Terug

Emilio Guzman

Kom Dan!

za 7 apr 2018 20:30 tot 21:55  |  MK2zaal (theaterzaal)

Tot nu toe was Emilio Guzman een beleefde man. Een zachtaardige twijfelaar, een altijd naar nuance zoekende cabaretier. Tot nu toe! Want hij gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme is de wereld alleen maar populistischer geworden.

De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Zij zijn de elite en Emilio is nu ook een blanke boze man. Dus mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance, zonder beleefdheid, zonder twijfel, misschien zelfs wel onbeschaafd. Kom dan! Want: “Als Emilio Guzman eenmaal op stoom komt, zien we een uitstekende cabaretier.” (Volkskrant) www.emilioguzman.nl

regie: Laura van Dolron

genre: cabaret

3,25 sterren

Gemiddelde waardering: 3,25 sterren

Britt

08-04-2018

5 sterren

Het was niet mijn soort cabaret. Ben toch meer fan van de stijl van Javier. Maar ik kan me helemaal voorstellen dat anderen hier wel van genieten!!!

T.H.M.E. De Waart-Velner

08-04-2018

5 sterren

Onderhoudend

Annemarie

08-04-2018

5 sterren

Heerlijke voorstelling , humor, vrij persoonlijke setting in deze zaal, maar ook absoluut inhoud.

K. Muller

08-04-2018

5 sterren

bekijk reacties (4)

Recensies

NRC

- >3,0 sterren
"De mooiste momenten in ‘Kom dan!’ zijn die waarop Guzman niet op de lach speelt, maar een mooie vergelijking maakt."

Trouw

- >3,0 sterren
"De cabaretier als Don Quichot: het is een mooie metafoor in een prettig, rustig verteld verhaal."

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu