Terug

Louis Sclavis – Sound of Europe

Silk and salt

vr 19 jan 2018 20:30 tot 22:00  |  MK2zaal (theaterzaal)


Frankrijk’s meest gerenommeerde klarinettist, componist en improvisator Louis Sclavis verkent met zijn project Silk and salt een nomadische, Centraal Aziatische route, op zoek naar een wereldwijde geschiedenis van emigratie door de eeuwen heen. Hij reist hiermee weg van jazz en ook weer terug. In samenwerking met de klassiek Iraanse percussionist Kevyan Chemirani, inspireert hem dit tot zijn fijnste klarinetspel ooit.

Louis Sclavis klarinet, Gilles Coronado gitaar, Benjamin Moussay piano en keyboard, Keyvan Chemirani percussie.

Georganiseerd door St. Beaux Jazz www.beauxjazz.nl

genre: lichte muziek

3,50 sterren

Gemiddelde waardering: 3,50 sterren

E.M. Wessels - Van Der Horst

21-01-2018

Geluid, versterkers, veel te hard, niet om aan te horen. En daardoor een lange zit. Een staande ovatie was geheel overdreven.

P.A.C.M. Van Oosterhout

20-01-2018

5 sterren

Had wat meer Arabische invloeden verwacht. Goede muzikanten.

Obbens

20-01-2018

5 sterren

Een mooi maar enig plichtmatig optreden. Slechts 70 minuten. Matig afgesteld zaalgeluid. Kille zaalambiancel

bekijk reacties (3)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering 17:30

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu
Premium Parking avond

Premium Parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.