Terug

VET Kindercabaret

KAPOT VET! (6+)

Toneel
Grappig
zo 26 apr 2020 15:00  |  Kinlyzaal

Op last van de overheid zijn wij genoodzaakt om alle theater- en filmvoorstellingen t/m zondag 31 mei te annuleren of te verplaatsen. We brengen alle kaarthouders op de hoogte. Je kan ons helpen door naar Mijn Chassé op onze website te gaan en daar je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk aan te vullen. Denk hierbij vooral aan je e-mailadres, telefoonnummer en IBAN nummer. Dat helpt ons bij een vlottere afhandeling. Voor overige zaken is het bespreekbureau op maandag t/m vrijdag via de chat en mail bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur.

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!

VET neemt je mee naar een magische dimensie waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen les of training. Je mag lachen om ‘kapot’grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft! vetkindercabaret.nl

genre: cabaret, kinderen en familie

Recensies

Leidsch Dagblad

-
"Een ijzersterk gespeelde voorstelling"

Cabaret.nl

- >3,5 sterren
"Vraag gerust aan je ouders of je er heen mag. Mogen zij ook mee, hebben jullie samen een leuke middag"

Cabaret.nl

- >3,5 sterren
"Dit is sowieso een hele leuke voorstelling!"

Leidsch Dagblad

-
"Het is een feest om naar deze avonturen op zolder te kijken."

Leidsch Dagblad

-
"De zaal lacht zich dood en is tegelijkertijd razend benieuwd hoe dit afloopt."

bekijk recensies (5)