Terug

Kapot Vet (6+)

Vet Kindercabaret

Toneel
Grappig
zo 26 apr 2020 12:00  |  Kinlyzaal

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!

VET neemt je mee naar een magische dimensie waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen les of training. Je mag lachen om ‘kapot’grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft! vetkindercabaret.nl

genre: cabaret, kinderen en familie

Bekijk voorstelling op andere dag

zo 26 apr 2020 15:00  |  Kinlyzaal

Recensies

Leidsch Dagblad

-
"Een ijzersterk gespeelde voorstelling"

Cabaret.nl

- >3,5 sterren
"Vraag gerust aan je ouders of je er heen mag. Mogen zij ook mee, hebben jullie samen een leuke middag"

Cabaret.nl

- >3,5 sterren
"Dit is sowieso een hele leuke voorstelling!"

Leidsch Dagblad

-
"Het is een feest om naar deze avonturen op zolder te kijken."

Leidsch Dagblad

-
"De zaal lacht zich dood en is tegelijkertijd razend benieuwd hoe dit afloopt."

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.