Terug

Stef Bos & Band

Kern

zo 25 mrt 2018 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Stef Bos maakt in Kern, zijn nieuwe theatertournee naar het gelijknamige album, “een reis van een vijftiger, die stil staat bij de grote thema’s, om de diepte en de hoogte in te gaan. Om alles eruit te zingen en te schrijven wat er in zit.” En daarin ontbreekt natuurlijk wezenlijk werk van eerdere reizen niet.

Stef Bos
Afgelopen jaar maakte Stef Bos voor zijn 25-jarig jubileum een reis door zijn muzikale carrière in Een sprong door de tijd. Een carrière waarin reizen een rode draad vormt, letterlijk naar Afrika in de jaren negentig waarvan hij muzikale invloeden en samenwerkingen meeneemt en zijn naam ook in Zuid-Afrika weet te vestigen. Hij verlegt ook in figuurlijke zin zijn grenzen; hij schreef voor het Ballet van Vlaanderen, maakte een voorstelling over het leven van Jaques Brel, schreef boeken met beeldend kunstenaars, schreef voor een muzikaal project met het Metropole Orkest met de Bijbel als vertrekpunt en zocht de samenwerking met rappers als Ali B en Diggy Dex. www.stefbos.nl

Kern
Nu midden vijftig, maakt Stef Bos zijn grootste reis. Waarin hij reflecteert op het leven en op zoek is naar de kern; het binnenste, middelste of voornaamste gedeelte; de kiem, het beginsel; de hoofdzaak, het wezenlijke. Met een nieuwe verzameling songs. En natuurlijk komt er ook ouder werk voorbij op het podium. In de lijn van een gedachte als deze:

Het onzingbare willen zingen
En het niet kunnen
Het onzegbare willen zeggen
En het niet kunnen
Het onverklaarbare willen verklaren
En het niet kunnen
Alles niet kunnen
En het toch doen
Misschien is dat de kern

genre: lichte muziek

4,70 sterren

Gemiddelde waardering: 4,70 sterren

R. Nabarro

5 sterren

Prachtige voorstelling, ook al ingekort ten opzichte van normaal. Stef blijft fantastisch, volgend jaar weer?

G.J. Ouwerkerk

5 sterren

een fantastisch programma met een prima band, maar vooral de teksten van Stef, zowel in de liederen als in de voordrachten, hebben mij positief verrast, mijn complimenten!

Marianne Hilverda

5 sterren

Het was F A N T A S T I S C H ! ! Zo veel diepgang, verrijking, humor en schoonheid Op zo’n mooi tijdstip van de week en dag !! Dank dat dit mogelijk was ❤️

M.P. Velthorst

5 sterren

Prachtige liedjes in combinatie met goeie band!

C.A.H. Martens

5 sterren

Prachtige liedjes, mooie teksten, goed aan elkaar gepraat en een fantastische band. Maar bovenal weer erg geraakt door Stef Bos!

A. Rijken-Konings

5 sterren

Erg sfeervol op de zondagmorgen

Farla

5 sterren

Het heet de kern en dat is precies wat het doet, het raakt de kern.

Van Heel

5 sterren

Topmuzikanten

Verhagen

5 sterren

Geweldige band , en zeker een buitengewone goeie Stef bos

Van Valkenburg

5 sterren

Heel mooie voorstelling.

M. Braat

5 sterren

Apart omdat voorstelling om 11 uur in de ochtend begon. Wel een leuk tijdstip om daarna nog een terrasje te pakken. Stef Bos vond ik geweldig. Teksten blijven inspirerend.

P.W. Van Broekhoven

5 sterren

Een prachtige voorstelling. Wat een geweldige, krachtige zanger. Buiten dat kan hij ook nog op zeer humoristische wijze zijn liedjes aan elkaar praten. Chapeau!

Kruize

5 sterren

Prachtig

Nagle

5 sterren

Eerste kennismaking met Chasse. Goed geregeld. Vriendelijk personeel En Stef Bos ging er voor !!

T. Mutsters

5 sterren

geweldig!!!! 5 is de max want anders zouden het nog meer sterren zijn. Stef prachtig met teksten zowel gezegd als gezongen. Warme stem, mooie muziek!! Echt genieten. En tijdstip, zondagmorgen, eigenlijk gewoon heel erg leuk!

Kessels

5 sterren

5 sterren..... prachtige muziek, mooie teksten. Stef staat er, en ik ben even van de wereld...en ga naar buiten met een heerlijk gevoel. Knap als dat iemand met me doet. Dank je!

