Terug Nog 2 dagen tot voorstelling

Klokkenberg Kielegats Konzert

philharmonie zuidnederland

vr 21 feb 2020 20:11  |  Jupilerzaal

Alweer voor de zeventiende keer op rij trapt de philharmonie zuidnederland op vrijdagavond 21 februari carnaval 2020 af met het onvolprezen en altijd verrassende carnavalsconcert in het Chassé Theater. Op de bok staat dit jaar dirigent Hans Leenders. Hans wordt bijgestaan door de prachtige sopraan Kristina Bitenc en de warme tenor Adriano Graziani. De gasten van de philharmonie zuidnederland worden bijgestaan door de mannen van Percossa, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van de Benelux!

Spaanse muziek
In het jaar dat de Vuelta Breda aandoet is het programma, naast lekkere marsen en heerlijke meezingers, natuurlijk doorspekt met Spaanse muziek van Rood naar Oranje. Gastheer is natuurlijk onze nieuwe Prins Arie, die samen met zijn hofkapel de Makrele van plan is om de bezoekers op deze avond stevig te verrassen! Angela van Rijthoven doet net als vorig jaar de presentatie en mag als beloning weer een Brabants liedje zingen.

Na het konzert wordt de nazit gehouden met medewerking van de beste Bredase carnavalsorkesten in de brasserie en de foyer van het theater in een geweldige  carnavaleske ambiance. carnavalbreda.nl

spel: philharmonie zuidnederland o.l.v. Hans Leenders, Kristina Bitenc (sopraan), Adriano Graziani (tenor), Percossa, Angela van Rijthoven (presentatie)

genre: lichte muziek, klassieke muziek, gastbespeling