Terug

Kids 12+

Toneelgroep Oostpool & Theater Sonnevanck

vr 9 nov 2018 19:00 tot 20:00  |  voorplein Chassé Theater

In Kids  komt een groepje jonge mensen bij elkaar om te hangen op een bankje in het park. Elke dag opnieuw. Het enige houvast dat ze hebben is elkaar. Ze zijn nieuwsgierig, hongerig naar de liefde en hebben zwaar het gevoel dat ze helemaal alleen zijn at the end of the fucking world. Niet voorbereid op de rauwe, uitgeklede realiteit gaan ze op onderzoek uit. Wat begint als een onderzoekend en tof experiment ontaardt al snel in een spel waarvan ze de consequenties niet kunnen overzien. Kids is een voorstelling die op een angstaanjagende en oprechte manier laat zien wat er gebeurt als je zonder liefde en begeleiding opgroeit in deze harde wereld.

Deze voorstelling speelt in de tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer van Toneelgroep Oostpool, die speciaal voor het Oostpool weekend naar Breda reist. Een unicum! www.toneelgroepoostpool.nl

genre: kinderen en familie, toneel

Oostpool Weekend

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november krijgt Toneelgroep Oostpool de sleutel van ons theater. Zij trakteren Breda tijdens het Oostpool Weekend twee dagen lang op voorstellingen, feestjes en ontmoetingen. Dé kans om hen te ontmoeten en beter te leren kennen!

Recensies

de Volkskrant

- >3,0 sterren
"De trailervoorstelling ‘Kids’ is een sterk staaltje in-your-facetheater in flitsende videoclipstijl"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.