A. Van Dijk

5 sterren

Inhoud en uitvoering van alle liedjes prachtig

J.M. Van de Watering

5 sterren

Fantastisch optreden. Prachtige liedjes en goede show.

G.M. Polman-Maat

5 sterren

Ben al zolang fan van Stef en dat zal ik blijven. Verleden jaar stierf mijn man (ook altijd fan) tijdens de crematie hebben We “ door de wind” van Stef gedraaid. Heel emotioneel. Nu was “pappa” voor mij even slikken.

A. Wajs

5 sterren

Een bijzondere voorstelling, geweldig!

J.A.M. van 't Hof

5 sterren

Stef Bos is SUPER. Zo echt. Zo puur. Wat een wereld verteller. En de teksten zijn prachtig.

H.M.A. Michielsen

5 sterren

Echt super geweldig....we hebben zo enorm genoten...Stef is een geweldig goede zanger en enorm lief mens!

Lameijer

5 sterren

Fantastisch

E. Van Poelje

5 sterren

Blij dat ik ben gegaan

Van Den Berg

5 sterren

Sublieme voorstelling, die me tot de kern heeft geraakt. Heerlijk begin van de zondagochtend!

Smit

5 sterren

Indringende en emotionele voorstelling waarbij ook de lach niet ontbrak!

C. Van Roessel

5 sterren

Prachtige liedjes, mooie teksten en een heel goed band. Ook leuke tijd elf uur op zondag.

Astrid

5 sterren

R.W. Ruys

5 sterren

Mooie voorstelling van een muzikaal geheeld met en pracht band en een bijzonder Bos man .

M.L.B.A. Vaes

5 sterren

Inhoudelijk top! Programma zo een keer aan een stuk was ook prima

T.H.F.W. Van Hoof

5 sterren

Het was een super mooie voorstelling met veel inhoud . Het op zondagochtend beviel erg goed en is voor ons zeker voor herhaling vatbaar superv

Gijs

5 sterren

zou m best in willen vullen, maar kan niks typen achter de vragen 1 en 4 Mooie voorstelling. Vooral de teksten en de muziek. Het verhalen vertellen hoeft voor mij niet zo.

Cocky Jansen

5 sterren

Supergoed was de voorstelling van Stef Bos. We hebben genoten.

T.J.M.C. Bliemer

5 sterren

Gewoonweg geweldig, wat een prachtige teksten!

Romy Oulad Thami van Oudheusden

5 sterren

Wat een geweldige voorstelling !!!! Wat een man wat een liedjes, humor, emotie, dus een lach en een traan. Zijn liedjes raakt je midden in je hart. Zo'n slimme man een wereld verbeteraar. Waren er maar veeeeeeel meer als hij dan hebben we nog kans. Want, HET ROER MOET OM !!!! Gelijk zijn cd gekocht en het boek 25 jaar Stef Bos., ik ben zo blij met deze ervaring, die ik deelde met mijn beste vriendin.

Groenweg

5 sterren

Het beste optreden wat ik ooit heb gezien! Een euchastrieviering, maar dan met veel emotie, geweldige muziek, een evenwichtige band, Stef Bos en humor.

A. Van der Pluijm

5 sterren

Wij vonden het geweldig. Zo zouden wij iedere zondag wel naar een eucharistieviering willen bij Stef Bos! Wat een woordkunstenaar. Hij neemt je mee in zijn gedachtenwereld. Ook de band verdient een groot compliment.

Slegh

5 sterren

Prachtige ochtend! Een warme douche van ontroerende woorden en gave muziek door een band die er zichtbaar plezier in had

Robin Jong

5 sterren

Stef Bos & band was op dit ook voor hen vroege tijdstip in 1 woord fantastisch! Zelden een programma gezien wat zo persoonlijk was. En waarin ik zoveel herkende. Ik heb gelachen, gejankt en geleerd. Mag dit volgende week weer alstublieft?

Dudok

5 sterren

Geweldige performer die je direct weet te pakken.

bekijk reacties (40)

Stef Bos genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs

Het liedje ‘Woordenman’, geschreven door Stef Bos, is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Het nummer gaat over de overleden woordkunstenaar; Maarten Roozendaal en wordt gezonden door Marcel de Groot. De uitreiking is 15 april.

Nagenieten

Blijf nagenieten in de foyer met livemuziek in stijl van het concert.

Recensies

De Standaard

-
"Deze man heeft, steeds verder weg van mediageniek vertoon, een eigen stijl gevonden die nu in volle rijpheid open gebloeid is."

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.