Terug

Kerstrecital

Regina Albrink - zondagochtendconcert

zo 13 dec 2015 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

De kerstrecitals van Regina Albrink zijn een vaste waarde bij Het Concertgebouw en steevast uitverkocht met bezoekers uit de hele wereld. Dit jaar geeft ze in onze zondagochtendreeks een voorproefje. Op het programma immer haar lievelingscomponist Chopin naast andere beroemde componisten. Dit jaar weet ze te verrassen met de compositie Danzas Argentinas die de Argentijnse componist Ginastera in zijn jonge jaren schreef, en waarin de folklore rijkelijk klinkt. Eigenzinnig en grillig, dan weer virtuoos, dan weer melancholisch. Een droom van een concert voor de hele familie. 

Händel – Suite nr. 3 in d - Mozart – Fantasie in c Köchel nr. 475 - Beethoven – Sonate opus 109 in E - Ginastera – Danzas Argentinas - Chopin – een keuze uit de mooiste werken van deze componist

genre: klassieke muziek

4,14 sterren

Gemiddelde waardering: 4,14 sterren

C. van Doorn Wolters

17-12-2015

5 sterren

Prachtig concert gegeven door een bijzondere vrouw, die ook nog eens heel charmant is en fijn uitleg geeft over wat ze gaat spelen.

Margreeth van Seters

14-12-2015

5 sterren

Prachtig pianospel. En een sympathieke pianiste die ieder stuk zelf inleidde en na afloop zelf de CD 's uitreikte. Wij waren een weekend in Breda en hebben genoten. Niet alleen van dit concert. Ook het concert op vrijdagavond in de nieuwe veste was subliem en zondag in de nieuwe kerk was een grote huiskamer van Breda.

J.N. Penn

14-12-2015

5 sterren

De afwijking in de programmering van de te spelen stukken had wellicht aangegeven kunnen worden. Waardering voorstelling: 4sterren

J.P. Van Nijkamp.van nunen

14-12-2015

5 sterren

Het was een geweldige voorstelling van Regina Albrink. Heb er van genoten.

J. Dijkstra

14-12-2015

5 sterren

De grote zaal is akoestisch niet geschikt voor een dergelijk recital. Zelfs op de 5e rij lijkt het of er een doek over de vleugel is gehangen. N.m.m. zou een kleinere zaal beter geschikt zijn. Verder was de uitvoering prima, alleen vreemd dat het programma niet vermeldde wat ze ging spelen. Ook is er geen pauze geweest. We moesten afwachten welke stukken de solist zou kiezen uit de genoemde opsomming. Verder wil ik opmerken dat bij het verlaten van de zaal het ongewenst is om met totaal andere muziek geconfronteerd te worden. Dit is niet de eerste keer dat ik deze opmerking maak.

M. Kuperus

14-12-2015

5 sterren

Zeer muzikale uitvoering,bijzonder om de bevlogenheid voor een piano te zien bij een top-pianiste.

J.J.P.M. De Kanter

14-12-2015

5 sterren

Indrukwekkend pianospel

bekijk reacties (7)

Arrangementen

Premium Parking ochtend

Premium Parking ochtend

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
High Tea 2015-2016

High Tea 2015-2016 12:30

Een smaakvol assortiment van sandwiches, diverse kleine gerechten, zowel zoet als hartig en natuurlijk ook veel thee vullen de tafel in de Brasserie. Voor de kinderen serveren wij aangepaste hoeveelheden van zowel zoet als hartig. Bij de voorstelling staat vermeld of er voorafgaand een high tea is.