Terug

Karin Bloemen

Volle Bloei

do 1 mrt 2018 20:00 tot 21:45  |  Jupilerzaal

Karin Bloemen is terug en staat in Volle Bloei! Wanneer ben je in de bloei van je leven? De een ontluikt al in zijn jonge jaren, voor de ander begint het leven na zijn veertigste en sommige mensen lijken tot hun pensioen in de knop te staan. Karin Bloemen trakteert u in deze wervelende show op een avond vol energie en inspiratie, zodat u als herboren de zaal verlaat. Want de bloei van uw leven, dat is nu!

Bloemen trekt alles uit de kast: ze zingt vanuit de grond van haar hart, maakt grappen en pakt misschien zelfs haar dirigeerstokje er wel bij, want ook dat heeft ze inmiddels onder de knie. Ach ja, wie houdt er nou niet van La Bloemen in volle bloei? Het Noord Hollands Dagblad in ieder geval wel: “Ze komt met nóg betere liedjes, nóg mooiere kostuums en brengt nóg meer spektakel met licht en decor.” www.labloemen.nl

genre: cabaret, musical en show

Lokaal talent op het podium!

Tijdens het concert doet ook lokaal Bredaas talent aan de show mee. Na een talentenjacht is Gitte Vianen als winnares uit de bus gekomen. 

Recensies

NRC

-
"Wat haar goed afgaat is het invoelbaar zingen van haar eigen klassieker ‘Geen kind meer’"

Volkskrant

-
"Het mooiste muzikale moment is een Nederlandse vertaling van Joni Mitchells ‘Both Sides, Now’"

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu