in Nederland. Het verhaal gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink, in de rol van de journalist, neemt u mee naar een tijd dat hij als jonge man midden in deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt u mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens.

The Eve of The WarForever Autumn en Brave New World zijn slechts drie voorbeelden van de vele grote hits die deze legendarische rock musical voortgebracht heeft. Deze productie is Nederlands gesproken, maar alle liedjes zijn in het Engels, zoals het origineel. Wat deze voorstelling extra bijzonder maakt, is dat er gebruik gemaakt wordt van de originele samples van de lp en de originele videobeelden, die in 1978 bij het verhaal gemaakt zijn. De combinatie met mooie special effects en een 10-koppig live orkest maakt deze show een onvergetelijke avond uit.

genre: lichte muziek

3,33 sterren

Gemiddelde waardering: 3,33 sterren

S.M.J. Van der Poel

5 sterren

Prachtige muziek.De verteller was slecht te verstaan.Een matige imitatie van het orgineel helaas. Maar is is natuurlijk minder budget.

A. Dickens-Akkermans

5 sterren

Het was geweldig.

Marjo

5 sterren

De voorstelling was prima, maar ja, als je het origineel hebt gezien, blijft dit maar een afspiegeling.Toch een compliment voor de muzikanten!.

Janssen

5 sterren

Echt wat ik er van verwacht had.

Meijer

5 sterren

Af en toe was de gezongen boodschap te schel waardoor je de tekst niet kon volgen. Voor de rest super voorstelling . Echt genoten .

Bezoeker Chasse Theater

5 sterren

Mooie voorstelling, het geluid kon beter. De hoge tonen, ook in de zang, overstemde.

Belle

5 sterren

Ik vond de muziek prachtig maar beslist geen musical.

Mary

5 sterren

Zeer goede muziek, matige zang.

G.P.J. Visser

5 sterren

matige geluidskwaliteit met name 1e bedrijf

bekijk reacties (9)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu