Terug

Late Lente

Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst e.a.

zo 11 nov 2018 15:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Mira (Ellen Pieters) is een beroemde zangeres in de nadagen van haar carrière, Bow (Guido Spek) is een veelbelovende jonge pianist. Zij is net vijftig, hij nog geen dertig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde komt hun omgeving resoluut in actie.

Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Er volgt een strijd tussen hart en hoofd, ambitie en affectie. Als ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven. www.degraafencornelissen.nl

Hollywoodklassiekers
Artistiek producent Hans Cornelissen: “Het betreft in dit nieuwe toneelstuk een onderwerp dat in het verleden vaker centraal stond in theaterproducties en speelfilms zoals de Hollywood-klassieker The Graduate met Dustin Hoffman en Anne Bancroft. Maar ook nu nog blijkt een dergelijke relatie vaak onderwerp van discussie te zijn. Zoals in het geval van de huidige Franse president Emmanuel Macron en zijn meer dan twintig jaar oudere echtgenote Brigitte. Ellen Pieters zal in haar rol als zangeres in het stuk een aantal wereldberoemde nummers zingen, muzikaal begeleid door Guido Spek in zijn rol als pianist.”

script: Jeremy Baker – regie: Kees Prins – spel: Ellen Pieters (De grote drie), Guido Spek (GTST, Into the woods), Sjoerd Pleijsier (Ciske de rat), Julia Herfst (Eline Vere) e.a.

 

genre: musical en show

geannuleerd

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaarthouders ontvangen zsm meer informatie.