Terug

Lekkere Lente

Renée van Wegberg, Chassé Koor e.a.

zo 22 mrt 2020 11:00 tot 12:15  |  Jupilerzaal

Renée van Wegberg en het Chassé Koor brengen een ode aan de lente. Ze nemen je zingend mee naar buiten, de frisse lucht in, weg van het donker. Ze worden begeleid door het strijkorkest Maxemillecorde o.l.v. max Smeets. Kriebelt het ook zo bij de eerste zonnestralen? Dat heerlijke lentegevoel wat niemand onberoerd laat. Tere groene blaadjes, jubelende vogels, bloemen, vers gras, de lucht die anders ruikt, lammetjes, bloesem, en de hartverwarmende zon. Weg met die winterblues, dikke sjaals en handschoenen. 

Bekende klassiekers uit de musical-,  film- en cabaretwereld komen in deze vrolijke lenteshow voorbij.  Een programma vol energie en uitbundigheid, waar ook ruimte is voor een tikje weemoed.

Renée heeft furore gemaakt in o.a. Joseph, Wicked, Urinetown en ook speelde zij de rol van Liesbeth List in de gelijknamige musical. Ook is zij een veelgevraagde stemacteur voor series en tekenfilms. In 2018 won Renée de Musical Award voor de beste vrouwelijke hoofdrol. 

genre: lichte muziek

De voorstelling maakt deel uit van de serie met het oor op zondag.

Arrangementen

Appelflappen

Appelflappen

Op zondagochtend vult de foyer zich met de geur van vers afgebakken appelflappen. Krijgt u al trek in koffie, thee of cappuccino met een lekkere appelflap? Reserveer dan nu voor € 4,25 p.p. en wij zorgen ervoor dat dit bij Gerecht voor u klaarstaat. Dat is een goed begin van de zondag!