Terug

Juf Roos gaat op vakantie 2+

Juf Roos & Gijs

Muziek
Grappig
Betoverend
zo 20 jan 2019 16:00 tot 17:20  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Juf Roos is dé YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar het theater voor een doldwaas avontuur.

Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is Tante Tulp toch? In dit nieuwe theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing en doe mee met Juf Roos en Gijs! www.jufroostheater.nl

Youtube
Bekijk hier het Youtube kanaal van Juf Roos en kom alvast in de stemming. 

genre: kinderen en familie

Lisette

09-11-2018 in Kennemer Theater

Klopt het dat je nog maar 1 kaartje kan bestellen??

Marion

30-09-2018 in Theater de Lampegiet

Moet je voor een kind van 2 ook de volle prijs betalen?

Priscilla Kita

02-08-2018 in Theater de Lampegiet

bekijk reacties (3)

speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

pannenkoeken

Na de voorstelling eet je de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt met zijn bakbrommer naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker én een heerlijk glaasje ranja. Vooraf reserveren aanbevolen.

cast

Er wordt gewerkt met een wisselende cast.

Arrangementen

Pannenkoeken arrangement

Pannenkoeken arrangement

Eet voor of na de voorstelling de lekkerste pannenkoeken in de foyer! Onze speciale pannenkoekenbakker Bram komt naar het Chassé Theater om verse pannenkoeken te bakken. Voor € 3,75 p.p. krijg je een naturel pannenkoek met stroop of suiker inclusief ranja. Vooraf reserveren wordt aanbevolen.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.