Terug

Lucky Live

Sander van de Pavert

zo 29 okt 2017 15:00 tot 16:30  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Na een reeks van maar liefst 24 ongekend succesvolle voorstellingen in thuisstad Den Haag, gaat Lucky Live op reis. De theatervoorstelling van Sander van de Pavert, creator van Lucky TV, heeft vrijwel zonder uitzondering voor uitverkochte zalen gestaan in het Zuiderstrandtheater, een theatertour kon dan ook niet uitblijven.

Sander van de Pavert: ‘Het lijkt nog maar gisteren dat ik op mijn benedenverdieping begon met Lucky TV, uren kijken, snijden, knippen in mijn eentje. Dat ik mijn visie op het gebrek hiervan in het Nederlandse televisielandschap nu deel met volle zalen is een briljante ervaring. Ik kijk enorm uit naar de reacties buiten Den Haag!’

Lucky Live
Dit najaar reist Lucky-maker Sander van de Pavert met zijn studio door Nederland voor een onvergetelijke televisieavond. Een hilarische en messcherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap en een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV. Een televisieavond waar je niet voor thuis blijft!

Sander van de Pavert
Na een opleiding grafische vormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, startte Sander van de Pavert (1976) in 2001 een reeks video-experimenten, met bestaande televisiebeelden als belangrijkste ingrediënt. Door het mes te zetten in allerhande spelshows, series, bedrijfsfilms, nieuwsberichten en interviews ontstond de onuitputtelijke bron van genoegen, die later vorm vond in LuckyTV. Inmiddels verrichtte Lucky al zo’n tweeduizend televisiereparaties en was te zien in VARA Laat, Jensen! Sixpack, De Mike en Thomasshow en vond definitieve faam in De Wereld Draait Door.

genre: cabaret

Arrangementen

Premium Parking middag

Premium Parking middag

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu