Terug

ManKind 6+ (Try Out)

De Stilte

Ontroerend
Dans
za 8 dec 2018 19:00 tot 19:50  |  MK2zaal (theaterzaal)

Waarom zijn wij constant op zoek naar bevestiging, comfort en vrijheid? Rond het raadsel dat ‘mens’ heet, maakt het Bredase dansgezelschap De Stilte de avontuurlijke voorstelling Mankind. Een beleving waarin jong en oud de ruimte krijgt om er een eigen wereld in te ontdekken. Met een hoofdrol voor de op maat gemaakte muziek van Paul van Kemenade en Stevko Busch, de belichting van Uri Rapaport en de sprankelende choreografie van Jack Timmermans, waarin de dansers je meevoeren.

De Stilte
Breda is de trotse thuisbasis van het internationale jeugddans gezelschap De Stilte. Het Chassé Theater biedt De Stilte een prominent podium voor hun voorstellingen en het tweejaarlijkse Internationaal Stiltefestival. De Stilte is een uniek gezelschap binnen het Nederlandse jeugdtheater, niet in de minste plaats om de voorstellingen van een tot de verbeelding sprekende danstaal en eenvoud. Ook is De Stilte het meest internationale dansgezelschap. Zoals kinderen de wereld ontdekken, zo speelt het gezelschap met dans én verovert het gaandeweg de hele wereld. www.destilte.nl

choreografie: Jack Timmermans - muziek: Paul van Kemenade en Stevko Busch - kostuums: Joost van Wijmen - lichtontwerp: Uri Rapaport

genre: kinderen en familie, dans

workshop

Doe na afloop mee aan de toffe dansworkshop. De workshop duurt ongeveer 60 minuten, meedoen kost € 2,50. Chassé Rangers mogen gratis meedoen (wel reserveren).

Recensies

NRC

- >4,0 sterren
"Grappig en symbolisch"

Volkskrant

- >5,0 sterren
"Mankind is een prachtige, veelzeggende kindervoorstelling op het raakvlak van spel en filosofie"

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.
Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.