Terug

Ka-Blamm 4+

Theater Sonnevanck

Verrassend
Toneel
Stoer
Muziek
wo 31 okt 2018 15:00 tot 15:45  |  MK2zaal (theaterzaal)

Chris en Juul maken samen een kleurplaat. Juul heeft het rode potlood. Chris wil het rode potlood, maar Juul geeft het hem niet. Voor Juul het weet krijgt hij een stomp op zijn kop. Ka-Blamm is een voorstelling over klappen geven en klappen krijgen. Over de moeilijke keuze tussen je zin krijgen of het gezellig hebben en over de eerste beginselen van het samenwerken. 

Stoeien voor gevorderden in deze fysieke, humoristische en muzikale voorstelling voor kleuters, gespeeld door twee acteurs en twee muzikanten. Vechten, hoort het erbij of moeten we leren zónder te kunnen?

regie: Timothy de Gilde - dramaturgie: Flora Verbrugge - tekst: Magne van den Berg - spel: Chris Peters en Judith Noyons - live-muziek: Rory Ronde en Boele Weemhoff - compositie: Xander Vrienten - vormgeving: Janne Sterke 

genre: kinderen en familie

Recensies

Theaterkrant

-
"De teksten van Magne van den Berg vol kleuterlogica zijn onmiddellijk voor iedereen herkenbaar"

KidsErOpUit

-
"In de regie van Timothy de Gilde zijn Chris Peters en Judith Noyons meer dan aan elkaar gewaagd. Ze tonen de kinderlijke verwondering en de woedebuien van kleuters niet, ze worden zélf weer kleuters die knijpen, duwen, trekken en meppen dat het een lieve "

Go-Kids Twente

-
"Een knallende voorstelling over ruziemaken en bijleggen"

Kidsproof Twente

-
"'Alle credits gaan dan ook naar de acteurs, die het zeer geloofwaardig overbrengen."

bekijk recensies (4)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.