Terug

Jij bent 'm 6+

Ryan Djojokarso

Verrassend
Stoer
Grappig
Dans
do 18 okt 2018 15:00 tot 15:45  |  MK2zaal (theaterzaal)

Het aloude tikkertje in een nieuw jasje

Vijf dansers jagen elkaar op. Ze worden steeds enthousiaster en verliezen zich in talloze variaties van tikkertje. Er ontstaat een speels spel waarin ze samen op zoek gaan naar de regels. Wanneer ben je af? Hoeveel tikkers mogen er zijn? Ga je iemand anders helpen als die in nood is? Jij bent ‘m! is een sportieve en dynamische voorstelling van de beloftevolle choreograaf Ryan Djojokarso en theatermaker Bram Jansen waarin gedragsregels worden blootgelegd. Uiteindelijk moet iedereen het eens worden over de spelregels, want pas dan kan het echte spelen beginnen. Maar, pas op, want voor je het weet raak je zelf verzeild in dit potje tikkertje!

Dat Ryan Djojokarso en Bram Jansen een goed team vormen, bewezen ze al met het levenslustige liefdesexperiment Alleen de grootste nabijheid. Ook vielen ze op met eerdere duetten die ze maakten voor dansevenementen zoals het CaDance Festival 2015 en Voorjaarsontwaken in 2013 en 2016. Jij bent ‘m! is hun eerste dansvoorstelling voor kinderen.

genre: kinderen en familie, dans

Recensies

theaterkrant.nl

-
"Sommige kinderen rollen over de kussens van het lachen"

'Choreograaf Ryan Djojokarso en conceptbedenker Bram Jansen zijn behoorlijk inventief in het verzinnen en uitwerken van soorten tikkertje. Het lukt de vijf dansers uitstekend om enthousiasme over te brengen. Uiteindelijk staat de hele vloer vol met op kussens hippende tikkertjes. En weet niemand meer wie hem is.’

Cultuurbarbaartjes

-
"Iris (8 jaar)"

'Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken, want het is echt niet wat je verwacht van dansen en je hebt met het meedoen heel veel lol. Ik geef de voorstelling een 8!'

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.